TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2156119
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • N
      nic39 @EsTerGon Kalesi Son düzenleyen:

@EsTerGon-Kalesi yazmadan emin ol bence sordum ama yanıtlamadi arkadaş gelir uzmanı oldum diyor ama 18 gün önce Sayıştay forumunda ben fabrika da çalışıyorum yazmış..

E EsTerGon Kalesi 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • despot
        despot Son düzenleyen:

Spekülatöre spekülatörsün diyen spekülatörü de ilk defa görüyorum. Artık kendime bile güvenemiyorum. 😂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
        • E
          ertyy @nic39 Son düzenleyen:

@nic39 basvurular bitmeden kim bilebilir ki hangi ilin kaç puanla kapaticagini arkadaşın söylediği pek samimi gelmedi tuhaf

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • N
            nic39 @ertyy Son düzenleyen:

@ertyy yazık kardeşim gerçekten çok yazık.. herşeyi mübah görmek ve bunun için böyle şeyler yapmak ne bileyim herşeyden önce vicdan olmalı ya vicdan..

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • hayırlısı035
              hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Merhaba dostlar.

1. Gelir Uzman Yardımcılığı ve Hazine Maliye Uzman Yardımcılığı alımlarının başvuru süreleri bugün MESAİ BİTİMİNDE sona eriyor.
                Özellikle Gelir Uzman Yardımcılığı başvurusu yapacak olan veya düzenleme yapacak olan dostlar bu vakti unutmasınlar.
              2. ÖSYM başvurularından ileri gelen 23:59 alışkanlığı var. O yüzden mesai saati bitiminden mümkünse çok önce başvurularınızı tamamlayın artık dostlar.
                Fikir olması açısından yine ilanı ve kült çalışmalarımızı paylaşacağım.
                İlan metni; 👉 bağlantı metni
              3. Gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarının illere ve yıllara göre taban puanları; 👉 bağlantı metni
              4. Gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı KURUM SINAVLARININ taban puanları; 👉 bağlantı metni
              5. 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına katılma hakkı kazananların listesi ve illere göre taban puanlar ne zaman ilan edilecek? 👉 bağlantı metni
              6. Hepinize başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum dostlar.
                Umarım gönlünüzdeki illerin sınavlarına katılma hakkı elde eder ve başarılı olursunuz.
                Bahtlarınız açık olsun.
                ALINTI TWİTTER: Wilfredo Pareto ( @TY_WilfPareto )
              hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • hayırlısı035
                hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @hayırlısı035 Son düzenleyen:

Bu konuda da dostlar şahsi önerim ilanda öngörülen tarihinin beklenmemesini istemek.
                Ne kadar çabuk önünüzü görürseniz o kadar iyi.
                Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı başvuruları 18'inde bitti, 19'unda liste yayımlandı.
                GUY'un da hemen yarın açıklanması talep edilmeli.
                alt metni

@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Merhaba dostlar.

1. Gelir Uzman Yardımcılığı ve Hazine Maliye Uzman Yardımcılığı alımlarının başvuru süreleri bugün MESAİ BİTİMİNDE sona eriyor.
                  Özellikle Gelir Uzman Yardımcılığı başvurusu yapacak olan veya düzenleme yapacak olan dostlar bu vakti unutmasınlar.
                2. ÖSYM başvurularından ileri gelen 23:59 alışkanlığı var. O yüzden mesai saati bitiminden mümkünse çok önce başvurularınızı tamamlayın artık dostlar.
                  Fikir olması açısından yine ilanı ve kült çalışmalarımızı paylaşacağım.
                  İlan metni; 👉 bağlantı metni
                3. Gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarının illere ve yıllara göre taban puanları; 👉 bağlantı metni
                4. Gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı KURUM SINAVLARININ taban puanları; 👉 bağlantı metni
                5. 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına katılma hakkı kazananların listesi ve illere göre taban puanlar ne zaman ilan edilecek? 👉 bağlantı metni
                6. Hepinize başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum dostlar.
                  Umarım gönlünüzdeki illerin sınavlarına katılma hakkı elde eder ve başarılı olursunuz.
                  Bahtlarınız açık olsun.
                  ALINTI TWİTTER: Wilfredo Pareto ( @TY_WilfPareto )
                1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • E
                  ertyy @nic39 Son düzenleyen:

@nic39 kesinlikle hocam benim puanim riskli mesela ama hiç aklımdan geçmedi böyle şeyler yapmak Allah tan korkarım ben nasip denen şey var ve böyle yorumlardan etkilenen o kadar çok insan var ki çok vebale giriyorlar

N W 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • N
                    nic39 @ertyy Son düzenleyen:

@ertyy hay yaşa işte ne güzel dedin.. Allah korkusu.. bi insanın hakkına girmek bile boynuna vebal olur insanın..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • yolosapiens
                      yolosapiens Yasaklı @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 Allahım inşallah sana devlet kapısı göstermez.

Yüzsüz. Yalancı.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • W
                        wizard @ertyy Son düzenleyen:

@ertyy çok güzel söylediniz benim de aynı durumda puanım etkiledikleri insanların vebalini nasıl ödeyecekler nasil boğazlarından geçecek o aldıkları maaşlar. Herkes nasibini yer eğer yoksa nasibin bir lokma yiyemezsin. Insanları etkilemek sırf kendileri yazdı diye başkalarını o şehirden uzaklaştırmaya çalışmak çocukça. Insanlar kaç yıl bekliyor kaç mülakattan eleniyor hiç bunu düşünmüyorlar. Allah herkese kalbindeki güzellikleri kimsenin ahını almadan yemeyi nasip etsin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • A
                          adam simith Son düzenleyen:

Keske bu gece aciklansa liste

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • E
                            Earth11 Yasaklı Son düzenleyen:

Herkes gönlünden geçen ili yazsin zaman var herkesin hakkında hayırlısı olsun:)istanbul hakkında düşüncelerin halen ayni 7 yılım geçti hatta haftasonu marketlerde satış elemani olarak çalıştım gördüğüm kadarıyla fiyatlar semtte gore değişiyor.kira 2000 google var elinizde bakin.benim su an ki dusuncem anadoluda bi yer yazıp 5 yıl çalışırım yer önemli değil sonra isterim tayinimi gerçekten yasamak istediğim yere. samimiyetle söylüyorum en azından para koyarim koseye istanbul olmuş olmamış umrumda bile değil..

• bykeynes
                              bykeynes Son düzenleyen:

Hangi başlığa baksam sürekli tartışma içinde. Benimde puanım riskli ama susup oturuyorum. Bide yapmamam gerek ama burdaki yorumları okuyup kendimi üzüyorum. Herkesin türlü türlü dertleri var. İstanbul şöyle ankara böyle kapatır diye diye kaç kişi sürekli tercihini değiştiriyor. Ben değiştirmiyorum kendimi tutuyorum ama kimse kimseden destek beklemiyor köstek olunmasa yeter. Riskli puanlılar olarak birşeye odaklanamaz olduk

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • E
                                Earth11 Yasaklı @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens bu bedduayi edenlere göstermesin..

yolosapiens 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • W
                                  wizard @adam simith Son düzenleyen:

@adam-simith keske öyle bir şey olsa geçen her saniye çok yıpratıcı derse de odaklanilamiyor

• I
                                    idealistbiri Son düzenleyen:

Bu akşam tahminlerimi yazacam hangi şehir kaçla kapatır diye :))

Şimdi veri paketimi kapatıp sigaramı yakıp yağmurda yürüyeceğim görüşürüz sayın dostlar 🙂

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • EsTerGon Kalesi
                                      EsTerGon Kalesi @nic39 Son düzenleyen:

@nic39 hocam mizah amaclı yazdım zaten. Arkadaş Aklınca oyun kurmaya çalışıyor

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • N
                                        nic39 @EsTerGon Kalesi Son düzenleyen:

@EsTerGon-Kalesi biliyorum farkettim de görüp inanan olur diye dikkat çeksin diye yazdım ..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • hayırlısı035
                                          hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Son saatlerde tekrar şu yazıyı hatırlatayım.
                                          alt metni

• E
                                            Earth11 Yasaklı @idealistbiri Son düzenleyen:

@idealistbiri bende van yazdım sayin dostum 🙂
                                            sigaramı yakip leonard cohen eşliğinde kar da yuruyecegim:))

• 1
                                            • 2
                                            • 457
                                            • 458
                                            • 459
                                            • 460
                                            • 461
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 459 / 780
                                            • İlk ileti