2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Memurlara çevirmişler forumu
-
@RootofAllEvil 2000 in içinde mhuy olmaz mhuy kadroları kurumların kendi ihdaslarından karşılanır. X üniversitesi 2 tane mhuy alıcak ise o 2 kadro o üniversitenin kadrosundan karşılanır
-
Yüksek puanlı arkadaslar nasılsa puanim tutar mantığıyla 1500 guy kalani mhuy falan istiyor ama bizim hakkimiz 2000 guy 1000i 2018 icin 1000i 2019 icin. Bu sene ilan geldi digeri belki 2022de falan gelecek puani sinirda olan arkadaslarin sucu ne acaba
-
Ben 3ünün birden aynı anda geleceğini düşünmüyorum
-
@Anhedoniccc düşük puan derken 75 altı mi hocam
-
@ynsss4, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@highlighter555 eski puan türlerinin bakp yorum yapmaya çalistim hocam. Tahminim p17-18-22-23-48 den iki tanesi olabilir
Çok sağolun hocam
-
Arkadaşlar bilgi almak için girdiğim sitede sizin kişisel kavgalarınızı okumak zorunda mıyım? Gerçekten soruyorum. Eğer zorundaysam okuyacağım çünkü.
-
Bi tahminde de ben bulunayım
1750 guy
150 dguy
100 duy
Tabi hepsi aynı anda gelmez diye düşünüyorum yıl sonuna kadar yolu var ama guy ocak ayında belli olur gibi -
Guy 1378,dguy 473,duy 188. 2000 i tutturmuşumdur umarım.
-
@rassal 1378 yuvarlak olmuş
1377.5 olmalı :)) -
@homecinomiss İlgöç faciasından sonra kimsenin belli bi puandan bahsedeceğini sanmıyorum hocam
-
Sizin hiç, dedesinin çoban, gariban, köyün enayisi olduğunu anlatan, onunla da övünen arkadaşınız oldu mu? Mazallah hepimizin dedesi (ya öncesi ya sonrası) bir şekilde önemli karakter ve kişiymiş bunca avam uzaydan gelmiş geri de gitmişler sanki.
Ya da çevrenizde, belli bir konuda uzmanlaşmasına rağmen mütevazı kalan bir amiriniz, tanıdığınız var mı?
Çok az değil mi...Yabancı yöneticilerim vardı iş yerimde, Oxford, Cambridge yüksek lisanslı, milli değer olarak gördükleri firmaları için, ülkelerinden çok çok geride olan Türkiyemize çalışmaya gelmişler. İnanın o kadar sade o kadar işlerine konsantrelerdi ki yeminle sırf rahat etmek için (oo o da abartı canım dediğinizi duyar gibiyim.) afedersiniz bizim tuvalet terliği dediğimiz terliklerden giyer çalışırlardı . Bazen, 3 gün aynı kıyafetle geldikleri olurdu iş yerine. Ne yapmazlardı bilmek ister misiniz mesai 8'de başladığından asla sonrasında masalarına oturmazlardı, 08.01'de otursalar, içlerine dert olurdu hissederdik...
Peki aynı pozisyonda ya da bir kademe altında/üzerinde yer alan yerli sorumlular? Allahım böyle bir ego böyle bir davranış bozukluğu, inanın son derece itici son derece yapay... Elinden gelse aynı günde 3 kıyafet değiştirecek, afedersiniz yanlış işini gördüğü personeli "lan salaaak" diye çağıracak, o kadar yani...
Neye anlattım, kafanızı ağrıttım bunları şunun için:
Üniversiteye giriş sınavı kadar ayrıştırıcı, seçici olmasa da elbette yüksek puan alanlar, devlet onlara müsaade ettiği ve istedikleri müddetçe istedikleri ilanlara, istedikleri şekilde başvurabilirler, kimsenin en ufak bir şey demesi ne kanunen ne de bireysel anlamda zaten hiçbir şey ifade etmiyor fakat bunu art niyetli olarak kullanmaya o kadar fazla potansiyelimiz var ki...Bunda, o yukarıda saydığım, sosyolojik analizlere konu olacak kıvamdaki komik egomuzun ciddi etkileri var...
Milletçe temel problemimiz; geçmişimizde yer sofrasında yemek yememişcesine, gülünç sosyal ritüeller uğruna anlamsız şeyler yapmamışızcasına ya da yapmışsak da bunu bile "heeeyt Türk'ün örf adetidir aslolan" şeklinde sunmamıza vesile olan ego...
Dünden beri pareto ya da aktif hesaplar, ilanlara başvurup gitmeyenleri, para ödemeyenleri, bunu da haklı bir gerekçeye dayandıranları üstüne de kendi sayfalarından propaganda yapanları eleştiriyor ve olan aksilikleri önlemeye çalışıyor. Sizce bu hastalıklı tavrın yalnızca yüksek puan almış olmanın getirdiği özgürlükle bir ilgisi olabilir mi?
Münferit örnekler asla doğru bir sonuç vermez ama hepimiz SBF/İİBF mezunuyuz, aldığımız puanlar ortada onu hesap ederek bakın:
Mülkiye Maliye mezunu, sanırım 3.40 ortalama, ÇAP'ı da var fakat en son 78 aldı inş okuyordur
ODTÜ işletme mezunu, girerken Ankara derecesi, TED üniversitesinde araştırma görevlisi şuan, alandan çekindiğinden bir türlü başlayamadı...
ODTÜ işletme yine, yıl 2017 Dosya Akademide alan derslerine başladı anlamıyorum dedi ilgilenmedi 75'te kaldı...
rekabeti seviyoruz ama sonunda bize etiket veriyorsa..
Hakka girilmesine müsaade edilmeyen bir sistemin gelebilmesi umuduyla.. -
Neden ben yazınca topyekûn saldırıya geçiyor ve yanlış anlıyor herkes ben de onu anlamıyorum. Yazık gerçekten yazık. Manipüle etmek için yazanlara bile şu tepkiler verilmiyor ki ben hakkım olanı alamamışm ondan bahsediyorum ama o kadar gaddar kindarsiniz ki hemen saldırıya geciyorsunuz. Kınayan herkes birgün aynı şeyi yaşamaz inşallah ne diyeyim
-
Arkadaşlar Mhuy gelirse p48 denmi alır, bir de kurum sınavı tecrübesi yaşayan var mı?
-
@akncıı sakin ol hepimiz çare arıyoruz stresliyiz insanlar da bazı genel serzenişleri üstlenebiliyorlar.
Ya benim gibi olsaydın uzun yazdığı için yazısı okunmayan üstüne de muhalif olunan .Şakası bir yana, şu gerginlikte kendime iyi insan rolü biçmeye çalışmıyorum da olur böyle şeyler iyi ki bu platform var, birbirimizi yiyoruz da millete çatmıyoruz en azından
İnş bu sefer hakkınsa ve hayırlısıysa yerleşirsin.
Hep beraber mücadele edebilmek, hakkımızı alabilmek umuduyla... -
@garipbankacı düşük puan alanlar tatmin olsun demi her zaman mantığa bak
-
@Hayaller71 yuksek puanlilar icin son 1 kac aydir kac tane ilan cikti farkinda degil misiniz ayrica yuksek puanlı sinavda daha avantaji bilgi birikimi daha yuksek
-
@garipbankacı 5-10 kişilik ilanlardan mi bahsediyosun. Atanması gerek 70li puanlar alanlar değil daha çok çalışıp 80-85li puan alanlardır bana sorarsan
-
@GelirUzmYard atanması gereken 80 li puanlar değil 90-95 alanlar bana sorarsan
-
@themutsuz yanlış yere takılmıssın ben de onu söylüyorum en yüksek kim almışsa o atansın o daha çok emek verip haketmiştir. 90-95li puanlar genelde guy düşünmedikleri için onları hesaba katmadım