Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
-
@jamiryoo ben de 77 ile başvurdum olmayacak ama yine de bir ümit
-
@neoklasik belli olmaz olur inş hocam
-
@jamiryoo yozgat hocam
-
@zeyno94 başvuru sayfasında belgeler yazıyor. Onları göndereceğiz sonra mülakat listesi açıklanacak. Yozgat'ta nerede bu şeker fabrikası? Sorgun tarafında mı acaba?
-
@onuktekin aynen hocam
-
Eskişehir 83 ile kapatmış. Diğer illere başvuranlar da kaçla kapattığını yazabilir mi ?
-
@hayat999 Konya 78 ile kapatmış
-
Yozgat 79 Kastamonu 79 Kars 75 ağrı 76 duyduklarım bunlar arkadaşlar
-
Adaylar, göreve başladıktan sonra 3 (üç) ay boyunca deneme sürecine tabi tutulacak olup 3 (üç) yıl nakil talebinde bulunamayacaklardır.
İlan metninde bu madde mevcut bu konu hakkında bilgi sahibi olan biri varsa yardımcı olursa iyi olur 3 yıl boyunca başka bir kuruma geçiş yasak mı -
Arkadaşlar büro memuru için ikamet şartı yok anladığım kadarıyla. Belgeler adrese posta ile mi gönderilecek yoksa şahsen mi bu konuda bilgisi olan var mı?
-
Büro memurunun maaşı ve özlük hakları neler bilen birisi lütfen bilgilendirsin bizi
-
-
@onuktekin Hocam, bu kısmı okumadınız sanırım.
Kura sonucu ve KPSS puanı ile belirlenen asil adayların en geç 24.01.2020 Cuma günü
akşamına kadar istenilen belgeleri (Kimlik, öğrenim belgesi, öğrenim belgesinin E-
Devletten alınmış çıktısı, ehliyet ve askerlik durum belgesi) başvuruda bulundukları
fabrika müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmekte olup evraklarında eksiklik olan veya
uygun olmayan evrakla başvuran adaylar ile süresi içinde evraklarını teslim etmeyen
adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. -
@aycann telefondan bakınca gözümden kaçmış hocam. Teşekkür ederim:)
-
@onuktekin ne demek rica ederim. Siz de benim gibi mi anladınız acaba bu belgeleri posta ile gönderirse sıkıntı olur mu. Arayıp ulaşamıyorum çünkü
-
@aycann Hocam ben de ulaşamadım. Yani teslim denince insan güvenemiyor ama posta ile göndermede sıkıntı çıkmamalı bence hocam.
-
Yanlış hatırlamıyorsam şahsen yazıyordu işkurda ve Türk şekerin sitesinde ilan var oradan tekrar kontrol edin yine de
-
@maliyeci0625 başvururken mi şahsen yazıyordu hocam
-
@onuktekin yani mantıklı olan da sıkıntı çıkmaması. Ama emin olamıyorum
-
@aycann şahsen verilmeli diye bir şey yazmıyor. Posta ile yollayacağım hocam. İkamet şartı kura ile seçileceklerde var. Bizde öyle bir şart yok. Bence posta yeterli.