İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Listedeyim çok şükür ama gitmeyeceği halde başvuranlar kul hakkı nedir bilmiyorlar mı?
-
Arkadaslar ilk defa girecegim bu tarz sinava sinav hakkinda bilgisi olan var mi zorluk seviyesi veyahut calismak icin ne yapmali bu son gunlerde ? Birde yanlis dogruyu goturuyor mu acaba
-
gece kafalarını yastığa nasıl rahat koyuyorlar yaaa
-
Niye başvuruyorlar ki ? Belediye daha mı iyi ?
-
puan nasıl yüksek mi düşük mü kapatmış sizce ?
-
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın söyleyeceğim şey de kaç kişi var ki mükerrer isimler var dediniz, ben 4-5 tane gördüm anca ?
-
@Hayaller71 sgk denetmeni fon uzmanı guy gördüm listede.Ingilizce belirleyici olur.Bende başvurmadım.Ingilizce olsaydı istanbulda hazine mülakatina kalırdık.
-
Hali hazırda guy olan biri neden müfettişlik sınavına girmesin ki?
-
Bende 2 tmsf kazanan bir sgk denetmen yardimcisi(sinava girmez buyuk ihtimal) ve hali hazirda calisan birini gordum birde icisleri bakanliginda calisan ve tigemi kazanan birini gordum yani bu arkadaslarin hayati ya sinav olmaz baska bir gayeleri kalmamis tek sosyal yanlari sinav olmus ya arkadaslari var bu sinavlarda onlar icin basvuruyolar ya da ego tatmini bnm dusuncem bende bir kurumu kazandim daha baslamadim tebligat bekliyorum puanim yetmesine ragmen basvurmadim yani bu tarz kisiler oldukca baskalarinin bir yerleri kazanmasi zor bu sureclerden herkes geciyo zorlugu biliyo halen duyarli olmuyorlarsa yazik
-
@jeanpaulsartre İstanbul istemiş olabilirler, puanım var diye kendilerini zorunlu hisetmişte olabilirler, en iyisi başlığa yazmamak bence
-
@Hasso tmsf kazananlar ztn istanbulda hocam ayrica kimsenin ismink vermedim basliga da ozgurce dusuncelerimi belirtebilirim. Ozgur bir forum oldugunu dusunuyorum. Saygilar
-
@jeanpaulsartre hocam zaten bu insanlar olmasa taban puanları bu kadar yüksek kapatmaz.Dönemin son ilanları kurum alıma çıkıyor bakıyorsun puanlar hala 88-89 civarında.Puanları belli bir seviyenin altına düşürmeyen bir kesim var Allah affetsin onları nice veballer alıyorlar.
-
Yanlışlar doğruyu götürüyor mu ?
-
@jeanpaulsartre hangi kurumu kazandınız hocam?
-
@blcmert her soru 4puan yazıyor ilanda götürmez heralde
-
@jeanpaulsartre tmsf hakkında güzel şeyler duymamıştım. Belli ki iş huzuru yok. Kaldı ki belediye teftiş ile tmsf çok farklı kurumlar, insanlar bir kadroya girdi diye ömrünün sonuna kadar orda kalmaları gerekmiyor.
-
@jeanpaulsartre Ben burada 'herhangi bir kurumda başlayanların kpss puanları yanmalı' tarzında şeyler söylemiştim,biraz linç yedim. Mesela ben guy olan birinin vmy olmasındansa işsiz birinin vmy olmasını daha doğru buluyorum. Birazdan 'ağır abiler' gelip kılıf bulmaya çalışacak...
-
@yolosapiens, içinde söyledi: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@jeanpaulsartre Ben burada 'herhangi bir kurumda başlayanların kpss puanları yanmalı' tarzında şeyler söylemiştim,biraz linç yedim. Mesela ben guy olan birinin vmy olmasındansa işsiz birinin vmy olmasını daha doğru buluyorum. Birazdan 'ağır abiler' gelip kılıf bulmaya çalışacak...
Guy ile vmy arasinda dunya kadar fark var hem mali acidan hem statu acidan.Adam almis puanini istedigi yere girer kimse de bir sey diyemez.Dese bile cok da tin.
-
@resul ben de öyle anladım ama bir sorayım dedim
-
@babanınoglukemal burada bahsettigimiz kisiler 1 yillik ya da daha fazla suredir kurumda calisan kisiler degil bunu bir belirtmek isterim.Daha 2 -3 aydir calisan kisiler kurumlarini hemen taniyip sizin dediginiz gibi begenmiyorsa demek ki o kisiler bayagi isi biliyorlar.