TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Kaymakamlık Sınavı.

KPSS A
    2020 kaymakamlık sınavı
    621
    10947
    1229944
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      ipekkbillgin @ryu753 Son düzenleyen:

@ryu753 ben de sizin gibi düşünüyorum . Gecen yıllarda sadece forumu okurdum bu sene sırf ankete katılmak icin üye oldum . Sınav çok zordu bana göre , ben yuksek kapatmaz diye düşünüyorum en azından 2018 sınavı kota doldurmadı ve 2020 sınavına gore kolay sorular vardı. Herkesin emeğinin karşılığını alması dileğiyle...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        heisenbergww Son düzenleyen:

Sınav 80 üstüne zordu arkadaslar 75-80 bandı için gayet normaldi bence 10 tane sorunun uçuk olması bizi yanılttı geri kalan sorular standartmış demekki.Benimde 73 nete ümidim pek yok gelirse surpriz olacak gibi ne yazıkki.

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • _
          _nasip_ Son düzenleyen:

Geçen sene puanım yeterli olmadığı için üyelik yapmamış, anonim takip etmiştim. Bu sene şükür ucundan barajı geçtik benim gibi kaç kişi vardır bilemiyorum, şundan eminim 70 üstü net yapmak basit değil, dişimizi tırnağımıza taktık gayret ettik bu sınav şahsen çalıştığımın karşılığı değildi. Ama eminim sınavı ciddiye alan umudu olan 70 80 aralığındaki bi çok arkadaşımız burdadır diye düşünüyorum. Umalım ki buraya yazılan kadar da dışarda kalmış olsun.

• O
            oguuzzz @heisenbergww Son düzenleyen:

@heisenbergww sana katılıyorum çalışılmamış kanunlar beklenmeyen sorular vs vardı ancak 70-75 arasına rahat çıkılacak bir sınavdı onun içinde zaten aşırı yığılma var

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • A
              Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Çünkü ile başlayan cümle nasil akışı bozuyor ben anlamadım. Önceki cümlenin gerekçesini ifade ediyor ya da onu açıklıyor,bütünlük var.Ama 3.cumle başka bir şeyden bahsediyordu. Bakalım ösym ne diyecek.Tek fire verdiğim soru.

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • D
                discotheque @mülkiidareci Son düzenleyen:

@mülkiidareci basta 73 diyordum ama yazilan netleri gorunce degistirdim.ben soyle bir hesap yapiyorum 2019 sinavi 5 küsürle carpiliyordu.su anki listeye de 74 net yapan kisiyi 4 ile carptim. Gecen seneden katilim daha fazla ondan 4 ile carpiorm.390. adayin puani 74 cikiyor bu sekilde.haliyle 73.75 dedim 400. Netine

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • D
                  discotheque @discotheque Son düzenleyen:

@discotheque yani ben maximum kapaticak neti buluyorum.alti mumkun ama 73.75 in ustune cikmiyor.

• O
                    oguuzzz @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz valla kardeşim Türkçeden tek fire bendede bu soru..Soruyu şimdi tekrar çözdüm yine çıksa 3ü işaretlerim 😂 Bu arada forumu duyum dışında paylaştığın bilgilere bakmak için üyelik açmadan takip ediyordum..Emeğin için teşekkür ederim..

Ç 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • Ç
                      Çetin @ahmetdeniz Son düzenleyen:

@ahmetdeniz dostum Allah tan kork şaka yapacak başka şeyler bul kendine bak geçen yıl ki yazılanları oku çok fena beddua alırsın tanımadın insanlardan işine bak bence. İnsanlar yalan oldunu bile bile umut görerek acaba diyor yazdıklarına

• Ç
                        Çetin @oguuzzz Son düzenleyen:

@oguuzzz hatırlayamadığım tek soru iki mi yaptım üç mü bilmiyorum o yüzden yanlış kabul ettim. Ama tekrar gitseydim kesinlikle ikiyi işaretlerdim. İkiye karşı önyargısız bir şekilde tekrar okuyun bence arkadaşlar cevap bariz iki. İkiyi şıklardan çıkararak okuyup sağlamasını da yapabilirsiniz hiç bir anlam kayması olmuyor

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • S
                          suigeneris123 Son düzenleyen:

Forumda turkce sorusunu 2 yapan varmı?

S ilhannnn ? 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • S
                            sessessc @suigeneris123 Son düzenleyen:

@suigeneris123 valla bende 3 yaptım Htta kesin yanlış dedim ama güvenilir Bi kaç Türkçe hocasına sordum malesef 1 kişi bile soru yanlış demedi ösym ters köşe yaptı

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • S
                              suigeneris123 @sessessc Son düzenleyen:

@sessessc bu sınavın yüksek kapatması zor bunun gibi 5-6 soru var zaten 72-73 u geçemez gecmemeli

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • ilhannnn
                                ilhannnn @suigeneris123 Son düzenleyen:

@suigeneris123 Ben 2 yaptım ama ilk başta o soruyu boş bıraktım sonra çözdüm. Soruya çok eleştiri yapıldı 3 diyenlere saygı duyuyorum ancak 1 ve 2 arasında anlam bağı olsada paragrafın bütününe bakınca akışı 2 bozuyor.

"Le tuftuhannel Konstantiniyye fele ni'mel emiri emiruha ve le ni'mel ceyş zalikel ceyş”

D S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • Y
                                  Yunus1059 Yasaklı Son düzenleyen:

72 yi geçerse ben bu sınava daha girmem

• D
                                    discotheque @ilhannnn Son düzenleyen:

@ilhannnn ya o soruda 2 yi cikar paragraftan anlam bozulmuyor

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • D
                                      discotheque @discotheque Son düzenleyen:

@discotheque ben de 2yi dusundum.2 kez dondum o soruya yanlis yaptm.ama yanlis diyenlere sayginduyuyorum.

• S
                                        suigeneris123 @ilhannnn Son düzenleyen:

@ilhannnn tebrikler

• ilhannnn
                                          ilhannnn Son düzenleyen:

Bu sınavın en büyük avantajı süre sıkıntısı yok. Soruların hepsine bakıp boş bıraktığım sorulara döndüğümde sınavın bitmesine bir saat daha vardı. Türkçe sorusunu çok okudum inceledim 2 de karar kıldım. Hayırlısı artık

"Le tuftuhannel Konstantiniyye fele ni'mel emiri emiruha ve le ni'mel ceyş zalikel ceyş”

• A
                                            Amiree Son düzenleyen:

2.cümlede yüksek gelir grubu diyor ve 4.cümlede bu durumun zamanla değiştiğini sosyal sınıfın kesin belirleyici olmadığını söylüyor. Yüksek gelir grubu kavramı mı sosyal sınıfa daha yakın yoksa toplumsal bir mekan kavramı mı??!

ilhannnn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 296
                                            • 297
                                            • 298
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 547
                                            • 548
                                            • 298 / 548
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti