Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@tbt96 evet
-
Arkadaşlar biraz önce aradılar bakanlıktan ben yedekteydim bana gelmiş :DDDD Bütün yedekleri alıyorlar sanırım.
-
@janpi tebrik ederim:)) kaçıncı yedektiniz ve hangi alandan girmiştiniz
-
@ferhunde Çok teşekkür ederim Kamu'dan girmiştim 8. Yedektim.
-
@janpi merhaba öncelikle tebrikler, ben de kamu mezunuyum yeni ilan için basvuracagım, ekonomi sorularının zorluk düzeyi nasıldı ne önerirsiniz?
-
@bella Valla üretim imkanları eğrisi sorusu dışında hatırladığım kadarıyla bütün sorular genel iktisat bilgisiyle güncel iktisadı takiple yapılabilecek sorulardı.
-
@janpi çok teşekkürler
-
@janpi Peki asiller hangi kuruma geçti hocam ?
-
@adigeah19 yani emin degilim ama feragat edenlerin çoğu Hazine ve Maliye’ye geçmişlerdir diye düşünüyorum çok fazla alım yaptığı için son ilanda.
-
@janpi Neden oraya geçtiler acaba istanbuldan dolayı mı
-
Arkadaşlar sinav klasik oluyormuş sinavda da referans oynuyor mu böyle şeyler oluyor mu acaba bilgisi olan var mi
-
@blavk yok hocam klasiğe müdahale edilemez. hatta muhtemelen biraz daha tarafsız olunsun diye klasik sınav yapılıyor diye düşünüyorum
-
@destroyerb11 hocam test degil ya belli kesin bir cevabı yok sonuçta istediklerine puan veriyo olabilirler. Kağıtları da inceleyemeyiz. Sizin verdiğiniz cevap size göre doğrudur. Ama ona göre yanlıştir o yuzden bi gerildim
-
Kamu'dan giren arkadaşlar acaba ne soruldu, paylaşırsanız seviniriz
-
rusya ukrayna krizi
ulus devlet
ombudsman
normlar hiyerarşisi
bunlar çıkmıştı kamudan -
Dostlar işletmeden ne çıkmıştı acaba? Lütfen cevap verin defalarca sordum
-
@gpale, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İşletme için karlılık verimlilik sinerji ölçek ekonmisi sordular, kaizenin deloper mi ne bir şemasını çizin dediler başka markanın unsurları ve açıklamasını istediler ayrıca başabaş ve üretim miktarı gibi maddeli sorular vardı. Sınav çok zordu ingilizceyi hallettik ama alan ve ekonomi zordu
-
@selahattin47 PODSCORB ve idari teşkilat soruldu sanırım 2 soru daha vardı. Eski sayfalarda konuşulmuştu bu oraya bakarsanız bulursunuz.
-
maliyeden ne soruldu acaba bilen var mı?
-
Genel olarak İngilizce çalışmanızı öneririm çünkü %40 etkiliyordu sanırım ve bu konuda kendime güvenmeme rağmen baya yıpratıcı bir 3 saat geçirdim. BBC'den falan günde 2'şer makale tr'den ingilizceye, ingilizceden tr'ye çevirin, 1 tane de essay yazmayan çalışın. Essay konuları için ieltsliz.com'a bakabilirsiniz.