Admin bu sitenin hali ne
-
Eski hali iyidi
-
Mavi olması iyi olmuş.
-
@hayırlısıı Ben tekrar turuncu yaptım ayarlardan.
-
Baya değişik renklerde tema var ayarlar kısmında
-
Bence çok iyi olmuş kırmızıdan sıkılmıştık
-
Seviliosun TY ️ duygularımızı anlayan bir ty var bir de @HaniYaKi ustam.
-
Ben de turuncu yaptım tekrar. Başka renge gözlerim alışamaz sanırım
-
@garipbankacı ama sol üstte 3 çizgi var ya orda açılan yan menüye de bir güzellik yapılsa fena olmaz
-
Çok beğendim yeni halini
-
bu sefer gayet iyi görünüyor. başlık kutuları biraz daha vurgulanırsa daha da iyi olabilir diye düşünüyorum. hafif griye kaçmış ama arkaplan rengine yakın durduğu için pek vurgulanmamış gözüküyor.
-
@antimülakat site çoğu zaman beyaz, hiçbir görüntünün olmadığı bi hal alıyor. Ayarlara girip temayı değiştirmek zorunda kalıyorum o zaman kendine geliyor. Sonra yine bozuluyor.
-
@scofieldmustafa renk geçişleri önemli hocam. dediğiniz gibi renk farklıllığı olmadığı için göze düzensiz gibi geliyor. Tek tip olmaması gerekiyor. Kutucuklar bariz bir renk farkıyla arkaplandan ayrılmalı. Yazılar da aynı şekilde.
-
@ghamul1 bahsettiğim bir hata. Yani ekranda sadece yazilar gözüküyor o hata yaşandığı zaman. Aşağı doğru sonsuzluk oluşuyor.
-
renkler güzel olmus göz yormuyo en azından benımkını
-
@scofieldmustafa Dostum bunu ben de gözlemledim ve ilettim. Sanıyorum alt yapı değişiminde bazı ara yüzlerde farklılık olduğundan, onlardan birisini seçtiğinizde tanımlanmıyor renkler ve biçim. Ben böyle yorumladım durumu. Bakacaklar ama sanırım değişimle alakalı. Faal olanlardan birisini seçerek devam edin. Ben öyle çözdüm en azından.
-
Böyle de iyi aslında
-
Renk gayet iyi olmuş gözlerim bozuk olduğundan ancak iletileri yukarıdan yazmaya henüz alışamadım
-
@paretowilfredo anladım üstat teşekkürler.
-
@strtmn eyvallah ustam.
-
Keşke konu içinde en beğenilen yazıları konu başında görebilsek.
Mesela GUY 2018 başlığında biri mülakat sürecini, sorulan soruları yazmış iyi de bir beğeni almış. Ama bu yazıya denk gelmem için sayfalarca yazıyı taramam lazım.Bu isteğimin dikkate alınması için nereye yazabilirim?