Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Darısı diğer ilanlara inşallah
Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı MESLEK TANITIMI;
Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı sınav konuları;
Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı 2020 yılı Maaşı;
-
@paretowilfredo hocam sizce 90 gelme ihtimali varmi
-
Evet ya puan tahmini yapsak iyi olur aslında 2019 dan mükerrer başvuru olur mu ki
-
@paretowilfredo tek rakibin THY
-
Üstadlar tablo ne zaman gelir bide gençlerbirlikli üstad puan tahmininiz nedir
-
@genclerbirlikli Bakanlıktan hızlı ilan girilir
-
@kalemcanavarı Bugün gelecek dostum inşallah
-
@paretowilfredo 4 gözle bekliyorum üstad
-
Üstad sayı neden bu kadar fazla?
-
Klasik sınav olduğu için puanlar düşebilir bir nebze bence 89 la kapatabilir.
-
@paretowilfredo gelecek ilanlar tablosu mu hocam :))
-
@Don-Pablo mükerrer başvuru olmazsa düşebilir
-
@kalemcanavarı inşallah olmaz hocam
-
Maliyeye bak sen. Daha sonuçlar fırından taze taze çıktı dumanı üstünde ilanı yapıştırdı. Darısı diğer kurumlara inş. Hayırlı olsun:)
-
@kalemcanavarı puan tahmini yapmak istemem ama 90+ kapatacağı bence kesin gibi bir şey. Yine de herkes başvursun tabi.
-
@paretowilfredo kardeşim tabloda sgk'ya bir 600 yapıştırıverde neşemiz yerine gelsin:)
-
Her ilanda mükerrer başvuru oluyor zannımca arkadaşlar , ben 90 ve üzeri puana sahip arkadaşların listeye rahat gireceğini düşünüyorum , benim de p23 89 inşallah 88 89 lara da sıra gelir....
-
@genclerbirlikli hocam yds şartı öngörülmemiş, hmuy gelirse yine yds istmezler mi ?
-
@urfaspor63 hmuy isteyebilir de istemeyebilir de ama istemesi daha olası çünkü geçen alımla alınanlardan masaka görevlendirilenler olmuş başlıkta paylaştılar, bu da gösteriyor ki maliye tarafı için de ydsli alım yapılabilir.
-
@genclerbirlikli 500 kişi diye duyruldu yönetmeliktende yds şartını kaldırmış. Bu bilgiler ışığında istemeyeceği yönünde bende bir kanı oluştu. Ayrıca bu 15 kişilik ilan maliye kanadına mı ?