TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    halkbank müfettiş yardımcılığı uzman kontrolör
    300
    2399
    294322
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      irmmtnn Son düzenleyen:

Kayseri'de banko için ilk gün mülakata girdim ve oldukça olumlu geçen, beni elemeleri için hiçbir açık vermeden ilerlediğim bir mülakat oldu. Satış Pazarlama alanında çalıştığım için özgüvenim ve diksiyonum, duruşum oldukça iyiydi. Öyle ki komisyonu güldürdüğüm, şaşırttığım noktalar bile oldu. Dün geceden beri üzülmekten düşünmekten uyuyamıyorum. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum, olacak gibi olmasa bu kadar üzülmezdim sanırım... Hakkıyla kazanan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. Benim durumumda olanlara ise bir şeyler derdim ama şuan beni anladıklarına o kadar eminim ki... ❤️

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
      • Z
        zenginmemur @AbcQwe Son düzenleyen:

@kamuadayı tebrikler dostum.Uzman yardımcılığı sınavında ingilizce kaç doğru sınırı vardı?

? A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • ?
          Eski Kullanıcı @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur 5-6 ile mülakata kalanlar varmış diye duydum. Baraj muhabbetine girmedi çoğu kişi.

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • T
            theturinhorse Son düzenleyen:

Uzun uzun yazmayacagim. Anlayan anlar. Gerçekten mukemmel gecti mulakat. Her anlamda iyiydi. Her zamanki gibi referanssiz girdim mulakata. Ama elendim. Eminim ki benim gibi cok arkadas var. Atamalara karar verenlere sesleniyorum. BENİ DUYUYORSANİZ EGER, HAKKİM SİZE HARAM OLSUN!!! EMEGİME COK ÜZÜLDÜM COKKK!!!

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
            • T
              theturinhorse @theturinhorse Son düzenleyen:

@theturinhorse uzman yardımcılığı icin girmiştim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Z
                zenginmemur @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@strtmn bende baraj var diye başvurmadım.30 ingilizce sorusundan 15 şart değil miydi?

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ?
                  Eski Kullanıcı @zenginmemur Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@zenginmemur bunu senle konuştuk kardeş. Halkbanktan guya geçen arkadaşların vardı. Salla halkbanki dediydin 🙂

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    matea Son düzenleyen:

İşe başlama tarihi ile alakali duyumu ya da bilgisi olan var mi, ben halihazirda 4 senedir ozel bi bankada calisiyorum ve ihbar suresinin sorun olmasindan ya da cok gec baslatilmaktan cekiniyorum. İstifa edemedim hala, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

• S
                      sblue @irmmtnn Son düzenleyen:

@irmmtnn ‘Olmamasına razıyım. Oluyormuş gibi olmasın yeter.’

I K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                      • J
                        jklannister Son düzenleyen:

Banka sınavlarına tecil ve dil barajı sıkıntıları yüzünden girmiyorum. Ama Halkbanktada geçen sene Vakıfta da dil barajından vazgeçtiler. Benimde moralim bozuluyor böyle olunca. Bu hep böyle mi gider ingilizcesiz de bankalara girilir mi ?
                        Son olarak Halkbank'ı kazanan Eskişehir Guy bekleyenler var mı?

• T
                          tozkok Son düzenleyen:

Sonuç başarılı olupta ankara guya girmeyecek olan var mı arkadaşlar

• I
                            irmmtnn @sblue Son düzenleyen:

@sblue aynen öyle hocam. Keşke diyorum kötü geçseymiş, gerçek anlamda eleyici sorular sorulsaymış, herkese mavi boncuk dağıtarak umut tacirliği yaparak kaç kişinin hayalleriyle oynandı resmen. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • A
                              AbcQwe @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur
                              normalde 50 de 25 barajı vardı ama sınav bayağı zordu. çağırcak adam çıkmayınca baraj kalktı sanırım 🙂

• A
                                atanamayangil Son düzenleyen:

Teftiş için mülakata kalıp iç kontrolörlüğe uygun görülen veya iç kontrolör için girip uzman yardımcılığı ya da gişe için uygun görülen var mı?

yolosapiens T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • 3
                                  357 Son düzenleyen:

Sonuç başarılı olupta kastamonu guy a girmeyecek olan varmı? Bu arada kazananlar arkadaşları tebrik ederim.

• yolosapiens
                                    yolosapiens Yasaklı @atanamayangil Son düzenleyen:

@atanamayangil Ben bir tane görmüştüm. Galiba müfettişlik için girmiş ama sistemde iç kontrolör yardımcılığı için uygun görüldünüz yazıyormuş

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • B
                                      biberot Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba, sonuçlar herkes için hayırlı olsun. Ben seneye hazırlanmayı düşünüyorum, acaba bu senenin ya da geçmiş senelerin sorularına nereden ulaşabilirim? Sizde varsa özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilir misiniz?

• A
                                        atanamayangil @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens ben de bir tane gördüm. Başka kimseye teklif gitmedi mi, başarılı olup da teklifi kabul etmeyecekler için nasıl bir yol izlenicek, boş kontenjanlar doldurulacak mı merak ettim

• T
                                          tartelette @atanamayangil Son düzenleyen:

@atanamayangil ben varım hocam teftiş için girdim iç kontrolörlük kazandım

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • O
                                            obrigado06 @cemresaygin Son düzenleyen:

@cemresaygin hocam belki üniversiteye bakıyorlardır ben artık buna yoruyorum yoksa cıkamıyorum işin içinden

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 106
                                            • 107
                                            • 108
                                            • 119
                                            • 120
                                            • 106 / 120
                                            • İlk ileti