2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Arkadaşlar Merhaba,
2018 yılında Ahmet Nohutçu Kaymakamlık yılında aldığım kitabı bulunmakta ama sınava tekrar hazırlanıyorum. Bu kitabın 2020 yılı baskısını almalı mıyım ? Çok fazla değişiklikler var mı kitap güncellemesi yapmalı mıyım ?
-
@vuralkara kalkınma bakanlığı yeni sistemde kaldırıldı. Çoğu görevi sanayi ve teknoloji bakanlığına bazıları da strateji ve bütçe başkanlığına devredildi. DPT zaten 2011'de kapatılıp kalkınma bakanlığına devredilmişti. Muhtemelen eski sistemdeki son çıkarılan KHK'larda "kalkınma bakanlığına yapılan atıflar sanayi ve teknoloji bakanlığına yapılmış sayılır" gibi bir madde vardır.
-
@OFLU61 teşekkür ederim
-
@Orion Bende de bu kitabın 2018 baskısı vardı, bu sene çıkanı da aldım ne olur ne olmaz diye. Fark var mı diye ayrıntılı bakmadım (kitaba henüz başlamadım) ama yeni basımda soru sayısı daha fazla.
(Ayrıca aynı kitabı ikinci kez alacağımdan ikinci tercihim korsan kitaptan yana oldu maalesef) -
@forrest Korsan yayını nereden buldun ? Daha uygun fiyata gelmiştir.
-
Değerli idari mülki amirlerim merhaba, lisans mezuniyetim Sosyal Hizmet ve bu bölümden giremediğimin farkındayım sınava ama Çalışma Ekonomisi alanında tezsiz yüksek lisans yaptım. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/ÇALIŞMA
EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ (YL) (TEZSİZ)
Program adı tam olarak bu şekilde. Bu alandan girebilir miyim sınava, tam olarak bulamadım ? -
Sınavın Aralık ayının başında olacağını farzedersek ben 6 eylül kpss dem sonra çalışmaya başlayayım diyorum mantıklı mı sizce ?
-
Arkadaşlar kanunlardaki ek ve geçici maddelerin önemi var mı?
-
Themis idare hukuku kitabının son baskısı 2019 ağustos ayında çıkmış.Güncelliğini koruyor mu?Kullanan var mı acaba?
-
@mülkiidareci ek maddeler önemli gecici maddelerin ise tarihine bakmak lazım ne zamana kadar geçerli
-
@alexandro çıkmamış kitabı önermek..
-
@milletasigishu bildiğim kadarıyla çeko yl olmuyor
-
5 Aralık 2020 yi sınav tarihi olarak kabul edebilir miyiz ? Farklı bir duyumu olan var mı değerli arkadaşlar? Ekim ayında sınav olacak söylentisi duydum ama ciddiyeti hakkında bilgim yok.
-
@Avşar-Beyi dostum devlet memurlarının ticaret yapmaları ve kazanç elde etmeleri yasaktır.
-
@Müfettiş07 aralık ayında inşAllah iki büyük sınavda (kaymakamlık,idari yargı) yapılacak bnce.tek endişem covid-19 salgınında 2. dalganın yaşanması.
-
@alexandro Herhangi bir ithamda bulunmadım fakat denemediğiniz bir kitabı önermek ne yazık ki yoruma açık.
-
@Avşar-Beyi devlet memurlarının kitap yazması ve telif ücreti almasında bir engel yok burada biri kendi kitabını pazarlıyor demiyorum ama mevzuat açısından milleti yanıltmayalım.
-
@Müfettiş07, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
5 Aralık 2020 yi sınav tarihi olarak kabul edebilir miyiz ? Farklı bir duyumu olan var mı değerli arkadaşlar? Ekim ayında sınav olacak söylentisi duydum ama ciddiyeti hakkında bilgim yok.
5 aralık 2020 kaymakamlık-27 aralık hakimlik ..
-
@churcill Teşekkürler hocam.
-
Kitapları satılsın diye sınav tarihini ay ay ileri alan canı sıkıldıkça insanların aklını karıştıran Facebook tayfasından uzak durun arkadaşlar. Hem kendilerinden hem kitaplarından.