KPSS için Çalışma Ekonomisi Kaynak Önerisi
-
Çeko için adem kaya mı a kadro mu daha iyidir?
-
@garipbankacı ikisinede çalıştım, a kadro daha iyi
-
@yayiç22, içinde söyledi: KPSS için Çalışma Ekonomisi Kaynak Önerisi
@garipbankacı ikisinede çalıştım, a kadro daha iyi
Hocam kaç net yaptın kaç puan geldi paylaşır mısım?
-
@garipbankacı adem kayadan çalıştım. Bana yeterli geldi çalışma ekonomisi dersi hariç. O biraz eksikti ama aöf kaynaklarında bulabiliyorsun iktisat temelin de varsa büyük sıkıntı değil
-
@yayiç22 a kadronun 2017 basımı var bende olur mu acaba değişiklikler az gibi
-
@sgkdntmnyrd 25 doğru 13 yanlış, p42 93, p43 95
-
@güneşşş olur
-
@güneşşş neler değişti hocam
-
Bence a kadro anlaması zor bir kitap, adem kayanın hem mavi hem kırmızı kitabını çok iyi çalışıp, 4857 v 5510 sayılı kanunları iyi öğrenirseniz 90 puan üstüne çıkarsınız.
-
@Seneca hocam adem kayanin kitapları güncel mi şuanda ? Cekoda neler değişti bilmiyorum o yüzden
-
@Su28A 2017 ve 2018 de değişiklikler oldudiye Biliyorum mevzuatta bakarsanız yazıyor orada yıl yıl
-
@Su28A adem hoca değişen yerler için PDF paylaşmıştı bildiğim kadarıyla.Onun için guncelini çıkarmadı.
-
Arkadaşlar çeko puanindan sgk dışında alım yapan kurum var mı
-
@eomer hocam sosyal medyam yok o PDF var mı sizde
-
@gençler23 p40 ile yanlış hatırlamıyorsam ilgöç uzman yardımcılığı, bddk uzmanlığı yardımcılığı, işkur istihdam uzmanlığı yardımcılığı kadroları ilan açmıştı.
-
@Seneca teşekkür ediyorum
-
@Su28A 2018 yılında böyle bir PDF paylaşmıştı. 2019 yılında paylaştı mı bilmiyorum.
ADEM KAYA ÇEKO SORU BANKASI GÜNCELLEMELER VE DÜZELTMELER.pdf
https://yadi.sk/i/qIMw8PHWuZF93g -
@eomer çok teşekkür ederim hocam
-
Kesinlikle Adem Kaya'nın kitabı. Sadece calısma ekonomisi, psikolojisi kısmı yetersiz biraz ama onun dısındaki mevzuat kısmı oldukca iyidir. Güzel aktarıyor bilgileri.
-
Bunun yerine p48 yükseltmenizi tavsiye ederim. Sgk ilanları olmadığında çok kısıtlı bir alan. 2019 kpss sonrası çeko için oldukça durağan geçti.