Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar merhaba, iç kontrolör yardımcılığı mülakatına girecek olan arkadaşlar arasında linkedin de görüntülenen oldu mu?
-
Hangisi için soruyorsunuz hocam müfettişlik mi ??
-
@lahzamm yok hocam iç kontrolör yardımcılığı için sordum
-
müfettiş yardımcılığı mülakatına giren kaç kişinin link edinden cvsinebakıldı?. Sizce bunun bir anlamı var mıdır?
-
@BuzDevriSid benim bakilmadi ön mülakata gittiğimde sordum bunun anlamı nedir diye teftiş kuruluna mülakata girecek isimler verildikten sonra işe alım sürecinde görevli kişiler kendisi rastgele bakıyor bazen kurumsal bir anlamı yok dedi
-
@BuzDevriSid sizin bakıldı mı?
-
ARKADAŞLAR MERHABA BEN GEREKLI EVRAKLARIN İSTENDİĞİ VE MÜLAKAT YERİNİN OLDUGU SİTEYİ BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM NERDEN BAKIYORDUK
-
-
@kuantummk TEŞEKKÜRLER
-
Müfettiş yardımcılığı için 100 kişi mülakata çağrılacaktı. Ancak sonuncuyla aynı puanda olanların da çağrılacağını düşünürsek sayı sizce tahmini kaç olur? Diğer bir deyişle müfettiş yardımcılığının kapattığı puan sizce kaçtır, tahmini olan var mı?
-
@leventdespoir 100 kişinin mülakatı kaldığı kesin mi? Müfettişlik için barajı kaldırmamışlar diye biliyorum. Belki mülakata 100 kişi bile kalamamıştır.
-
@yolosapiens tahminimce 100 kişi çağrılmıştır. Zaten 25 kişilik bi alım olacak. Ancak sadece tahmin bir bilgim yok hocam
-
@adayadayadayı geçmiş olsun, herkese başarılar diliyorum. ben bir sey soracaktım, gerekli belgelerde istenilen bu HES kodunu telefondan kare kod olarak okutmak yeterli degil mi otele girişte?
-
@simayy anladım hocam sizin mülâkat tarihleri ne Zaman bu arada?
-
@kuantummk hayır bana bakılmadı ama anlamsız olduğunu düşünmüyorum. Pek çok kişiye bakılmış.
-
@BuzDevriSid baksalar sadece müf yardımcılarına bakarlar .bu forumda da müf yardımcıları pek yazmıyor. ön görüşmede zaten her şeyi sordular bakmalarına da pek gerek yok.
-
@kuantummk olaya çok dar bir açıdan bakıyosun.
-
@BuzDevriSid Ben linkedin kullanmıyorum. Biri bakınca bildirim geliyormuş,neden şimdiye kadar bir kişi bile bununla alakalı ekran görüntüsü atmadı, anlamıyorum.
-
@BuzDevriSid bakamadığım geniş açıdır nedir acaba?
-
arkadaşlar bu linkedn olayını neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum siz hiç çalışırken önünüze gelen insanların profiline bakmadınız mı? hiçbir anlamı olacağını düşünmüyorum. kaldı ki bankanın kendisi dahi kurumsal bir anlamı yok demiş.