28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
-
@kendinehakime idareye girmedim imkansıza yürümek gibi bişey bence realist olup sadece icrayı seçmek zorunda hissettim
-
@kendinehakime benimde öyle 31 alan, 23 gy gk hesabıma göre tabi bakalım ösym nasıl hesaplayacak
-
@fatih3568 ne dersiniz 1400 kisiyi doldurabilirler mi?
-
@hakoda66 kesinlikle dolar ve 76-77 lerde kalacağını düşünüyorum grupları takip ediyorum. Alan netleri yüksek çoğunun
-
@fatih3568 gruplari ben de takip ediyorum, illa ki puanini soylemeyen de vardir ama 76 77 biraz yüksek gibi hocam. Ne kadar da konussak bosa. Aciklaninca göreceğiz. Hayırlısı olsun inşallah
-
Ne zaman açıklanacağı konusunda düşüncesi olan var mı? Daha önce ne kadar sürede açıklanmış mesela
-
@MrMikail 22 Ocak
-
@gencbiraday teşekkürler
-
Ben tahminimi söylüyorum arkadaslar e fazla 74 75 kapatır dıyorum bakalım gorecegız Peki benım gıbı bır kamu kurumunda olup kazanınca bakanlık degıstırecek var mı?Süreç nasıl oluyor ıstıfa mı edılıyor yoksa muvafakat mı alınıyor ??
-
@kendinehakime 24gkgy 22 alanın hiç şansı yok mu
-
@hakoda66 sınava 10000 başvuru vardı diye duymuştum o gün 5000 bile elesek illaki dolar ki yıllardır açılmayan bir sınav olduğu için istek ve talep hat safhadaydi.
-
@maveraünnehr35 67 de kalıyor sanırım puanınız ama standart sapma olur mu veya saydığınızdan fazla neyiniz çıkar mı bilemem ama baraj 70 inşallah geçersiniz Allah'tan ümit kesilmez
-
@keynesyenizm allah razı olsun hocam. Ya ucundan kaçıracağım yada son sıradan gireceğim. 1400.lüğe razıyım artık
-
Herkes fikrini beyan etmiş bende ediyorum arkadaşlar bu sınav kaçla kapatır bilmiyorum 1400 kişiyi dolduramaz Ve adayların puanları 70 barajını geçecek şekilde düzenlenir
22 ocakta görüşmek üzere -
@gencbiraday inşallah hocam
-
inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. bu arada her şey yolunda giderse kazandıktan sonra başlama sürecinde eğitim/ staj var mi varsa ne kadar süre bilginiz var mı
-
Gelmiyor bu 22 ocak sürpriz yapıp erken açıklansa keşke.. bir de 22 ocak diye nerede yazıyor ben ilanda göremedim
-
@MrMikail ilanda yazıyor malesef bekleyeceğiz 9 gün daha. Kaçla kapatır sizce arkadaşlar fikriniz var mı
-
@cnscns 1 hafta eğitim varmış
-
@siyasall, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@cnscns 1 hafta eğitim varmış
Eğitim nasılmıs bilgi verebilir misiniz?