Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
Maliye vb ?
-
güzel ilan.
-
Rtuk uluslararası için 99 ile kapamıştı, kamu 88 yds dahil burada acaba öngörüsü olan var mı 92 ile kamudan başvurma niyetim var da 99 durumu olur mu acep
-
@tomjoad Bu ilan yds istemiyor. O nedenle çok yüksek kapatır 98 97 gibi. Ama içinizde kalmasın siz yine de başvurun
-
@carpe-vita banada öyle geliyor hocam belki 2020 sürecinde başvurusu olan ilanlar nihayete erer o zaman denk gelir umuduyla
-
Buyrun arkadaşlar istediğiniz gibi yds siz bir ilan hadi listeye girin de görelim .Hani bazıları ağlıyor ya 90 puanla basvuramayacagim diye buyrun 95 puanla gelme ihtimali yok .
-
Bence 1 kişi fazla
0.5 kişi ideal olurmuş -
başvurular bugün başladı arkadaşlar
-
Kaçla kapatır bu ilan sizce arkadaşlar
Hukuktan başvurdum ben puanım 94 -
Uluslararası İlişkilerden başvuranların puanları nasıl acaba? Rtük gibi 99 la mı kapatırki?
-
Mülakata gireceklerin listesi yayınlanmış Arkadaşlar
-
İlk ilanın metnini siteden kaldırmışlar mı ben mi bulamıyorum. Mülakat konuları neydi??
-
@siyaset-bilimci instagramda kurum sınavları sayfasından bakabilirsiniz
-
@tomjoad, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Rtuk uluslararası için 99 ile kapamıştı, kamu 88 yds dahil burada acaba öngörüsü olan var mı 92 ile kamudan başvurma niyetim var da 99 durumu olur mu acep
Arkadaşlar ben bu ilana 92.6 ile kamudan başvurmadım ilan tamda 92.9 ile kapadı benim alanımda. Bir kişinin işi cıkmış olsa ve başvurmasa belki benim puanımla kapayacak ve üzülecektim. Siz sizin olun (sonradan dönüp ilanlara bakacak arkadaşlar) başvurun hiç belli olmaz Allah büyüktür sizin gibi diğer insanlarda 1 kişi gelmez diye başvurmadı belki.
-
@tomjoad 93.1 ile gelmez diye başvurmadım bende
-
-
@paretowilfredo pareto bey hiç kehanetiniz var mı yakında ilana çıkacak kurumlarla ilgili?
-
@gpale ben yok kahanet işlerine de mi başladı. Oysa sadece fal bakıyordu daha önceleri ?
-
@antimülakat sihirli küresi var diyorlar hocam