Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
@emregular Başka bir kurum kazanmadım hocam. Zaten halihazırda bir kurumda çalışmaktayım.
-
@BluePhantom teşekkür ederim kardeşim iyi niyetli olarak haber verdiğin için
-
@massive_hope21 Rica ederim. Yolunuz açık olsun hepinizin. İşsizliğin ne demek olduğunu bilirim
-
herhangi bir geri dönüş alan oldu mu arkadaşlar? Sonuçta mail attık ve insan pek güvenemiyor belgeler gitti mi gitmedi mi diye.
-
@negerekvar Ben de mailime dönüş almadım hocam; telefonla aramıştım kurumu mailimin onlara ulaştığından emin olmak için. Telefondaki hanımefendi maile dönüş yapılmaz evraklarımızda eksiklik yoksa dedi. Ancak kurumun resmi web sitesini takip edin dedi, 'bir de imza için kuruma çağrılmadan 2-3 gün önceden mail atacaklarmış şu gün şu saatte kurumda olun diye , o şekilde mail gelecek hocam bize endişe etmeyiniz
-
@Maslow Teşekkür ederim hocam bilgiler için
-
@BluePhantom anladım hocam hayırlısı olsun 1.yedek arkadaşımıza hayırlı olsun o zaman.
-
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Ben de evrakları gönderdim ve maile bir dönüş almadım. Sizin telefonda konuştuğunuz kişi tarih aralığı verdi mi? Yani bu süreç 15 gün mü sürecek, 1 ay mı sürecek ya da daha fazla mı sürecek? Ne kadar bekleyeceğimizi bilmeden beklemek biraz gerginlik yaratıyor insanda.