Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2020
-
@RootofAllEvil 2019 p29 88,77 154, kamu yönetimi 36 hocam bize gelmez gibi
-
@metuenve hocam mülakatta ağırlıklı olarak ne ile karşılaşırız soru ve yaklaşım olarak tecrübenizi aktarırsanız sevinirim
-
@Aykutluk SBKY bölümünden gireceğim
-
@İnspector 90 altına ben de umutlu değilim
-
@RootofAllEvil 2019 P29 91.7 branş sıralama 43. Bana da gelmez gibi
-
@Mülkiye_17 aslan reyizin paylaştığı tabloya göre 8. sıradaki kişinin puanı 91 küsür bu ilanda 16 kişi çağırılacak size gelme ihtimali var
-
@RootofAllEvil sıralamadan dolayı umutlu değilim hocam
-
@metuenve hocam bakanlığın çalışma ortamı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
-
P29 dan Yök uzm yrd almıştı 1 kişi ..4.aday >>93.31
-
@Aslan-Reyiz ama sadece 2017 puanı değil miydi o
-
@Aslan-Reyiz ne zamandı bu alım ?
-
@Aykutluk sizin puanınız kaç hocam ?
-
@RootofAllEvil evet 2017 puanı sadece
@The-kaymakam ağustos-eylül 2018
-
@The-kaymakam p29 97 üzeri hocam
-
@Aykutluk size mülakatta başarılar o halde hocam
-
Strateji ve bütçe başkanlığı da p29 dan alıyordu ve 70 YDS istemesine rağmen 16. Kişinin puanı 91.18 dolayısıyla 90 altına inmesi çok çok zor gözüküyor lakin aslan reyizin paylaştığı gibi bu kurumun son alımında 8. Kişinin puanı 91.28 ve 8 kişiden 6 sı 2017 puanı ile başvuru yapmış. 1. Olan arkadaş 100 puanla başvurmuş ama mülakata gitmemiş (bu duruma şaşırmadık) aynı kişi bu seneki strateji bütçe ilanına da başvuru yapmış birinci sırada yer alıyor acaba sınava girdi mi diye düşünüyor insan ister istemez.
-
@The-kaymakam inş önemli bir mazereti vardır .Listede görünmek için başvurmuyordur.
-
@The-kaymakam sağolun hocam nasipse olsun inşaAllah
-
Strateji ve bütçe uzmanlığı alımında 70 yds olmasına rağmen 16. sıradaki kişinin p29 puanı 91.18 bunda yds şartı olmadığından 92 aşağısı imkansız
-
@Aykutluk benim karşılaştığım tüm sorular alanımla ilgiliydi alanım dışında herhangi bir soru sorulmadı, zarf seçme falan sistemi de yok tamamen kendilerinin belirledikleri soruları karışık olarak soruyorlar, hava olarak ciddi başlayıp güzel devam etmişti benim açımdan sizdeki tavır gidişatı belirliyor
@darKnight çalışma ortamı olarak tamamen bulunduğunuz birimle alakalı ama genel olarak kendi halinde saygılı insanlardan oluşuyor ortam