11.Promosyon SGK Hk.
-
Bakan i anlayamadim o kadar twit attik nezaket usulen çıkıp bi duyuru yapmadı ilan gelmeyecwkse ugrastirmasin bizi
-
@jamiryoo, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Bakan i anlayamadim o kadar twit attik nezaket usulen çıkıp bi duyuru yapmadı ilan gelmeyecwkse ugrastirmasin bizi
Bu başlığı her gördüğümde , kamuda bir işi olup 10. promosyona ya zorlayan MAHLUKATLAR diyim ( AMA İÇİMDEN NELER GEÇİYOR ANLATAMAM YAZMAM ETİK OLMAZ ) o kadar kişinin sıralaması ile oynadılar ya millet ilansızlıktan kırılıyor işte dilimin ucuna neler geliyorda abi bunları nazi gibi sabunluk yapacaksın ya ...
-
P47'den alım devam eder mi ?
-
Gecen sene sürpriz bi sekılde eklediler cıkaracaklarını, cok sanmam
-
Arkadaşlar sgk zaten p47 den de alım yaptığı için çekoya cok ağırlık vermesem bir problem olur mu ? Zaman kalmıyor pek
-
Arkadaşlar 10.promosyon yedek ilanı geldi.
O zaman akla gelen ilk soru...
11. Promosyon için kpss öncesi bir umut varmı? -
@Su28A bilemeyiz bunu hocam gecen sene p47 eklediler ama bu sene bu puan turunun cıkmayacagının, garantısı, yok gibi tabi daha deneyimli arkadaslar fıkır beyan etse daha güzel olur
-
Arkadaşlar benim nacizane tavsiyem sadece bu sınav için de değil her sınav için olaylar lehinize değil de sanki her şey aleyhinize olacakmış gibi düşünüp çalışmak ve mücadele etmek.
-
@Estevez çalışacak sürem olsa cidden sormazdım ama p47 olursa güzel olur olmazsa kötü olur
-
@mrblue10 inşallah olur hocam sadece onun için demedim genel olarak yani dil puanı olur diğer puan türleri olur çünkü her geçen yıl aday sayısı arttıkça elemeyi de arttırmak için çeşitli yollar deneniyor.
-
Evet dile de bakıyorum.Allah herkese güç kuvvet versin.Allah doğru olanların yolunu açsın kardeşim.
-
@ignoRe, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Arkadaşlar 10.promosyon yedek ilanı geldi.
O zaman akla gelen ilk soru...
11. Promosyon için kpss öncesi bir umut varmı?Valla öyle bir ilan gelirse yaşamak için bir sebebim olujr bir 400 daha ilan gelse 2018 puanı 90 da duruyor kpss 2020 ye de hiç bir hazırlığım yok bu puanı alamayız bir daha TEK UMUT İLANIN GELMESİ VE ASİL KAZANMAK bizde bu şans varken gelmez o ayrı temmuzda kpss b ilanına çıkacak sgk ordan memur olayına bakacaz tüm alımlar 2020 kpss endekslendi artık
Gelir uzmanları da istanbulu veriyor bodruma -antalyaya uçuyor 2017 de elendiğim 2018 de elendiğim gelir uzmanlığı giren adamlarda becayiş peşin ne dünya be hey gidi hey
https:// www. memurlar. net/ haber/914339/gib-136-gelir-uzmaninin-becayisini-sagladi.html
-
Kpss a da işi olanlar şu sgk ya başvurmasaydı o kadar da yüksek kapatmayacaktı kanun ile düzenlenmesi lazım bu işin yoksa millet birbirini boğası geliyor....
-
@now34 hocam inşallah gelir bu ay yanı geçen sene beklemediler kpss yi şimdi niye beklesinlerki
-
@now34 söylediğin gibi kpss öncesi gelirse bnn içinde hayatıma bir ışık yanmış gibi olacak diyebilirim... İnşallah gelir...
Bu konuda @paretowilfredo üstadın yorumlarını ve duyumlarını bekliyoruz inşallah... -
@adanali01, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@now34 hocam inşallah gelir bu ay yanı geçen sene beklemediler kpss yi şimdi niye beklesinlerki
Umarım kardeş ama ben pek geleceğini sanmıyorum 2020 kpss den sonra çekerler gibi duruyor 17 temmuzdan sonra bakarlar yedekler yerleşsin bir ağustos ayı boş onlar için o ara düşünürde köpeğe kemik atarlarsa olur yoksa 2020 kpss cebi doldursunlar bir
-
Arkadaşlar diyelim 500 kişi geldi ilan sizce kaça düşer. Benim sınırda gibi kendimce. Ondan soruyorum
-
Ustad artik yenu ilani bekleyebilirmiyiz @paretowilfrеdo
-
@paretowilfredo
bizi unutma üstad...
Haberin için gözümüz kulağımız sende....11.promosyon için bir ışık? Bir umut?
-
@paretowilfredo ustad var mi bir gelisme yedeklik ilani da geldi