TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Kaymakamlık Sınavı.

KPSS A
    2020 kaymakamlık sınavı
    621
    10947
    1187632
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Nostromo
      Nostromo @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz müspet anlamda söylemiştim ama direkt yazınca öyle anlaşılmamış 😃

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • A
        Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@kinglegend https://www.dosya.tc/server30/g2co4v/Insan_Haklari_Ders_Notu_2019.pdf.html

A ? K 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          arslanbey46 @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz hocam bu not kaymakamlik icin mi hazırlandı yoksa ders olarak mi

• ?
            Eski Kullanıcı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz hocam bu not yeterlimi kaymakamlik icin bende böyle bise arıyodum

• A
              Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@arslanbey46 insan hakları kısmı için ders notu niteliğinde .Kitap için nohutçunun ateş insan hakları ve demokratikleşme kitabı veya muhteviyat mustafa ilker hocanın kitabı alınabilir.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
              • A
                ahmetdeniz Yasaklı Son düzenleyen:

Bu gece resmi gazete ilanlarına bakın. Yetişmezse cuma gece işlh hepinizin içine su serpilecek. Sınav 18 Ekim!!!

Ç ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • C
                  conqusator Son düzenleyen:

Alınacak Kaymakamların 67'si zaten Karadenizli, 10'u Yozgat, 5'i Sakarya, 5 de Konya geriye 20'nin altında emekçi girecek, onlar da tanıdık vesilesiyle oldurabilirse oldurmaya bakacaklar. Şu tarih meselesine hiç temas etmeseniz de İlçe Başkanına kendimizi anlatmayla, ders çalışmaya devam etsek?
                  Tarihler yedi bizi...

• K
                    kinglegend @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz sen harika bi detaysın

• C
                      can123 Son düzenleyen:

Öncelikle bu mecralarda durumlarını bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
                      Arkadaşlar burası ne Bakanlık ne de ÖSYM sayfası insanlar burada bilgi alışverişinde bulunup,deneyimlerini, DUYUMLARINI paylaşıyor.Bu yaşa gelipte bilmeyen arkadaşlar varsa "duyum" kelimesinin anlamını öğrenmelerini tavsiye ederim.Geçtigimiz şu zorlu süreçte her an her şey değişebiliyor maalesef.Bende bakanlıkla ÖSYMnin tarih konusunda anlaşamadığını Ekim- Aralık ikileminin bundan dolayı yaşandığını duymuştum.Bizzat şahit olmadığım için duydum diyorum lütfen sizde duyumlarını bizlerle paylaşan ( özellikle daha önce doğru-yakın duyumları olan) arkadaşları kırmaktan vazgeçin.Bu arkadaşlar buraların heyecanını arttırıyor, bazı arkadaşların çalışmaya başlamalarına vesile oluyor.Burada duyumlarını paylaşan arkadaşlara saydıracağınıza, yarın ilan gelse ne kadar hazırım diye kendimizi sorgulamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayırlı geceler dilerim herkese.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • Ç
                        Çetin @ahmetdeniz Son düzenleyen:

@ahmetdeniz bu gece yetişmezse yarın çarşamba ertesi gün perşembe niye yetişmeyince cumaya bakalım anlayamadım dostum. İnşallah dediğiniz olur teşekkür ederim paylaştığınız için

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • ?
                          Eski Kullanıcı @ahmetdeniz Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@ahmetdeniz resmî gazete ile ilanın ilişkisini anlayamadım? Önce ÖSYM ye eklenir sonra bakanlık sitesinden ilan gelir diye biliyorum. Öncedende böyleydi de biz mi kaçırdık resmî gazete olayını?

• kendinehakime
                            kendinehakime Son düzenleyen:

Duyum ileten zaten bir elin parmaklarını geçmeyecek kişi kaldı.Onları da küstürmeyelim..Doğru çıkıp çıkmaması onların suçu değil,mahçup edip bu işten soğutmanın anlamı yok bence.Kalp kırmayalım.Herkese iyi çalışmalar.

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• Y
                              yolyemez Yasaklı @can123 Son düzenleyen:

@can123 burada bazıları duyumunu aktarmıyor insanlarla alay ediyor. Sürekli ortaya kesin şekilde tarih atıyorlar. Kesin kelimesinin anlamını bu yaşında biliyorsundur heralde. Mesela şöyle yazıyor: hazır olun bu hafta ilan geliyor... bu mu duyum?

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • C
                                can123 @yolyemez Son düzenleyen:

@yolyemez Güzel kardeşim amacım polemik oluşturmak değil orada belirttim hem olağanüstü bir dönemden geçiyoruz hem de daha önce duyumlarının doğruluk payı olan arkadaşlara itibar ediniz. Farzedelim ki sen bizzat bakanın ağzından duydun Ekim'de sınav yapma planımız var diye sende kesin sınav var diye oturdun çalıştın ve bir de bakmışsınki ne iIan var ne sınav bu yıl yapılmadı. Ne yapacaksın bakanı istifaya mı davet edeceksin? sosyal mecralarda bakana mı saydıracaksın? Kaymakamlık hayalin varsa hayalinden mi vazgeçeceksin?? Bu forumda daha önce "Mülakat sonuçları bugün açıklanacak deyip" aynı gece saat 12 ye doğru saydırdıkları adamın saat 02.00 civarlarında mülakat sonuçları açıkladığında haklı olduğunu anladıklarında çok geç olmuştu( saatler konusunda kesin emin değilim o civarlarda)
                                O yüzden tarih konusuna bu kadar takılmayın sınav 18 Ekim'de olacakmış gibi hazırlan eğer olmazsa ve 5 Aralık'ta olursa daha da fazla hazırlanma şansın olur( bol tekrar ve soru) ve hiç sınav olmazsa bir başka sınava antrenman olur. Çalıştığın hiçbir zaman boşa gitmez endişelenme 🙂

• M
                                  murad00 Yasaklı Son düzenleyen:

Bu ilan neden gelmiyor sinavin iptal edilme durumu varmi.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • S
                                    sessessc @murad00 Son düzenleyen:

@murad00 covid artış durumunda, o kadar şehirden insanı tek Bi şehirde toplamak risk olabilir mi, sadece fikir tabi Bi bilgim yok ama bu durumları da düşünüyor olabilirler.

M M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      murad00 Yasaklı @sessessc Son düzenleyen:

@sessessc çözumu cok basit 5 6 tana sehirde yaparlar sinavi daha once sayistay snavinda birkere olmustu bu dedigim

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Covid ile ilgisi varsa hakimlik icra sınavı nasıl yapılıyor ?

• mutlu kedi
                                          mutlu kedi @gul121 Son düzenleyen:

@gul121, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

Arkadaşlar, tr ekonomisi soru bankası almak istiyorum öneriniz var mı? Kas ya da yeni çıkan yasin çobanın soru bankasını alsam iyi olur

Hocam elimde birkaç yazara ait soru bankası var ama maalesef ösym ayarında yazamamışlar soruları.
                                          Ben almış bulundum ama memnun değilim, bence en iyisi çıkmış soru çözmek ve güncel verileri sürekli gözden geçirmek.

Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.

• S
                                            sessessc @murad00 Son düzenleyen:

@murad00 evet keşke öyle olsa

• 1
                                            • 2
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 84
                                            • 85
                                            • 86