Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
94 ile yerimizi alalım ama gelir mi bilemiyorum sıralama 122. Hayırlısı olsun
-
@Atlantiss23 hangi puan türü hocam benim 2019 yılı p4 94,25 56 sıralamam
-
99,23le başvuracağım. Herkese başarılar.
-
gerçekten şaka gibi. sonuçlar açıklandı. puanımı görünce sevindim. ancak 90 lı puanlar artık kurtarmaz olmuş. 91,5 ile hiç şansım yok durum çok vahim dostlar. artık 90 lar bile işe yaramıyor. 95+ göreceksin ki tamam diyebilesin.
-
@paretowilfredo Kurum gayet iyi, herkese tavsiye ederim
-
Yıllar önceki alımında ydsli sistemde düşük kapatmıştı.Hatta bölüm bazlı alıyordu.Alimda yds şartını hatirlamiyirum ama yds puana etki ediyordu.2016 alımı
-
@zenginmemur 2016 yılındaki alımda bölümler bazında alım yapıldı. Örneğin 4 iktisatçı alınacaksa 16 iktisatçı; 1 Kamu yönetimi mezunu alınacaksa 4 kişi mülakata çağrıldı. İktisat'ta mülakata girmeye hak kazanan en düşük puanlı aday 89,8 puan aldı. Kamu yönetiminde ise 96.
-
@escobar_p Hoşgeldin dostum
-
@paretowilfredo Hoşbulduk
-
P22 puanım 91.24 ama forumdaki puanlara bakılınca bile lisete dışı kalıyorum. Genel olarak 90 dan aşağı olan fazla puan türüm yok ama iyi kadrolar için forumlarda acaba listeye girebilir miyim diye kovalıyorum. la olum napalım la 98 99 mu alalım imkansızımı başaralım ne istiyorsunuz anlamadım ki. Bari mülakata çağırın da bi heyecan yaşayalım eleyecekseniz yine eleyin. Bu puanlarla mülakata bile gidememek çok üzücü.
-
@escobar_p hocam yds en a zyüzde 60 etkileyen bir puandan alıyordu.Isletme bölümüdende almıştı.Yani iktisat 89 puanla kapatmışsa o puan türünde yds yüksekti
-
P4 90.08 gelir mi acaba min 93 94 ile kapar sanırım
-
Merhaba dostlar.
Eski taban puanlar ne yazık ki bu alım için hiçbir şey ifade etmeyecek. Çünkü bu kez 4 puan türü var ve bölüm ayrımı yok. O dönem tek puan türü vardı ve bölüm ayrımı da vardı.
O dönem alım yapılan puan türü 120 puanlı sistem KPSS P117 puan türüydü. KPSS P117 puan türünün içeriği ise şu şekildeydi;Genel Yetenek %10
Genel Kültür %10
YDS %10Hukuk %10
İktisat %10
Maliye %10
İşletme %10
Muhasebe %10
Kamu Yönetimi %10
Uluslararası İlişkiler %10Şu an ne yazık ki buna muadil olabilecek bir tek puan türü bile yok. İlk alımlardan olduğu için ve az kişi aldığı için düşük yönde bir tahmin yapmak da güç. Ama elektronik başvuru ve mülakatlı alım. Puanı olanlar muhakkak başvuru yapsın derim.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Merhaba dostlar.
Eski taban puanlar ne yazık ki bu alım için hiçbir şey ifade etmeyecek. Çünkü bu kez 4 puan türü var ve bölüm ayrımı yok. O dönem tek puan türü vardı ve bölüm ayrımı da vardı.
O dönem alım yapılan puan türü 120 puanlı sistem KPSS P117 puan türüydü. KPSS P117 puan türünün içeriği ise şu şekildeydi;Genel Yetenek %10
Genel Kültür %10
YDS %10Hukuk %10
İktisat %10
Maliye %10
İşletme %10
Muhasebe %10
Kamu Yönetimi %10
Uluslararası İlişkiler %10Şu an ne yazık ki buna muadil olabilecek bir tek puan türü bile yok. İlk alımlardan olduğu için ve az kişi aldığı için düşük yönde bir tahmin yapmak da güç. Ama elektronik başvuru ve mülakatlı alım. Puanı olanlar muhakkak başvuru yapsın derim.
P117 nasıl bişeymiş öyle yaa cem yılmaz repliği gibi little little into the middle
-
@tugceozdmr O dönem puan türü sayısı çok olduğundan dostum farklı varyasyonlar oluşturması da kolaymış. Bugün puan sayısı yarıdan az o nedenle daha yalın bir sistematik kullandı ÖSYM. %60'tan bir alanı başlatarak %30 ağırlıkta ya a %25 ağırlıkta dengelemek gibi rakam ilerledikçe. Ama o günlerde tam cümbüştü puan türleri. SG Denetmenlik puanı da böyle bir şeydi dağılım olarak. P113 idi. O da 10 10 10 dağılımlıydı.
-
Aslında sayı çok fazla olmadığı için herkes başvuracağı puanını yazsa en yüksek 32 puandan az çok belli olur
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@tugceozdmr O dönem puan türü sayısı çok olduğundan dostum farklı varyasyonlar oluşturması da kolaymış. Bugün puan sayısı yarıdan az o nedenle daha yalın bir sistematik kullandı ÖSYM. %60'tan bir alanı başlatarak %30 ağırlıkta ya a %25 ağırlıkta dengelemek gibi rakam ilerledikçe. Ama o günlerde tam cümbüştü puan türleri. SG Denetmenlik puanı da böyle bir şeydi dağılım olarak. P113 idi. O da 10 10 10 dağılımlıydı.
Sanki öylesi daha iyiymiş hocam ulusların bi işlevi yok şu anki puan sisteminde ya da kurumlar tercih etmiyo ️ çekoyu da baya ötekileştirmişler bi o eksik kalmış
-
@bulut25, içinde söyledi: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Aslında sayı çok fazla olmadığı için herkes başvuracağı puanını yazsa en yüksek 32 puandan az çok belli olur
P14 91.25 ile başvuracağım inşallah ben
-
@bulut25 91
53 benimkide -
Herkes yazsın toplayalım arkadaşlar, bnm 92.7