2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@ayözz Tutumları sanırım o ana göre değişiyor ben girdiğimde gayet neşeliydiler. Bana hiç alan sorulmadi mesela. Kanundaki en son değişen maddeler ile çalışma izni soruldu geri kalan tüm sorular yorumdu. Özgeçmiş önlerinde ordan da zaten soru türetiyorlar toplamda 15 dk kaldım. İl göçün daha kısa ve bilgiye dayalı olacağını düşünüyorum. Şimdiden başarılar.
-
@sıla35 paylaşımınız için çok teşekkürler dilerim iyi sonuç alırsınız
-
@djarumcherry rica ederim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız umarım
-
@mathilda temel hak ve hürriyetlerin sinirlandirilmasi ve durdurulmasini açıkladım hangi hallerde hangi şartlarla vs.
-
Kac kisinin gelmedigine de bi goz gezdirirseniz cok iyi olur arkadaslar
-
Arkadaşlar mülakatlar 9.30-12.30 arasında. Ama ben listenin en sonundayım. 9.30 da orada mı olmak lazım. Listedeki sıraya göre mi alınıyor?? Yoksa biraz geç gitsekte olur mu??
-
@ridvan 9.30 da orda olmazsanız mülakat komisyonunda olumsuz intiba uyandırırsınız yoklama alınıyor 9.25 gibi
-
@80üstamadnnmsz öğleden sonra ki grup da mı? sabahtan hazır bulunmalı
-
İtalik yazı@ockhamınusturası hayır sabah grubu .öğleden sonraki de mülakatlar
başlamadan yarım saat önce olmalı -
@80üstamadnnmsz anladım teşekkür ederim
-
@80üstamadnnmsz çok teşekkür ederim hocam bilgi için
-
@jamiryoo artik başladılar yarida kesmezler diye düşünüyorum. Öyle ya da böyle hayat devam edecek maalesef. Max yapacaklari sey keyfi uygulamalari yeniden iptal etmek olur.
-
Sihhiyeden dolmuş veya otobüs var mı arkadaşlar
-
aştiden gidecek olan arkadaşlar servislerle gidebilirler 10dklık yürüme mesafesine kadar götüren servis var.
-
@keynes5 Lalegül dolmuşlarına binebilirsiniz, binmeden mutlaka sorun, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğüne gidiyor mu diye, önünde indirir sizi, göç idaresi genel müdürlüğü ile yan yana zaten, orada kime sorsanız gösterir.
-
Arkadaşlar bugün mülakata giren arkadaşları sorulan soruları ve mülakatın kaç dk sürdüğünü kısaca anlatırsa sevinirim bende 25 inde giricem aynı gün tecrübelerimi sizlere aktaracağım inşallah
-
@gencbiraday valla hocam benim oldukca kısa sürdü 3 4 dk max. 3 soru sordular. Komisyonda 5 kisi var. Komisyon baskani oldukca güleryüzlüydü. Ama her ne olursa olsun stresli bir ortam
-
@Elnogate geçmiş olsun hocam sorular 6458den mi geldi?
-
@extraordinary hocam 1 idare, 1 6458, 1 tane de genel müdürlüğü düzenleyen cb kararnamesinden. Bölümüm çeko bu arada.
-
Bende girdim bugün komisyon 5 kişi 5 6 dk sürüyor. Bana alan sormadılar güncel olaylarla ilgili yorum sorusu soruldu 2 tane. Soru soruyu açtı sohbet havasındaydı. Çok kasmayın rahat olun. Hakkımızda hayırlısı olsun.