sokrates buyur hocam neler yapabileceğimizi konuşmaya zaten meyilli bir insanım daha önce de belirttim
@düdüklütencere, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
sınavların ilk yapılabilir olduğu anda, yani bu tarz sınavların yapılmaya başlandığı anda ya da insanların farklı şehirlerden kalkıp uzun yolculuklar yapıp bilmediği yerlerde konaklamasının ve geri dönmesinin riski makul bir düzeye indiği anda, ki buna kimse tarih veremez, bunun tarihi kısıtlamaların seyrelmeye başladığı an demektir
ivedilikle sınavımızın yapılacağının sözünün bakanlığın ya da başkanlığın twitter hesabından şimdiden verilmesini istediğimiz bir etkinlik yapılabilir misal.
şu an için talep edilebilir olan tek makul talep ve güvence bu olabilir.
çünkü zaten bunun dışında memurlar esnek çalışmadayken, hafta sonları ulaşım kısıtlı haldeyken ve en önemlisi ortalık bu haldeyken
bunca sınavın koordine edilebilmesi mümkün değil, ki sadece bu sınavın istisna tutulabilmesinin de diğer sınavlardan özel kılan bir ayrıcalığı yok
ama şu an tek sınav bu değil, yukarıda bir sürü ilan başlığı var, şu anki düzende bunca sınavın koordine edilebilmesi imkansız, memurlar esnek çalışmada, hafta sonları ulaşım başlı başına sorun şehir içinde dahi, ki bunlar en basit sebepler koordinasyonun imkansızlığı için, ortalığın hali belli iken nasıl yapılabilecek bi anlatsana insanları farklı şehirlerden kaldırıp konaklatıp onlarca sınavı her haftasonu koordine edip gönlünüzü hoş etmek. tek bir sınav olsa eyvallah istisnai şekilde yapılabilir ama öyle de değil hangi birini yapacaksın ki ya da bu sınavı diğerlerinden özel kılan nedir ? sizin giriyor olmanız size göre sadece başka bi yanı yok bu da işte gerçekçi olmayan yanı.
3 yıldır ilan gelmediğini ben de biliyorum, ben de istiyorum işimi gücümü alıp ailemin karşısında dimdik durmayı. ama şu an sınavın yapılabileceği umuduyla konuşmak, bi şeyler yapmak; ''kanka sana 1 milyon dolar verseler şunu yapar mısın'' muhabbeti kadar boş.
şu an konuşarak sınavın en yakın zamanda yapılabileceğinin sağlanmasının mantıklı tek bir yanı olsa eyvallah ama yok.