19 Temmuz 2020 / 25 - 26 Temmuz 2020 KPSS A Grubu Alan Bilgisi Sınavı
-
@technoman ben alan sınavına girmedim ama baktım cevapta verilmemiş bir öneride bulunayım bence her güne alanla beraber bir tane de b grubu dersi koy her konuyu çalışmıyoruz bazı derslerde bence zorlamaz ve konu konu yaz bitirdikçe çiz üstünü nisan mayısa kadar biter nasılda ayda bir kerede çalıştığın konuları tekrar et çıkmış soru ve deneme çöz bence çok faydalı olacak b gurubu açısından ben sadece b ye hazılarnıyorum şahsen bu şekilde ildeki cem gün içinde sürekli çalışma imkanım yok çünkü
-
Hukuk için 2019 kpss kaynaklarını kullanacağım. Değişiklik olan ders var mı?
-
İktisatta son dörtlü için tavsiye kitap öneri var mı ? En sıkıntı yaşadığım yer malesef
-
Maliye ve vergi için hangi güncel kaynağı önerirsiniz arkadaşlar . Hem soru hem konu .
-
@mathilda maliye için tvs-vuk'ta değişiklikler var, beklemenizi tavsiye ederim
-
@Su28A hocam son4 lideri tek bir kaynak yerine 2 çeşit kaynak ve makro kitaplarına kdndinize not çıkarın çok faydasını görürsünüz ayrıca hemen oturmaz arada sırada hususi oturup çalışın o notlardan her kitapta eksik var o yüzden kendiniz not çıkarın derim
-
@Blueberry teşekkür ederim hocam
-
@technoman Hocam ilk senemdi bu sene. 87.5 net yapıp 88 puan aldım p3ten. P3 önemsiz diyenlere çalışmayanlara sakın uymayın. Alan puanım daha düşük geldi ama tek yıl olmasına rağmen p3ten hem ihracatçılar birliği alımına başvurdum mülakata hak kazandım hem de btkya başvurdum. Benden daha yüksek alan puanı olan arkadaşlar başvuramadılar bile. Hem bu sene çift yıl daha iyi gygk asılmak lazım en kötü b grubundan memur olunur. Ben tarih dersine üniversite son sınıfta vakit ayırıp çalışmıştım Ramazan Yetginin tüm videolarını izleyip not çıkarmıştım 2-3 tane de soru bankası çözmüştüm. Bu sene sadece coğrafya çalıştım. Türkçe ve matematiğin yüzüne bile bakmadım bu derslerden tek çözdüğüm sorular sınavdaki sorulardı öyle diyeyim. Coğrafyadan da Engin hocanın videolarını izledim bir soru bankası çözdüm. 3-4 ay bakmadım hiç ara verdim. Sınava son 1 ay kala da tarih ve coğrafya tekrarı yaptım sadece. Bu sene çift sene olacağı için 2019a göre daha çok kasacaklarını düşünüyorum ama alan çalışırken asla ve asla gygk bakmamazlık yapmayın. Zaten yıl basına geldik az kaldı bundan sonrası su gibi akıp gidiyor. Düzenli bir şekilde bakarsanız cok iyi bir puan alacağınızı düşünüyorum.
-
-
Arkadaşlar merhaba. Ben de 2019 puanımı yükseltmek adına sınava tekrar gireceğim. Çift yıl olduğu için düz memurluğu da denemek istiyorum. Ancak matematik bu konuda önümdeki en önemli engel. Temelim yok denecek düzeyde. Sizce ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi günler dilerim.
-
Yeni mezunum 2019 da ilk sinavima girdim daha 4 5 ay geçmesine rağmen şimdiden cok sıkıldım. Var midir bi taktigi olan?
-
Bu sene duz memuriyete kasıyım diyorum. Kac yapmak lazim ortalama p 3 ten
-
@whshw hocam en az 88 diyorlar
-
@rain96 video ders öneri yorum mutlaka çünkü bende kötüyüm diyemem ama iyi net yapmak istiyorum o yüzden izleyerek çalışıyorum üstelik bu imkanlar ücretiz yani bütçeyede yük değil hatta önerim ben bir kaçını izledim ama pratik yöntemlerle çözen bir hoca var isem yayıncılıkta
-
@whshw 90 üstü kesin yapman lazım minimum ki istediğim yere ve kaygısızca atanmayı beklemeden olsun istiyorsan
-
@Alipin18 Teşekkür ederim, önerdiğiniz videolara bakacağım.