Güncel Ankara Dershane önerileri
-
silinmiştir
-
Arkadasım Ben de naçizane tavsiyemi vereyim.Dersaneye gitmeyin.Hele de iktisat ya da maliye okumussanız.Milli kütüphaneye gidin.Mümkünse sizinle aynı yolda arkadaslarınızla bir rutin tutturun.Online, YouTube kanallarıyla halledin.Sağlam kaynaklarla calısın.Haftaiçi işe gidiyormus gibi sabah 9da kütüphaneye gidin aksam 6da kütüphaneden cıkın.Ama ben yapamam tek basına o rutini tutturamam diyorsanız en zayıf dersinizin hocasının iyi oldugu bir dersaneye yazılın.
-
@zehraaa Salgın mücbir sebep evet fakat insanlar sözleşmeyi yaparken online paket almadı. Madem eğitim mücbir sebep nedeniyle online eğitime döndü ona göre fiyat tarifesi yapılmalı.
-
@econ101 Aynen öyle.. İktisat ve maliye bölümü mezunlarının dershaneye gitmesine gerek yok. Milli kütüphane candır.
-
bu peş peşe yeni hesap açarak kurs reklamı yapan , mesajları silindi görünen sözde "öğrenci"ler kusursuz bir yer çok,memnunuz ,en iyisi ... sözlerine;
-hafta içi kursu olarak kaydolup sürekli değişen, hafta sonu, hafta içi akşam yapılan ders programından hatta aynı saate koyulan derslerden mı memunsun ?
-tüm kurslar eğitime başlamışken kursun eğitime başlamamasından mı çok memnun
-şu tarih olmuş henüz sadece 1 kez deneme yapmasından mı memnunsun
diğer tüm kurslar telafi eğitimleri, denemeler yaparken buranın yapmamasından mı memnun
bunları inkar edemez heralde şuan telefonla arayarak teyit edilebilir
herkesin farklı fiyatlarda kaydolmasına da hazır olun orası ayrı moral bozucu
kaydolurken hiç biri olmayacağına dair teyit ettim üsteleyerek fakat en ufak fırsatta kendi lehlerine değişti
kurs arayan arkdaşlar bende düzenim olsun diye gitmiştim kursa fakat fayda dan çok maddi ve manevi zararı oldu .hoacalardan da faydalanamadık bu programlar yüzünden en mantıklısı kütüphane ye düzenli gidip,kaynakları alıp videolar ile kendiniz alıp çalışmanız emin olun daha faydalı olacaktır. ilk defa ve üniversitede bu alan derslerini görmeyen biri olarak söylüyorum bunları bende kendiniz çalışın diyenleri dikkate almamıştım çok haklılarmış. başka arkadaşlara fikir olsun diye yaşadığım deneyimlerim bunlardır. -
@monser uluslararası kamu gibi bölümlere dahi gerek yok bence yine video derslerle de gayet iyi anlaşılıyor
-
@duyguuu, içinde söyledi: Güncel Ankara Dershane önerileri
a Maliye ve Vergi Hukuku derslerimiz eksik kalmıştı. Bize geçmişe ait başka bir Uzaktan eğitim kayıtlı videosu vermediler, Arda hoca maliyeyi en başından Online anlattı şimdi de kayıtlı videolarını izliyoruz. Bu benim için büyük bir fırsat oldu. Şahsen ben evden çıkmaya bile korkuyorum ve örgün eğitime başlasalardı da gitmeyi göze alamazdım. Tabi
o zaman ona göre fiyat düzenlemesi yapılacak yada diğer kursların öğrencilerine yaptığı gibi extra eğitimler ile bu eksiği kapatabilirdi insanlar uzaktan eğitim için binlerce lira vermedi
-
ya arkadaşlar çok ilgisiz olacak belki ama ; 1 haziranda açıldı ya milli kütüphane, giden oldu mu aramızda? maske ile çalışma zorunluluğu varmış, maske ile çalışmak baya zor olsa gerek
-
@abdulbakitr ben gittim, kapasiteyi bayağı indirmişler. Bir sıranın ucunda bir kişi diğer ucunda başka bir kişi oturuyor, öndeki sıranın ortasında sadece bir kişi oturuyor. Boyle bir sistem kurmuşlar. Sosyal mesafe var yani. Çalışırken maskeyi çıkaranlar da vardi. Herkes takmiyodu
-
@my0606 arkadaşım sen memnun kalmamış olabilirsin. Benim dershaneden memnun kalmam sozde öğrenci olduğumu göstermez. Evet ders programından da memnunum. Bizim bir tek maliye dersimiz kalmıştı o da bitti. Ders canlı yapilirken giremedigim için sisteme kaydedilmiş halini izliyorum su an. Çok verim alıyorum . Denemelere gelince, dershanede yapılacakmis. Riske girmek istemiyorum diyenler denemeleri alıp evde de cozebilirlermis. Sinav yaklastikca stres artiyor umarim emeklerinin karsiligini alabilirsin. Bir de yorumum neden silindi hic bir fikrim yok.
-
@zehraaa, içinde söyledi: Güncel Ankara Dershane önerileri
Evet ders programından da memnunum. Bizim bir tek maliye dersimiz kalmıştı o da bitti. Ders canlı yapilirken giremedigim için sisteme kaydedilmiş halini izliyorum su an. Çok verim alıyorum . Denemelere gelince, dershanede yapılacakmis. Riske girmek istemiyorum diyenler denemeleri alıp evde de cozebilirlermis. Sinav yaklastikca stres artiyor umarim
burada öğrencileri sanki yalancı konumuna düşürmeden önce insanlar bi sorgulasın silinen yorumlarınız ile birlikte..
Diğer tüm kurslar gereken tedbirleri alarak açılmışken sizin kursunuz neden maddiyattan kaçarak Açılmayacağını ve örgün eğitimiçin verdikeleri eğitimi ücretlerini uzaktan eğitime çevirmenizi okuyucular arayarak teyit edebilir. şu dönemde nasıl ortada bırakıyorlarsa gelecek yıl kayıt yapmaya gelen öğrenciler de bu deneyimlerimizi öğrenmeli.
-
Merhaba, ben iki oğlumu da Keçiören Kalaba Bilim Akademi Kursu na gönderdim. Küçük olan LGS ye hazırlanıyordu. Büyük olan ise YKS ye hazırlanıyordu. Özellikle büyük oğlumun TYT - AYT netlerindeki artışı görünce ben bile inanamadım. Küçük oğlum Fen Lisesi ne büyük oğlum ODTÜ ye girdi. Bence en iyi butik kurs veya en iyi vip kurs Bilim Akademi Kursu. Şimdi Yenimahalle de yerleri var. Ben olsam başka kurs aramam. Gözüm kapalı Bilim Akademi ye yazılırım.
-
@ekremgurbuz inandık çocukları gönderecek tamam yeterli bu kadar açıklamanızın doğruluğu kadar güvenin bizlere
-
@ekremgurbuz Kalaba bilim akademisini o kadar çok sevmişsiniz ki e mail adresiniz bile kalababilim@.......com şeklinde.
Bence siz ortak olun ilgili kuruma.
-
@genclerbirlikli internete ekrem gürbüz bilim akademi diye aratın yetkili olarak çıkıyor kendisi :DDddddddFfFffDdDdD insanda az utanma olur
-
@ekremgurbuz neden forumlarda dershane önerisi okunmaması gerektiğini bir kez daha gösterdiğin için teşekkürler. esnaflık böyle bir şey değil, yalanla dolanla iş yaparsan kazandığın ne kadar helal sayılır bilinmez