2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@hakimehanımm kurum sınavı kaç soru kaç dk oluyor hocam intte bulamadim
-
puan türleri güzelmiş göçün. inşallah yakında merkez göç gelir.
-
@su28a 100 soru hocam süre sıkıntısı olmuyor
-
@duha merkez göç hangi puan türüyle aliyir kacla kapatir 90 ustu mu olur
-
@zenginmemur Çok rahat olur zaten son alımda da yüksek kapatmıştı . 90.8 diye hatırlıyorum.
-
@zenginmemur
geçmiş ilan 90 küsur ile kapatmış hocam. 4 tane felan puan var sanırım bakabilirsiniz son ilana. 20 kişi alıncakmış o zaman 400 girmiş sınava. 400. puanı 90 küsur.
bu sene gelecek sayıya göre değişir biraz da. gelirse tabi -
@duha hocam merkez göç her sene gelmiyor mu anladığım kadarıyla..İl göç alımı her sene oluyor herhalde
-
@bytul
bilgim yok hocam araştırmadım hangi sıklıkla geldiklerini. arkadaşlar yazınca merak ettim puan türlerine ve son alımın durumuna baktım sadece. son alım 1 yıl felan olmuş. yeni sayılabilir. bilmiyorum yakında gelir mi? gelirse başvurabilir miyim diye kendi durumumla kıyaslamak için baktım sadece. -
@bytul hatırladığım kadarı ile 2019 sonunda merkez göç geldi 25 kişi ardına 200 kişilik il göç geldi 200 kişinin yanında 20 kişilik daha merkez göç geldi . Ondan öncesini bilmiyorum bende . Geçen aylarda birisi bu sene ilanın sonbaharda gelebileceğini yazmıştı şuan bakarsak hiç bilgi duyum hareket yok sanki doğru gibi . Umarız kpss öncesi 50 100 neyse bir ilan gelse iyi olur bizler için .
-
Bundan sonra 2021 kpssye kadar A grubu ilanı gelmeyecek mi yani?
-
@zenginmemur o nerden çıktı ?
-
@gmzankr066 gidisat oyle ordan çıkardım.5 ay sonra kpss sinavı yok mu?
-
CB bugün mülakatlar kaldırılacak vs demiş bilgisi olan var mı
-
@gpale bence o öğretmenlikte hocam
-
Sanırım şimdiye kadar duyurusu yapılanlar dışında bu yılki ilan sürecini kapattık. Hakkımızda hayırlısı
-
Kutluay Kararlı twitterında duyumlarını paylaşmış
-
@uvyx ne duyumu hocam
-
@uvyx bizlerle de paylaşsan yazıyı hocam
-
@gencbiraday attığı tweetler aşağıda,
-Son kurulan düzenleyici denetleyici kuruluş da a grubu alımı yapacak.50 uzman yardımcısı
-İçişleri bakanlığı yeni a grubu mesleğine 90 kişilik alım yapacak.
-Eskiden KTK sahibi olan tek müsteşarlık 50 uzman yardımcısı alımı planlıyor.
-KOSGEB uzman yardımcısı Az da olsa alacaklar -
@eomer niyeyse hiç inanasım gelmiyor