2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cemre33 hocamizin yine de emeklerine sağlık ayrı bir konu ama yanlışlar oldukça fazla maalesef aldigima pişmanım. Keza Sayıştay kitabinda bütün yillarin Sayıştay sorulari da yoktu ama yine de emeğine sağlık
-
@jeffbezos
ilan geldiğinde kitap hazır değildi. ilan gelince alican hocadan ciddi bir talep geldi. yetiştireyim derken hatalar olmuştur büyük ihtimalle. yoksa bizzat tanıyanlar kitaplarına ve yaptığı işe çok özenen biri olduğunu bilir. özellikle konu anlatımını kullandıysanız ne kadar detay ve özenildiğini görürsünüz. -
@strtmn guy için wp linki paylaşacaktım olmadı
-
@kamuadayı olabilir hocam hocalarımizin hepsi kıymetlidir sözüm yok o kısmına zaten, zaman az olunca yanlışlar görünce insan çekiniyor. Zaten bu zamana kadar bayağı emekler verildi çok sorular çözüldü kendimce aldığım yayın hakkında bir yorumda bulunmak istemistim yalnızca şikayet gibi algılanmasın nesnel yaklaşmaya çalışıyorum
-
https://twitter.com/Alican_DOVLETOV/status/1327312922381574145?s=19 güncellemeye buradan ulaşabilirsiniz.
-
@nimesay hocam siz o zaman kitabın acıklamalarına inanmıssınız hemen hemen yeri yıl yanlıs soru var doğru gibi açıklamış kitapta
-
@kamuadayı hangi kitaptan söz ediyorsunuz acaba hatalı diye
-
@guymaliye
alican hocanın guy çıkmış sorular. -
Arkadaslar sinavin ertelenme durumu var mi ? Bu konuda arayan soran veya bilen birileri ...
-
sinav.gib'te başvurularım kısmında taban puanlar açıklandığı gün yazılı sınava girmeye hak kazandı mı yerinde EVET yazıyordu. Şuan boş gözüküyor aynı problemi yaşayan var mı ?
-
@barro12 benim de aynı şekilde
-
@barro12 sanırım yerlesilen iller için çalışma yapiliyordur
-
@jeffbezos arayıp öğrendiniz mi?
-
@barro12 hayır hocam ama sonuçlar açıklandı tercihlerimiz belli icinizi ferah tutun bence
-
@jeffbezos teşekkürler hocam. İçim ferah zaten fakat bu kadar bekleme ve talaşın ardından insan güvenemiyor ve problemler sıkıyor insanın canını.
-
@barro12 haklısınız anlıyorum sizi süreç zor ve belirsizlikler var fakat motivasyonunuzu kaybetmeyin serin kanlı olmak gerek başarılar dilerim
-
Elinde gecmıs yıl guy çıkmış sorular PDF olan var mı ??
-
@ztrkrdvn ali hoca her baskıda bu kadar cok yanlış yok çünkü step step basim gerçekleşti demiş kontrol ettim 4 soruda falan dizgi hatası şeklinde vardı.yani sizin basiminizda fazla yanlış varmış.şimdi çözüldü olay
-
Facebook da paylaşmışlar
Sınav yerleri belli oluyormuş galiba.
ALINTI TWİTTER: kaan_akca ( @mamudo_gurban )@barro12, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
sinav.gib'te başvurularım kısmında taban puanlar açıklandığı gün yazılı sınava girmeye hak kazandı mı yerinde EVET yazıyordu. Şuan boş gözüküyor aynı problemi yaşayan var mı ?
-
Bana birileri yardımcı olabilir mi 🥺 Sayıştay guy vergi sınavına hazırlanmaya çalışırken galiba hiçbirine hazırlanamadığımı farkettim. Anksiyete metre falan olsa şuan kaygı seviyem alarm veriyo olurdu sanırım Nasıl bir program izleyemeliyim sizce ?. Ankara şampiyonlar ligi dendi diye Antalya yazdım uefaya düşmüş gibi hissetiyorum o da bi ekstra panik yarattı