Maden ve Petrol Uzman Yardımcılığı 2019
-
@Manchester 3600 ek gösterge ve merkez uzmanlığı sadece bunu biliyorum
-
@UrsaBiVursa eyvallah hocam
-
@UrsaBiVursa inşallah olur hocam bi sorun isterseniz bugün yarın açıklanacak o da
-
@UrsaBiVursa bir saniye, sgk il göç mülakatından önce açıklanmıştı. Hem sgk yı asil kazanıp hem de il göç mülakatına mı girdiniz?
-
@UrsaBiVursa SGK da kadronuz neden yansın ki muvafakat yoluyla geçiş yaparsınız yine yedek sırası ilerler. Ben böyle biliyorum.
-
@UrsaBiVursa il göçten önceden feragat ediliyor. Feragat dilekçesi hazırlayıp hemen gönderebilirsiniz.
-
@UrsaBiVursa hayır hocam kadronuz yanmayacak,siz işe başladığınız için muvafakat isteyeceksiniz kurumdan ve kabul edildiğinde Sgk da bir kadro boş kalacak ve o kadro yedekle doldurulacak.Sizin dediğiniz şöyle,eğer ki yedeklik ilanından sonra başka yeri kazansaydınız bu dediğiniz geçerli olurdu ancak şuan böyle bir şey yok feragat ederseniz bir yedek daha sevinecek tekrar hayırlı olsun hocam.
-
Stajyer hazine kontrolörlüğü mülakat listesinde olan 1 arkadaşımız kazanan listesinde.Tercihi burası olacaksa feragat listesini kuruma gönderirse hem memnun oluruz hem de 1 kişi mağdur olmamış olur.
-
@bucalı teşekkür ederim
-
@pabloescobarr evet sgk il göç mülakatından önce açıklanmıştı ve ben emek verip ders çalışıp umutla,stresle,hayal kırıklıkları,maddi manevi türlü sıkıntılarla ders çalışıp sınavı geçtim ve mülakata girdim hakkım olarak yoksa böyle olmuyor muydu ?
-
@UrsaBiVursa tabi ki hakkınız lakin merak ettiğim il göçü kazanırsanız sgk dan feragat edecekmiydiniz? Etmeyecekseniz eğer mülakatta ne işin var diye sorarlar adama
-
sağlık uzman yardımcılığı bekleyen arkadaşımız varsa feragatini verirse seviniriz. Telefon ile arayarak dahi belirtebiliyorsunuz bu durumu arkadaşlar sağlık uzmanlığı için. Lütfen ilgi gösterelim.
-
@Aykutluk sağlık uzmanlığı listesinde olan arkadaşlara ulaşabilsek güzel olur hocam. Sağlık müfettişliğini kazanan 4 arkadaş var listede misal. Kurum kendiliğinden işlem yapmaz bence.
-
@şanlıefsane sağlık uzmana işletmeden giren bir arkadaşım feragat edecek
-
@UrsaBiVursa diğer giren 185 adayinnher günü lay lay lom şeklinde geçiyor zaten hocam onların emekleri hayal kırıklıkları zor durumları yok. SGK dan feragat etmeyeceksen sırf adını liste gormek için mülakata girilmez çünkü bı başkası dışarda kalacak. Ama bence sen haftada 3 gün SGK da 2 gün il hiçte calis hayallerin emeklerin ders çalışmaların boşa gitmesin hakediyorsun
-
@nairu haftasonu da mapeg'de çalışsın emeğinin karşılığını tam almış olur. Bu nasıl zihniyettir ya
-
@şanlıefsane hocam bizlerin yapabileceği şey buradan ulaşmak kendilerine ve kendi bildikleri şeyleri buradan tekrar istemek başka ne yapalım. Feragat edenler elbette olacaktır.
Sağlık için ilan daki numarayı arayarak feragat verebiliyor arkadaşlar. -
@UrsaBiVursa kadronuz yanmıyor hıcam
-
@Aykutluk, içinde söyledi: Maden ve Petrol Uzman Yardımcılığı 2019
sağlık uzman yardımcılığı bekleyen arkadaşımız varsa feragatini verirse seviniriz. Telefon ile arayarak dahi belirtebiliyorsunuz bu durumu arkadaşlar sağlık uzmanlığı için. Lütfen ilgi gösterelim.
Hocam hangi numarayı aramak gerekiyor ben yaklaşık 2 hafta önce yhgm sağlık sitesine girip iletişimden 4 5 tane numarayı aradım ulaşamadım bir türlü. Telefonla oluyor mu gerçekten bu işlem?
-
@muamma hocam bu yolla feragat bildirimi yapan ve kabul edilen bir arkadaşı biliyorum. Kendisi uğraştı düşürdü ve bu şekilde cevap almış.
numaralar
0312 585 17 42 43 44 45 numaralı hatlar