2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
açıklandı
-
1- Arkadaşlar kazanamayan arkadaşlara tavsiyem şuan optik cevap kağıtları yayınlandı oraya bakım özellikle hangi derslerde eksiği var tespiti yapıp seneye yapılacak sınava ona göre o derlere öncelikli hazırlanmak.
2- Şuan piyasada olan soru bankaları iyi ama yetersiz bence. direk kısa bilgi soruları için kullanılabilir. Ancak öncüllü soru ve yorum ve kavramaya dayalı sorular bakımından yok denilecek kadar kötü. o yüzden konu anlatım çalışmalarını çok önceleyin.
3- Konuyu bilirseniz hangi soru olursa olsun çözülür. Unutmayın sorular yardımcıdır asıl olan konu anlatımıdır.
4- Gördüğüm kadarıyla sınavda Türkçe den çok yanlış yapan var. sadece Türkçe özelinde soru çözümüne ağırlık vermelidir. diğer derslerde kesinlikle konu ağırlıklı olmalıdır. -
@k-k aynen kardeşim 71,75 net 486. Bende sınavdan çıkarken doğru bir sorumu silip değiştirdim o soru ile liste dışı kaldım. Son iki hakkım kaldı benimde. hakkımızda hayırlısı artık
-
Arkadaşlar bana nolur insan hakları ve tarih için adam akıllı bir kaynak önerin özellikle insan hakları için nasıl çalışmalıyım bunu lütfen insan haklarını Full veya fule yakın yapan varsa tavsiyede bulunsun
-
@soruuitiraz maalesef bu yıl ki insan hakları soruları minder dışı geldi çoğunluğu. ortalama bir kitaptan çalışıp minder dışı sormasınlar diye dua edeceksin. bu yıl ki 2 sendika sorusunun cevabını bulacağın hazırlık kitabı şeklinde kaynak yoktur bence.
-
@soruuitiraz tarihten akfon yayını bir kitap vardı bende baya geniş kapsamlı bir kitap ismini hatırlamıyorum. Tarihte çok geniş bir konu hiçbir zaman tüm konuları kapsayan bir kaynak bulamayacağız. çok kenarda kalmış bilgi sormazlar diye umut edeceğiz.
-
Sınav kaçla kapatti
-
Gerçekten bu forumda olmaktan çok keyif alıyorum ; bazen trol vb. hadiseleri olsa da açık ara buranın en kaliteli yer olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çok şükür kazandık bundan sonrası içinde hakkımızda hayırlısı ;kaybeden dostlara geçmiş olsun kazanan dostlara hayırlı olsun.Hayırlı forumlar...
-
Kıymetli dostlarım, güzel vakit geçirdik, kırdığım olduysa affola. Cok umutlarla bekledigimz sinavda 72.50 alarak 417 oldum rabbim hepinizin hakkinda hayırlısını nasip etsin. Seneye sinav olup bitene kadar foruma girmeyi daha düşünmüyorum, bu senede öyle yapmıştım. Simdiden Rabbim herkesin gönlüne göre versin , kazananlarida tebrik ediyorum. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
-
Mülakat için Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne eşdeğerlik almamız gerekiyor mu ya da daha önce alındığı için gerek yok mu bilgisi olan var mı
-
@Pisagor 72.50 kader ortağıyız ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi
-
Hani 71.5 ile kapatmisti sınav?Böyle milleti abuk sabuk ne idüğü belirsiz duyumlarınızla umutlandirmayin kardeşlerim siz siz olun .
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
Arkadaşlar cok ciddi hazırlandığım ama kazanamadığım sınav. Kazananlara simdiden hayırlı olsun.Yaş mağduriyeti nedeniyle artık katilamayacağım baska da hedefim yok malesef,kazanamasakda güzel bi süreç herkesin hakkinda hayırlısı.
-
@abondance_55 benim 71 puanım var açıkcası 2 soru sallasam belki doğru gelirdi mülakata kalırdım nasip değilmiş ben sınavın 71-72 arası kapatacağını düşünüyordum hep mayısta sınav söylentileri var pes etmemek lazım devam etmek lazım inşallah pandemi sınav sürecini etkilemez
-
@Hayek 70 altı kalmışım hocam yaklaşamadım bile
-
@darısı-başımıza pandemi etkilemez bence ama kendimize bu süreçte dikkat etmemiz gerek. benimde 67,25 geldi bazı soruları bildiğim halde dikkatsizlikten yanlış yaptım en az 4 5 soru var onları yapsam belki sıralamadaydım. nasip değilmiş.. mayısta ki sınav söylemleri var inşallah duyumu olan arkadaşlar burada paylaşır işin sırrı pes etmeden devam etmek aslında..
-
@Atlantiss23 hocam wp gruplarına müsaade etmiyoruz. Özelden iletişime geçerseniz arkadaşlarla daha uygun olur.
-
@Hayek aynen öyle hocam. Hiçbir kaynak yeterli değildi. Ama Törehan Özdemir paylaşım yapmış 6 sorunun 5 i kitabımda mevcuttur diye elimde kitap var bulamadım cidden çıktığını gören varsa paylaşılabilir mi ? AÖF, kalabalık, kararlı, nohutçu hiçbir soru tutturamadı yılları hocaları yetersiz kaldı toplu konut idaresi uzmanı Törehan Özdemir insan hakları alanıyla ilgili pdf kitabıyla kendisi mi tutturmuş ?
-
@Daywalkerss Hocam yiğidi öldürsekte hakkını yemeyelim. Bu kadar tartışmalardan uzak kalmaya çalışıp hoşgörülü davranan kişi aldığı duyumun doğru çıkmasından da teşekkür beklemeyecektir. Ben yinede duyumun doğru çıktığı için teşekkür edeyim. Sınırda olduğumuz için çok stresli bir ay geçirdik. Tekrar hakkını helal et yazdıklarımız da yanlış bir şey gördüysen.