KPSS B 90 Üstü
-
@Godot yarami desmeyin hocam 2001 fen lisesi mezunu olarak sayisalda ilk 8 bindeydim ea 7bin küsür ben de mulkiye okudum. Sonraki tercihim hacettepe eczacilikti. Esimin kardesinin esi, yani bacanagim eczaci, imrenmiyor degilim hayatimizda alçaktan sürünmek varmis dedim artik. Şükür yine de.
-
Şöyle bakıyorum da savrulan insanlar beraberlerinde de herkesi savurmak için uğraşıyor. Guy başlığında bu çok daha net gözüküyor. B grubu da bir plan, 2019 kpss sürecinden sonra bu yola düşmek gerekirdi ama şimdi kendisini mühendislerle kıyas edenlere mecburi istikamet olmuş durumda. Smmm ya da başka yollar her ne icap ediyorsa yapmak gerekiyordu bugüne dek. Fakülteden dümdüz tek tip çıkmış bu arkadaşların çoğu malesef. Yds yok, sertifika yok, bir lisans ya da kalifikasyon belgesi yok, program bilgisi yok, bilgisayar ya da dijital herhangi bir alana eğilim yok, yüksek lisans yok, bir istikamet yok kısacası. A grubundan da yüksek puan olmayınca her gün foruma umutsuzluk zerk ediyorlar ısrarla. Şu olsaydı, bu olsaydı. Yapsaydın o zaman güzel kardeşim derler değil mi insana. Kendilerine öneri yapan insana da saldırıyorlar el birliği ile bu da farkli bir konu. Bu başlık bu yüzden iyi olmuş. Bir istikamet en azından. Güzel güzergah çizmiş örnek arkadaşlar da var. @sbf1983 gibi. B grubundan A ya çok güzel bir örnek. Yine forumda özelden a ya geçmek için çalışan deneyimli arkadaşlar var. Örnek alip en azından bir yol çizsin insanlar her gün negatif enerjilerini vermek yerine.
-
Burada bana laf atanlar gerçekleri görmüyorsunuz yada gördüğünuz halde elden bir şey gelmez deyip yıllardır guy ilanı bekliyosunuz.Kendini yetiştirmek iibfde olmaz olamaz.Dil konusunda haklisin.Konuşmayı demiyorum.En az yds 70 i cebe koymalıydik.Gelelim umutsuzluga Allah aşkına hic mi görmüyosunuz hastanelerde acillerde adamlar 25 yasinda doktor olmuş.Sen ben ne yapıyoruz surunuyoruz.@sbf1983 dostumuzda diyor işte hayat yaş ilerledikce yüzümuze vuruyor.Şimdi bir eczacılık okuyanla iibf mezunu nasil ayni kefede olsun.Yok kardeşim yok iibf 90 alacaksin referansin sağlam olacak bu yani cozum.Siz beni itham ettikce bende yazacam ki kimse bu bölümleri ovüpte toplum icinde kucuk duruma dusmesin.Başlık amacindan sapti kusuruma bakmayın
-
Biz kendimizi yetiştirdik, yetiştiremeyenler kendi adına konuşsun İİBF mezunu olarak yukarıda saydığım şeylere sahibim. Hem özele hem kamuya göre hazırlığımı yaptım mezun olana kadar. Özelde de deneyimim var şu anda da kamuda iyi sayılabilecek bir noktadayım. Konu fakülte değil kişi ile, kumaş ile, çalışma ile alakalı. Üniversite hayatınızı ve sonrasındaki günleri nasıl geçirdiğiniz ile alakalı. Bugün hala vakit geçiyor ve hiçbir şey yapmayanlar sizleri de hiçbir şey yapmadan sadece ah vah etmeye itiyor. Koruyun kendinizi bu psikolojik saldırılardan. Siz başkalarına bakarak bak ne kadar kolay elde ediyorlar her şeyi diye oturursanız yaşınız 40'a dayanır ve siz hala o başkalarını konuşuyor olursunuz. Çocuğunuza da arkadaşlarının babalarının mezuniyetlerini anlatırsınız.
Herkese kendisini yetiştirmek konusunda kolaylıklar diliyorum arkadaşlar. -
@IS-LM eh forumda böyle olanlar yok mu hocam
-
@zenginmemur olan olmuş biten bitmiş. Okumuşuz mezun olmuşuz. Ağlayıp şikayet etmek yerine işleri yoluna koyamaya çalışmamız gerekiyor. Binlerce mezun var kpss ye giren sayısı kaç? Herkes bizim gibi nasıl olsa memur olacağız deyip 4 yılını bos geçirip bi sene kpss çalışıp atanmak istemiyor. Kendini geliştirme iibf de olmaz diyorsun. Kendini 4 yıl geliştirip büyük firmalara kapak atan çok arkadaşım var. Veya üniversite de kalıp akademik kariyere devam eden. Sürekli mühendislerle doktorlarla karşılaştırıp duranlar için konuşuyorum. Niye iibf okudunuz? Zorunluluktan. Hiçbir sey icin geç değil. Yapabiliyorsanız madem kpss yerine tyt falan hazırlanıp tıp eczacılık kazanin madem.
-
@sbf1983 Hocam siz örnek bi figürsünüz forum için. İronimize bile şükürle yaklaşıyosunuz. Daha iyi yerlere gelir inşallah mesleğiniz de. Siz de bununla beraber bunca yıllık emeğinizin ve fedakarlıklarınız karşılığını daha iyi alırsınız. Aile yaşantınız ve sorumluluklarınıza rağmen her gün söylenmek ve kendinizi gömmek yerine çabanız ve sıçramanız takdire şayan. Herkese örnek olur umarı..
-
@albertcamus, içinde söyledi: KPSS B 90 Üstü
Biz kendimizi yetiştirdik, yetiştiremeyenler kendi adına konuşsun İİBF mezunu olarak yukarıda saydığım şeylere sahibim. Hem özele hem kamuya göre hazırlığımı yaptım mezun olana kadar. Özelde de deneyimim var şu anda da kamuda iyi sayılabilecek bir noktadayım. Konu fakülte değil kişi ile, kumaş ile, çalışma ile alakalı. Üniversite hayatınızı ve sonrasındaki günleri nasıl geçirdiğiniz ile alakalı. Bugün hala vakit geçiyor ve hiçbir şey yapmayanlar sizleri de hiçbir şey yapmadan sadece ah vah etmeye itiyor. Koruyun kendinizi bu psikolojik saldırılardan. Siz başkalarına bakarak bak ne kadar kolay elde ediyorlar her şeyi diye oturursanız yaşınız 40'a dayanır ve siz hala o başkalarını konuşuyor olursunuz. Çocuğunuza da arkadaşlarının babalarının mezuniyetlerini anlatırsınız.
Herkese kendisini yetiştirmek konusunda kolaylıklar diliyorum arkadaşlar.İmza konur.
-
@scofieldmustafa keske sende gelistirseydin kardeşim.
-
Her gün tat kaçıran realist arkadaşlara önerim yırtın iibf diplomanızı rahata erin, biz de rahat edelim
-
@Godot baslik ne basligi artik uzatmayalim.
-
@zenginmemur maalesef ben gelistirmeyenlerdenim. Pişman değilim. Her gün bu durum yüzündende karalar bağlamıyorum. İyi forumlar.
-
başlık amaç dışı olmuş ama doğru söylenmiş okunmuş bitmiş şey keşkesi olmaz olmuyorsa tez vakitte başka şeylerde kendini geliştirmeli insan yada mızmızlanmayıp kendi alanına çalışacak ilan gelmiyorsa yapacak birşey yok o zaman başka yola yönel tek yöne bakma derler adama
-
3 sayfa olmuş elle tutulacak bir kaynak kitap önerisi yapan yok mu ya?Karakutu kitapları çok pahalı geldi bana.
-
Çok faydalı bir başlık olmuş açana teşekkür ediyorum. Benim de sizlere bir sorum olacak. Tarih, coğrafya, Türkçe ve matematikten her biri için ayrı ayrı soru bankası olacak olsak hangilerini önerirsiniz? Hangi kaynak sınav formatına daha uygun ve faydalı olacaktır?
-
@Godot estagfurullah hocam, hayat devam ediyor bir şekilde, bazı şeylerin farkina varip geçmişi kenara birakip (tecrubelerimizle, aldigimiz derslerle) anı ve gelecegimizi dusunmek durumundayiz. Verilen çabalar elbet karşılığını bulur ben hep buna inandim. basarilar ayni dersleri ayni kavramlari soluduğumuz tüm arkadaşlara..:)
-
@Godot İçinizde bu kadar tutmayın hasta olursunuz hocam. iyi tutmuşsunuz ama
-
@hakimehanımm, içinde söyledi: KPSS B 90 Üstü
Çok faydalı bir başlık olmuş açana teşekkür ediyorum. Benim de sizlere bir sorum olacak. Tarih, coğrafya, Türkçe ve matematikten her biri için ayrı ayrı soru bankası olacak olsak hangilerini önerirsiniz? Hangi kaynak sınav formatına daha uygun ve faydalı olacaktır?
Bu şekilde önerilere ben de açığım. Kötü olan kaynaklar hangileri? Bence kötü olanları da konuşalım.
-
Yani şu başlıkta dert yanmaları okumak bana tuhaf geliyor. Ağlayacak sızlayacak olanlar ötede ağlasın lütfen.
-
@cemalicoşan Teşekkür ederim hocam.Hepimize kolay gelsin. Bir yerden tutunmaya uğraşacağız işte.