2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
-
@Keynesin-Faizi genelde salı aciklanmiyor mu
-
@adam-simith hocam ÖSYM başkanı açıklama yaptı tweet ile yanlış hatırlamıyorsam pazartesi tüm sorular açıklanacak
-
@Keynesin-Faizi tesekkurler hocam
-
Zannımca 30 hukuk 24 25 çeko yapan birisinin ortalama puanı 88 89 olur
-
@Yakup-cemil 70 nete yakın gk gy 35 nete yakın hukuk ve 20 nete yakın çeko tahminen kaç çıkar sizce?
-
@Yakup-cemil kardeşim eğer p40 puan bazlı diyorsan yaklaşık 50 gkgy de eklenirse dediğin netlere geçen seneeye göre yaklaşık olarak 92 lerde bir puan gelir.
-
@darkblow kardeşim sanada bu netlere geçen seneye göre p40 puan türünden 88-89 puan geliyor. Tabi bu seneki sınavın dinamikleri farklı her yıl kendi içinde değerlenmesi. Aşağı yukarı bu puanlar yani. P42 için maliye netide hesaba katılıyor biliyorsun.
-
Bu sene çeko netleri nasıl ki... Hukuk çok eleyici değil gibi. Çeko nasıl ki çekola ilgili çok yorum yapılmıyor
-
@darkblow çok rahat 86 88 arası bir puan alırsın kardeşim.
-
@LioN orta seker bir hukuk ve 25 çeko neti yapan kişi kendisini 400 kişilik sgk ilanına hazırlasın diyelim.. Ceko dersinin sapması fazla olacak gibi.. ki piyasadaki birçok kaynak patladı.
-
@Yakup-cemil ins şu p40 ilanda kalır. Geçen sene eklemislerdi. Kaldırıp çıkartmalar umarım.
-
@Yakup-cemil bir önceki sınavdı galiba ya da ondan önceki emin değilim 35 hukuk 20 çekoyla ilk 100’e girdim demişti biri. (Doğruysa tanımıyorum )
-
@gmzankr066 doğrudur. P40 için çeko %50 hukuk %30 ve GKGY %20 etkili
-
@LioN kalkacağını zannetmiyorum hocam. P40 devam edeceği kanaatindeyim.
-
@darkblow aynı durum bende var gk gy yuksek beklemiyorum Max 70 alırım hukuk 36 , çeko da min 20 21 diye düşündüm . İnş bı 90 alırsam içim rahatlayacak . SGK bu sene gelir gibime geliyor .
-
-
Sgk gelir mi bu sene
-
Bu konuda kimse bırak duyum haberi yorum bile yapmıyor.
-
@ignoRe hocam daha kimse 2 günün şokunu atamadı üzerinden herhal
-
@ignoRe ben şahsen bu sene bu ilanın gelebileceğini düşünüyorum. Ki zaten beklenen de bir ilan malum 2019' da gelmedi.