Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
@paretowilfredo Meslek tanıtımı var mı hocam?
-
8 puan türü var. YDS 60 istiyor minimum. Kaç ile kapatır? Fikri olan arkadaşlarım paylaşabilirse sevinirim.
-
Yazılı bir sınav yapsa, çağırsa 20 katını da en azından daha adil bir şekilde yarışsak, hiç değilse bir umut olsa. Ben 88le bana gelmeyeceğini düşünüyorum açıkçası çünkü her puan türü var neredeyse
-
90 91 puana gelir mi acaba ?
-
86.7 gelir mi diyeceğim ama 90 puan alan adam bana gelir mi yazmış
-
Bir önceki ilanlarında 20*4= 80 kişi çağırmışlardı. koşulları ve istediği puanlar da hemen hemen aynıydı. 92 ile kapatmıştı.
-
@mutlakbutlan Kpss puanı adil değil mi?
-
@nii-san puanı 95 üstü olanlar mevzuata bakmaya başlasın öyleyse. Alan ve mgk'nın görevlerinden çıkacakmış.
-
evet yds dolayısıyla 93 ile dışardayız yine
-
şu basvurulari neden online yapmazlar ki. 89 la basvurucam bakalim gelirse.
-
Kurum çok prestijli, üst kurullardan daha prestijli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bazı arkadaşlar adliyedeki yazı isleri müdürünün aynisi demiş ama alakası yok. Eğitim olanaklarınız çok güzel, yeterlilikten sonra yüksek lisansı yurtdışında yapmak çok olası. Yüksek lisans/doktora programlarındaysanız sorun etmiyorlar. Mesleği beğenmediniz diyelim, TBMM uzmanlıkları ve başbakanlık uzmanlarıyla birlikte naklen başka kuruma geçişlerde en şanslı olduğunuz kurum. Uzman oldunuz uzman kaldınız diye bir şey yok, kurumun içerisinde daire başkanlıkları mevcut, üstelik başka kurumlara da daire başkanı olarak atanmanız mümkün. 2013'te lojmanları vardı su an hala var mi bilmiyorum. ... .Özel sektör ayağı maalesef yok fakat kendinizi özel sektöre hazırlamak için eğitim görebilirsiniz, bunun için size gerekli zamanı tanıyorlar, bildiğim kadarıyla ylisans ve doktora mezunu çalışanlarla dolu bir kurum ve insanlar ylisans , doktora yapıp da o kuruma gitmiyorlar. kuruma gittikten sonra ylisans ve doktoralarını bitiriyorlar. Yani açıkçası, Türkiye'deki en güzel, prestijli, çalışanına önünü açan ve is tatmini yüksek kurumlarından birisi. Birinci midir bilemem ama en iyilerden.
@iibfpalace hocamızın 2018 alımından alıntıdır.
-
@kamuadayı 93.6 ile hmuy sonrası 2.yds vakası gireceklere başarılar .
-
@bytheodoras sormadan sen anlattın çok teşekkürler. sürekli neden başvurmalıyız bu kurumlara diye düşünüyorum. nedense internet bilgileri çöp. hiçbir şey anlatmıyor. bazı kurumlar gerçekten prestijli ve eğitime çok önem verdiği için kariyer olanakları artıyor. p43 ceko alanından başvuracam belli ki alt dallara göre puan türlerini koymuşlar. yani sınavdan bölüm+alan+mevzuat şeklinde gelecek diye tahmin ediyorum. girdiğim mülakatlarda bölümümden hep sordular.
-
Ben de burada yavaştan yerimi alayım. 2018 yılında mülakat sonuçları 4-5 gün gibi kısa bir zamanda açıklanmış. Şaşırdım doğrusu.
-
Şu her YDS li ilan sonrası ağlamak için ayrı bir başlık açılsın forumda isteyen orda yazsın çizsin YDS istenince sanki 70 KPSS ile giriliyormuş gibi her başlıkta varsınız
-
@schossow99
16 tane ileti girilmiş 1 tane ağlayan yok hışmın kime güzel kardeşim -
@kamuadayı her YDS şartlı alım ilanında böyle çıkış yapan bir arkadaş kesin geliyor. Birazdan neredeyse YDS alanları gaz odasında toplayıp öldürecekler kemiklerini sabun yapacaklar diyecek biri de gelir.
-
@onuktekin
öyle vallahi hayatım boyunca ağlamadım böyle konularda gereken ne ise onu yaptım.
maliye teftiş, dernekler ucundan kaçtı. işi olan niye başvuruyor diye ağlamadım asla kendime kızdım ulan o basit soruları keşke yanlış yapmasaydım diye. başkasının insafına muhtaç bırakmam kendimi. şimdi de ertelenmeleri fırsat bilip oturduk paşa paşa yds çalışıyorum.
yds puanı olmayan arkadaşlara da tavsiye ediyorum ayrıca bu süreç fırsata çevrilebilir dostlar. -
@kamuadayı ticaret uzmanlığa başvuru yapacak misiniz hocam?