2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@çölkaplanı hocam belki feragat süresi vardır, onu bekliyorlardır. ondan dolayı listeyi henüz açıklamamış olabilirler.
-
Merhaba arkadaşlar,
sınav konularında idare hukuku demiş buna iyuk dahil oluyor mu acaba ? -
@buchananreis daha önceki sınav sorularına baktım iyuk hiç sorulmamıştı, genelde idari yargı ayrı konu başlığı olarak belirtiliyor kurum ilanlarında. O yüzden çıkacağını düşünmüyorum
-
@pakilips Çok teşekkür ederim.
-
Vaka sayısı yine yükseliyor 1500 e yaklaştı sınav yine ertelenirse şaşırmam. Millet sokakta geziyor, dikkat etmiyor olan bize oluyor her şey aksadı şu virüs yüzünden
-
Hocam bu sınav spk gibi klasik mi yoksa test mi anlayamadım onun sınavı 2 gün sürdü klasik ti şimdi biraz foruma baktım kimi test kimi klasik diyor aslında üst kurul klasik yapar diye düşünüyorum ama sınav 1 gün olduğu için emin olamadım
-
Hocam sınav test klasik karışık oluyor, çoktan seçme sorular var klasik kısmında (Örneğin 4 soru varsa 3 ünü çözün diyorlar) yüzde 20 lik kısım da test oluyordu. İngilizce kısmı ise tamamen testten oluşuyor, yds ayarında oluyor.
-
Sınavı ankara üniv yapmayacak bu sefer. Bide her paragraflı sınava yds demeyin n'olur.
-
@Reşo yds den farklı mı ingilizce kısmı
-
@hakimehanımm geçen arkadaşlarımdan 40 civarı yds si olan bile var. Genel İngilizcesi vardı ama yds den yıllardır 50 alamadı.yds çok zor bi sınav hiç bir kurum sınavı o ayarda olamaz.kurum istesede yapamaz zaten ösym gibi
-
@Reşo anladım hocam ben ne yds ye ne de rekabetin sınavına daha önce hiç girmedim ama bölümüm İngilizceydi, fikrim olmadığı için soruyorum, sınavda grammar ağırlıklı mı geliyor yoksa okuduğunu anlama üzerine mi?
-
@yorgunasker teşekkür ederim hocam
-
@Reşo sınavı kim yapacak hocam
-
@Reşo Sınavı kimin yapacağı konusunda bir bilginiz var mı? Bir de şunu sormak istiyorum: Hukuk soruları için cevap verilirken belirli bir okula, ekola özgü bir cevap vermek gerekiyor mu aranıyor mu? Sorulan sorular genel kapsamlı duruyor cevaplar uzun tutulmalı mı, istenen bilgi düzeyi nedir? Bu konularda tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar? İyi çalışmalar
-
@pakilips sınavı Ankara sosyal bilimler üniversitesi yapacak.
-
@icav Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
-
https://youtu.be/YbZwDlNmQDQ Kurum kendi youtube sitesinde bilgilendirmelere başlamış
-
@Reşo arkadaşlar sizce sınav bir önceki sınavlardan farklı olur mu? Bi de hukukçular için makro düzeyde iktisat sorarlar mı?
-
@Dao_
Çok fark olmaz diye düşünüyorum. Ama üniversitelerin soru hazırlama tarzı malum biraz farklı. Umarım bizi şaşırtmazlar. -
Arkadaşlar sınav giriş belgesine ulaşabilen var mı?