29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Dava da bir gelişme var mi arkadaşlar ...??
-
Uzlaşma sorusuna ilişkin cevabın değiştirilmesi işlemi iptal edildi mahkeme kararıyla ve uzlaşma sorusunun dışındaki dava açılan soruların hepsi reddedildi.
.
-
@justice000 adli soruları hakkında bilginiz var mı? Bir de özelleştirme yüksek kurullu soruya da mı ret geldi?
-
@hkmhkm evet hepsi reddedildi
-
Arkadaşlar tahmininizce ilk 400 de olanlar umutlansınlar mı? Sonuçta hiç belli olmaz
-
@justice000 hocam 330-340 a kadar gelir gibi ... ama ilk 300 e giren arkadaslardan kaçının cevabı b Buda önemli ... birçok insanın b galiba ... sizin sıralama kaç ?
-
@idarihakimmm 398 hocam
-
Birde SS den fazla gelirse olabilir
-
@justice000 evet hocam belki ss gelir ... ümidini kaybetme ... kısa zamanda açıklansa da hepimiz rahatlasak ...
-
@justice000, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Uzlaşma sorusuna ilişkin cevabın değiştirilmesi işlemi iptal edildi mahkeme kararıyla ve uzlaşma sorusunun dışındaki dava açılan soruların hepsi reddedildi.
.
İstinaf edecek misiniz kararı?
-
Arkadaşlar merhabalar idari hakimlik uzaktan eğitim kursu düşüyorum da tavsiye ettiginiz var mi ?
-
@Sabahola dostum ivedi yargılama usulüne tabi bir dava bu istinaf kanun yolu yok temyiz var sadece
-
Temyiz edildi mi karar... bilgisi olan var mı ?
-
Merhaba arkadaşlar karar temyiz edilmiş.şuan ne aşamada olduğunu bilen var mı?
-
@azur hangi soru?
-
@kıymalı-puding uzlaşma sorusunu ösym.diğer soruları da adliden dava açanlar temyiz etmiş
-
@azur hangi sorular bilginiz var mı acaba?
-
arkadaşlar elinde 2019 idari hakimlik soruları olan varsa bana özelden atabilir mi rica etsem? ve az temeli olan birisi 2020 idari hakimliğe yetiştirebilir mi sınava kadar?
-
@hkmhkm adli sorularını bilemiyorum malesef
-
@themustafakemal bana da atabilir mi elinde olan varsa