KPSS ertelenir mi?
-
Yine sıcak saatler yaşıyoruz ülkecek panikatak olmasak iyi. Gkgy tarihi duruyor. Kpss de kurban bayramı sonrasına kalır büyük ihtimal.
-
Bir işimiz de normal gitsin
-
@law bölük pörçük olmaz inşallah bayramdan once bayramdan sonra
-
İnşallah.belki 1 hafta öne alırlar kafam durdu artık
-
Buradaki gariplik şu. Kpss nin tarihi belli yks nin tarihini değiseceksin madem o zaman ona uygun bir tarih belirle. Getirip kpss nin üstüne niye oturtuyorsun. Cidden plan program yapmakta eksiğimiz var.
-
@LioN, içinde söyledi: KPSS ertelenir mi?
Buradaki gariplik şu. Kpss nin tarihi belli yks nin tarihini değiseceksin madem o zaman ona uygun bir tarih belirle. Getirip kpss nin üstüne niye oturtuyorsun. Cidden plan program yapmakta eksiğimiz var.
Son olarak ÖSYM bile İİBF yi önemsememiş aman şu gundilerin sınavının üstüne sinek olalım onları sonra düşünürüz pekte önemli değiller demiş bize:)
-
Yks yi kpss a nin tarihine alip kpss a yi ertelemek ne kadar sacma kpss a yi birak rahat direkt yks yi ertelesene
-
Yakın zamanda 22-23 Ağustos boşta. Büyük ihtimal bu tarihlere olacak.
-
@piko 8-9 Ağustos dolu mu hocam
-
@ücüncütekil öğretmen lik var
-
Alan sınav tarihleri açıklansın diye etkinlik yapmamız gerekmez umarım
-
@70kuralliii benimde sinirlendiğim nokta orası erteliyorsun yks 'yi ya bir hafta öncesine yafa sonrasına koysana sınır bozucu bir durum
-
@piko 1 ay rotarli olacağını düşünmüyorum bana mantıklı gelen 1 hafta öne cekilmesi
-
@LioN yakında şebeke suyuna antidepresan atarlar :))
-
@law 2020 kpssnin dahil olmasıda saçmaydı siz kabul etmediniz demek ki saçmalıklar olabiliyormuş
-
koşa koşa bu foruma geldim ama burada da kafalar karışıkmış. şimdi tarihlere bakalım bence
19.07.2020 GYGK
09.08.2020 Öğretmenlik15-16 Ağustos boş. ama bence öğretmenlerle aynı gün yapıp aradan çıkaracaklar
-
@François-Quesnay öğretmenlerle aynı günde yoğunluk olmaz mı hocam
-
@Cerkes46 üstat mantıklı gelen 1 hafta öncesi diyorsun da gk gy ile aynı gün mü olsun yani. Yapmayın böyle şeyleri düşünmeden söylemeyin. Sonra twitterda etkinlik başlar ayağımıza sıkarız.
En erken ağustos 3. Hafta gibi. Çünkü ilk hafta bayram, ikinci hafta dolu diyor arkadaşlar.
-
Yks ile aynı gün yapılır, ertelenmez.
-
@emrediyebiri kanka bilmiyorum kafam çok karışık:))) yks ile aynı gün olsun o zaman yada gk gy 'yi de bir hafta geri alsinlar :))