85+ alan puanı olupda atanamayanlar
-
Arkadaşlar normalde en önemlileri ne derslerin hukuk iktisat maliye muhasebe dersiniz zaten de öyle değil mi ama çeko önemli değil mi mesela yok dersiniz alanda hayır ama o bir iki tane hayati puanda önemli sgk denetmenliğine gireceksen mesela çekonun yüzde 50 yüzde 60 etkilediği ve direkt alım yapılan paun türleri var hukuktan iktisattan doğru düzgün net yapamayıp çekodan iyi netlerle iyi puan alıp sgk denetmeni olan kişiler tanıyorum bu gy gk olayında da yüzdesine bağlı olarak önem derecesi değişmekle birlikte bence yüzde 10 luk payda bile az da olsa önemli ayrıca kurumiçinde herhangi bir pozisyonda çalışan birinin guy olma hakkı verildiği yerde her an her şey olabilir yarın bir bakmışız girilen puan türündeki gy gk yüzde 10 dan yüzde 50 ye 80 e çekilmiş ne olacak zaman ayrıca dershane rehberlik hocaları da gy gk nin de alanda önemli olduğundan bahsederlerdi hep gy gk nin önemi puan türlerine göre de değişir ama her puan da hemen hemen az ya da çok bulunduğu için gy gk önemli benim bildiğim sonuçta herkes alanda gy gk yi 30 35 netlerde yapmıyor öyle olsa herkes 90 üstü alırdı kimisi de onlardan 20 25 net yapıp gy gk ve diğer alan dersleri ile açığını kapatıyor
-
İlk kez girecek arkadaşların heyecanını anlıyorum ama bu ölüm kalım meselesi değil, çünkü; puan alınca da atanacağınız anlamına gelmiyor. Elinizden geleni zaten yaptınız, artık akışına bırakın.
-
@BuzdevrindekiSid güzel kardeşim
Gkgy 69.75 alan 106.75 p48 88
gkgy 51.75 alan 114.5 p48 87.8
Gkgy 62 alan 114 p48 89.5
Gkgy 73 alan 115 p48 90.7Kararını sen ver. Ben yorum yapmakla zaman harcamayacağım.
-
@emrediyebiri alan puanlarınıda değiştirmişsin sırf kendi istediğin sonuç çıksın diye. Alana sabit net yaz sadece gkgyyi değişştir.
Puan hesapladığın siteninde linkini at. Saçma bir siteden hesaplama. Geçmiş netlerinle puanını tutturan bir siteden hesapla.
-
@BuzdevrindekiSid Alla Alla yahu arkadaş sen seçimlik misin? İnsanlar sana kanaat belirtiyorlar. Seni tanımayız etmeyiz senin dediğin de desteklenebilir başka kanaatler de olabilir. Niye seni tanıyormuşuz da sana karşıymışız gibi davranıyorsun?
Sakin ol, ikna ol lütfen. -
Normalde senin gibi üslup ve zeka problemi olan seviyesizlere yazmam ama birinin sana haddini bildirmesi gerrkiyor.
Yazdıklarım saçma sapan puan hesaplama sitelerinden alınmış bilgiler değil. Bizzat ösym’nin sonuçlarını derleyen sitemzdendir.
Sana yardımcı olmak için birşeyler yazan insanlara ithamda bulunup saldırmadan önce derin nefes al ve düşün. Sana salak demiyorum ama sonra salak durumuna düşersin.
İyi günler.
-
@emrediyebiri hocam sana zahmet buralardayken hem @BuzdevrindekiSid de faydalansın. Maliyeye çalışırken neler yaptın sana zahmet açıklayabilirsen sevinirim. Başarılar.
-
@BuzdevrindekiSid arkadaş senin için alan netlerini değiştirmemiş ki gerçek verilerden yola çıkarak gy gk nin de önemli olduğunu ispatlamış sırf gy gk nin önemini belirtmek için gerçekte alınan alan netlerini mi değiştirsin önemli olan gerçekler mi yoksa duymak istediklerin mi ben anlamadım
-
@churcill Evet herkes öyle söylüyor...
-
hedef 91-92 üstüyse (ki olmalı) gk gy fark yaratır. genel olarak sorular yorum ve muhakemeye dayalı olduğu için çok vakit ayırmadan da 85-90 net civarı yapılabilir. gk gy'yi tamamen boşverip 60-70 net yapsam yeter demek yanlış bir strateji bence. oturup hukuk veya iktisada ayrılan kadar vakit ayırmayın tabi ama haftada bir iki saat de olsa gk gy çözün.
-
@emrediyebiri saygısız velet. kendinle aynı fikirde olmayan birine tahammül bile edemiyosun. kaldıki üniversite mezunusun. Yazık Gerçekten Yazık.
Üstteki hesaplamada hem alan hem gkgy netleri değiştirilmiş. Sırf kendini ve arkadaşını haklı çıkarmak için nasıl çirkefleşiyorsun.
Üzüldüm senin adına. Yarın öbür gün birde memur olursun Allah korusun. Cidden yazık.
-
@conqusator, içinde söyledi: 85+ alan puanı olupda atanamayanlar
@emrediyebiri hocam sana zahmet buralardayken hem @BuzdevrindekiSid de faydalansın. Maliyeye çalışırken neler yaptın sana zahmet açıklayabilirsen sevinirim. Başarılar.
Dostum, bu arkadaş ciddiye alınacak biri değil. Adama ösym sınav sonuçlarından örnek veriyoruz adam hala netleri sen değiştirmişsin diyor. Ösym sonuçlarını değil kpss puan hesaplayan sitelerin sonuçlarını kabul ediyor. Açıp da bakmıyor. Sonra kalkıp terbiyesiz velet vs bilmem ne...
Üstteki entry’mde zeka ve üslup problemi var olan insanlara normalde yazmam demiştim. Üstteki yazdığıyla ne kadar haklı olduğumu gösterdi. Sen de yazma. Zamanını daha verimli değerlendir. Boş insanlara zaman harcama. Bazı insanlara senin zeka seviyende olmasını beklemek onlara haksızlık oluyor biraz da. Bir şey kanıtlamaya gerek yok
Allah herkesin yardımcısı olsun. Herkese iyi çalışmalar.
-
Yıllar geçtikçe forumda yazarların kalitesi düşüyor. Karşıma gelenlere bak.
O kadar seviyesiz, zavallı insanlar ki. Hakaret etmeden bir yorum bile atmaktan acizler. Benim yazdığım ilk yorumdan itibaren bütün cevaplarınızda hakaret ettiniz. Küçük insanlar. Sizi adam yerine koyup cevap vermem benim hatam.
-
@emrediyebiri @BuzdevrindekiSid
Tartışmanız daha devam edecek mi? Bitirebilirim isterseniz.
-
@genclerbirlikli birader ben bir şey mi dedim de bana da tavır yapıyorsunuz? Adama yardımcı olmaya çalıştık kaç kişi bize söylediği sözler ortada. Tartışma benim adıma bitti de üslubun tartışma başlatıcı haberin olsun. Bu yaptığın ayıp. Eline yetki alan terbiyeci sanıyor kendini.
-
@emrediyebiri derdin varsa özelden anlat. İnsanlar sizin sidik yarışınızı okumak zorunda değil, yazarlık alan terbiyeci sanıyor kendini.
-
@BuzdevrindekiSid ya bilginiz az ya da kötü niyetlisiniz bilemedim .Gk gy alanın kalbidir .Yillardir kpss ye girerim .Alanım hep daha kötü oldu .Gk gy hep beni kurtardı .Uzatmanın manası yok bence .Bu forumu bi ton kişi okuyor onları da yanlış yönlendirmeyin .Böyle rakip eleyemezsiniz .Siz de Gk gy calismadiysanız Size hosgeldiniz acı gerçeklere diyorum .Geçmiş olsun .
-
@emrediyebiri herkes klavye delikanlısı olmuş desene
-
@ekeblad gkgy yi övenleri ilkdefa bu forumda gördüm. Bizim dersanede kimse gkgy kursuna bile katılmazdı. Herkes sadece alana gelirdi.
gkgy vakit kaybından ibarettir. 70 net yapılıyorsa gerisi gereksizdir.
Garip bir durum -
@BuzdevrindekiSid hocam alan çalışmayı çok seven ve alan dersleri çocuk oyuncağı gibi gelip gy gk den sıkılan sevmeyen alana göre zar zor yapabilen biri olarak 5 6 yıllık kpss tecrübemde hiç gy gk çalışmadım temelim vardı ama gy gk hiç yapmadım değil 65 70 net civarı yapıyordum 5 6 yılda 6 defa kurum sınavlarına hak kazanıp 3 ünde de mülakata hak kazanan biri olarak gy gk de çalışsaydım ya da 90 üstü netlerim olsaydı 6 defa kurum sınavına değil 12 defa girerdim emin ol gy gk yi övdüğümüz falan yok mevzu gy gk kpss alan puanlarını etkiliyor mu cevap evet etkiliyor az ya da çok gy gk nin o puan türündeki oranına göre etkiliyor mu etkiliyor keşke daha çok gy gk yapsaydım çalışsaydım diyorum gy gk asla övmeyecek ve nefret eden çalışmamış biri olarak evet benim de duymak istediğim gy gk den nefret eden biri olarak keşke etkilemese gerçekler ise gy gk o puan türündeki oranına göre az ya da çok etkiliyor bu övmek değil iyi günler