2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@ahmetozcelik35 evet hocam gecen yılın başlığını incelerseniz test boşluk doldurma klasik değişik bir sınav olmuş ben kendi sordukları yolları referans alacağım şimdilik
-
Ingilizce soruları war mi acaba
-
O üniversite ankara dil tarihmiş .sıhhıyedeki. hayırlısı olsun , eskisi gibi nasıl yapılıyorsa değişiklik olmayacakmış .
Hakeden kazansın. -
@karar yani eski sınavlar gibimi olacak hocam bilgi aldınız mi
-
@Willsmithh hocam sınav yine klasik olur büyük ihtimalle. Sınavla ilgili bilgiyi sınav listesi açıklanınca paylaşacaklar. Geçen sene Ankara Üniversitesi hazırlamış soruları alan soruları klasik ve test şeklindeymiş. Bu sene de bir üniversiteye verirler muhtemelen.
-
@Willsmithh evet hocam , yani alan kısmı
Değişiklik olmazsa klasik ve test şeklinde ing kısmı test şeklinde . -
@karar anladım hocam geçen sene başlığına iyi bakalım ozamam
-
@Willsmithh güzel bir kurum , değişiklik olmazsa karşılaşacağımız bu durum..kurum anladığım süprizi sevmiyo.
Hakkımızda en güzeli olsun .:) -
@ahmetozcelik35 aslında o sınav şekli de iyiymiş öyle olmasa bile seçmeli sorular olur inşallah 2 tanesini 3 tanesini seçmek iyi olur işletme sorularında özellikle
-
@Mambaa yıldırım beyazıt hariç kime verirlerse versinler, yeter ki ybü soru hazırlamasın.
-
@hakimehanımm en son yapılan usul iyiymiş cidden, hem klasik hem test. tamamı klasik olursa, soru seçtirirler hocam mutlaka.
-
Kaçla kapatır dersiniz?
-
@ahmetozcelik35 ancak hem testte hem de klasikte 65 barajı uygulamışlar.
-
@Mambaa Peki geçen sene hariç diğer senelerde mülakata kalma kriteri neymiş daha mı düşükmüş baraj
-
@hakimehanımm aynı diye biliyorum. Her alandan 65 ortalama da 70. Geçen sene 40 soruluk test de sorulmuş baraj için de 26 doğru yapmanız gerekiyor.
-
@Laswell 90-91 arası kapatır hocam bence.
-
Sınav 88 89 kapar hocam şehir dışından gelmeyen de çok olur sınava katilim düşük olabilir bi covid19 yüzünden
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
Sınav 88 89 kapar hocam şehir dışından gelmeyen de çok olur sınava katilim düşük olabilir bi covid19 yüzünden
Bence de 88 civarinda kapatir ama sinavin tarihinde yapilacagini sanmiyorum.Ertelenme olasiligi cok yuksek.
-
@Avexer hepimiz için hayırlısı olsun sağlık açısından da en iyi neyse ona karar verirler umarım insanların sağlığı düşünmek yüzünden sınava katılmama durumu yaşanmaz umarim
-
@Mambaa çok teşekkür ederim bilgilendirme için