bakan bey en kısa sürede ilan vereceğiz demiş ya camide soran arkadaş bi bilgi neden bizi mutlu etmedi normalde ilan gelmiş gibi sevinilmeliydi çok fazla bekletilemenin verdiği inançsızlık mı acaba
2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
bence ilan gelecek(umarım) biraz olumlu düşünelim sizce hangi iller açılacak
-
@guyzede1 artvin arhavi de arkadaşım var istek yapmış ihtiyaç var diyor her seferinde ama tık yok bakan dan
-
@guyzede1 oh be şükür olumlu bir yazı görebildi gözler. Mmm bence İstanbul
herkes istediği ili yazsın bakalım ilan gelmeden o moda bir girelim enerjimizi gönderelim.
-
bakan bey en kısa sürede ilan vereceğiz demiş ya camide soran arkadaş bi bilgi neden bizi mutlu etmedi normalde ilan gelmiş gibi sevinilmeliydi çok fazla bekletilemenin verdiği inançsızlık mı acaba
-
ben de bursa istiyorum . @tozkok o kadar çok kişi ilan hakkında duyum yaptı ki insanın inanası gelmiyor
-
Bakanın ağızdan bir kere çıktıysa gelir demş arkadaşlar
️
-
Ben Samsun istiyorum geçen ilanda Samsun gelmemiş sanırım. Yine gelmezse Ankara da olur tabii
️
-
Gelir de insallah sayisi tatmin eder 2000 civari
-
@kemankeşş hangi arkadaşlar
-
@scofieldmustafa bende Ankara istiyorum
-
@çölkaplanı isminizi görünce Fahrettin paşa aklıma geliyor
-
Bende bu şanssızlık varken kesin askerdeyken ilan gelir. Benim beklentim bu yüzden ocak ortaları geleceğidir.
-
@ücüncütekil zaten amaç medine kahramanını hep akıllarda tutmak ;))
-
Duyum degil, tamamen mantiken konusuyorum bence ilan aralik bitmeden gelir çünku 35 yasina takilacak arkadaşlar olacaktir. Umarim devlet bu magduriyeti düşunur.
-
@çölkaplanı bende aralığın son haftası olarak düşünüyorum
-
Ankara
-
Arkadaşlar ilan gelirse eğer inşallah tabi . İlk kez girdiğim hazırlandığım 2019 sınavından aldığım 73.81 puan la sıralamam 6 bin civarinda . Bana yer gelir mi??? Şansım ne derecede var bu işleri pek bilmiyorum .
-
Doğu illerinden nereler açılır acaba
-
@klckyahilal kac puanla ??
-
81.33 puana her il gelir mi arkadaşlar?
Sirlama 2200 lerde