2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 karıyı boşayan topuğuna bakmaz. Sınava çalışarak giren 27 kişiye bakmaz.
-
Beni kastediyorsanız. ''sonradan lısteye gırenı bulur pışman ederım rahat vermem dıyor.'' yazıyı kesinlik yazmadım. Ayrıca bu sitede tek hesabım var ve sadece bunu kullanıyorum. @paretowilfredo teyit alabilirsiniz. İkinci ben idari işlem yanlışı olduğu söylüyorum yani bu durumdan dolayı listeye giren kimseyi suçlamadım.
@guyguy26, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@fenerlim bence de acmaz, aynı ıl icin sınava gırecegım bır kısı ıkı ayrı yerden yazıyor , bır platformda dava acacagım bırınde dava acmam ama sonradan lısteye gırenı bulur pışman ederım rahat vermem dıyor.Psikopatça hakkını ısteyen bır grup
-
@hayırlısı035 bana kalırsa bu sonradan giren 27 kişi listede yayınlandı ve idare bunları sınava almasaydı bunlar da dava açacaktı ve sınav sürüncemede kalacaktı. Bence idare bunu öngörerek bu şekilde ekleme yaptı. Sınavın yine ertelenmesini veya iptal olmasını göze alacak mıydın?
-
@hellsing ben de net bu şekilde düşünüyorum. Hak kaybı yok teknik anlamda. istatiksel olarak var ama anlam ifade etmiyor.
-
@hayırlısı035 bu platformdan bahsetmedım hocam ; baska ıkı ayrı platformda yazan bır arkadasımızdan bahsettım .Garip buldum acıkcası bulurum , rahat vermem , pısman ederım sozlerını .Bu asamaya gelmıs egıtımlı bır ınsan ıcın garıp bır yaklasım .
-
Fazladan giren iller hem ikinci listede hem de birinci listede yani başında bari süreçlerde sadece illeri değişti. Senle fazla muhatap olmak istemiyorum. prensip gereği engelliyorum
@urfaspor63, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 karıyı boşayan topuğuna bakmaz. Sınava çalışarak giren 27 kişiye bakmaz.
-
@hellsing büyük ihtimal öyle. Zaten burada bu konu konuşuldu. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Sonradan eklenen 27 kişi dava açsa idi ilk listeye. Nurdan bir sonuç çıkmazdı. İdare savunmasında arkadaş yd kararı verdiniz bende hatalı işlemimi geri aldım ilk listeyi baz aldım. Şimdi sonradan eklenen 27 kişiyi dahil edip 5027 kişiyi sınava alsaydım o vakitte kendi yönetmeliğime ters düşmüş olacaktım derdi. Velhasıl sonradan eklenen 27 kişiye idareninin kusurlu işleminden dolayı piyango vurmuş oldu. Mahkeme bu hukuksuzluğu tespit etti o halde hukuksuz bir işlemin üzerine elde edilmiş hak o 27 kişi için birsey ifade etmez. Hukuk aleminde yok hükmünde olur. Ezcümle gib bu sınavı 5000 kişi ilk liste olarak yapmalıydı.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Beni kastediyorsanız. ''sonradan lısteye gırenı bulur pışman ederım rahat vermem dıyor.'' yazıyı kesinlik yazmadım. Ayrıca bu sitede tek hesabım var ve sadece bunu kullanıyorum. @paretowilfredo teyit alabilirsiniz. İkinci ben idari işlem yanlışı olduğu söylüyorum yani bu durumdan dolayı listeye giren kimseyi suçlamadım.
@guyguy26, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@fenerlim bence de acmaz, aynı ıl icin sınava gırecegım bır kısı ıkı ayrı yerden yazıyor , bır platformda dava acacagım bırınde dava acmam ama sonradan lısteye gırenı bulur pışman ederım rahat vermem dıyor.Psikopatça hakkını ısteyen bır grup
Teyit ediyorum dostlar, dostumuzun başka bir hesabı yok. Töhmet altında kalmasını istemem.
-
Verilen karara dair de ayrıca değerlendirme yapacağım. Şu an daha önemli olan şey ders çalışmanız dostlar. Kalan her şey konuşulur.
-
Arkadaşlar bazı konularda çok abartıyorsunuz sınava 10 gün var ve hala bu tartışmayı yapmaya devam ediyorsunuz. İdare kendini baza alarak en iyi kararı verdi. Bana görede şu durumda verilebilecek en iyi karar buydu. Eklemek istiyorum gireceğim ile ilaveten bir kişi ile sınava gireceğiz benim için çok önemli değil o bir kisiyide geçecek kadar çalışıyoruz Allahı izniyle. Herkese başarılar Allah emeklerimizin karşılığını nasip edecek bir gün nasip etsin kalın sağlıcakla
-
Dün duyumumu paylaştığımda sadece tarih konusunu belirttim. Bu eklenen kişilerin gireceğini bilerek söylemedim. Ortalığın karışacağını düşünmüştüm. Doğru düşünmüşüm. Bu durum çok açık şekilde saçmadır. Burada arkadaşlar çeşitli argümanlarla aman girelim de ne olursa olsun diyor. O halde otuz beş yaş kararında gösterdikleri tutumu da yapmacık buluyorum. Her neyse.
Herkes kendini düşünür. Çıkarını maksimize eden beni ilgilendirmez diyebilir. Burada “yine haksızlık oldu” dediniz diye korkmayın kurum okuyup karar almaz. Hakkını savunmak isteyen yine açar davasını ve bizlere yazık olur ortada aykırılık varsa. Eklenen kişilerden biri yazılı sınavı son sıradan kazandığında bir altındaki kişinin hakkı yenilmiş olmayacak mı? Bu siz de olabilirsiniz ne yazık ki!
Birilerini harekete geçirmek için yazmadım bunları. İsteyen istediğini yapar. Beni de düşman bellemeyin yazdıklarımdan ötürü. Bu süreçte duyduklarım, yaşadıklarım beni fazlasıyla şaşırttı. Biraz uzun oldu ama son bir şey daha söyleyeceğim. Ortada daha yeni sınav tarihiyle ilgili kurum kararı bile yokken sınırda kalan arkadaşlar toplanmışlar. İlk listeye göre olsaydı dava açacaklarmış. Sonradan listeye eklenenlerden “referansı” olan varsa zaten bu kararın alınmasında bile etkili olmuş olabilir. Sosyal medyada fikriniz uyuyor diye herkesin iyi olduğunu düşünmeyin. İçimizde bile var.
Sınavda başarılar dostlar herkese. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar bu sorunu çözmemiz lazım 35 yaş mağdurları mağduriyetini nasıl giderdi ise . Şu an biz arada kalanlara olan oldu ne yazık ki Şahsen ben İstanbul için sınava gireceğim 1 değil tam 7 kişi benim rakibim arttık ben 90 puanlı da olabilirim 79 puanlı da hiç fark etmiyor . Sonradan hakkı olmayarak eklenen 27 kişiden örneğin İstanbul 7 kişi ya bu kişilerden 1 kişi bile yazılı sınavda benden yüksek puan alsa 1 kişilik mülakat kontejyanı doluyor iyi ama nasıl olur böyle bi haksızlık da olamaz .. diğer iller ile eşit şansta olmalı İstanbul da diğer 20 kişinin eklendiği iller de . Haksız bi rekabet resmen buna dur demeliyiz ben değilsem bile sen arkadaşım senin kontejyan hakkımız alınıyor elimizden hemde haksız yere . Şunu yaparsalar hiç değilse İstanbul için yine örnek mülakata çağrılan kişi sayısı 500 değil de 514 olursa burda haksızlık bi nebze giderilir bana kalırsa onların listede hala olup da sınava girecek olmaları bile çok büyük haksızlık ama hiç değilse kurum biz arada kalanlara da bunu yapmalı . Gerçekten sinirlerim bozuldu ders nasıl çalışabilir bi insan bu kadar problemle Allah yardımcımız olsun ya
-
Su saatten sonra kimse en azindan magdur olmadan simav yapiliyor eklenen 27 arkadasin cikmasida kotu olurdu onlara da yazik .dava acmak bencilliktir yeter girelim şu sınava yeter isterse 30 kisi eklensin girecegim şehre bazi seyler nasiptir neyi zorluyorsunuz
-
Bazı arkadaşları anlamak mümkün değil. Sorun sizden daha düşük puanlı insanların sınava girmesi ya da onlardan korkmak değil. İlk listedeki 27 kişi kazanıp siz kazanamadığınız takdirde anlayacaksınız sorunun ne olduğunu. Sonra yine başlanır dava açıcam, şikayet edicemler.
En basit sınavı bile şu hale getirenlere de yazıklar olsun.
-
Sonradan eklenen 27 kişi neden sizi bu kadar rahatsız ediyor, kendinize mi güvenmiyorsunuz ? Ya bırakın sınavın yapıldığına dua edin allah aşkına bu gözler neler gördü sınavın iptal edilmediğine şükredeceğinize hala abuk sabuk laflar ediliyor, ayrıca o sonradan eklenen arkadaşların yerine kendinizi koyup bi düşünün bakalım bir anda Umut edip umutlarınız elinizden alınsa ne olurdu. Bırakın bu bencil kafaları yeter artık. İşte İİBF mezunlarından o yüzden bi cacık olmuyor ancak muhalefet yapmayı biliyorsunuz başka bir şey bildiğiniz yok.
-
Bu ülkede zaten haberimiz olmadan gizli kapaklı ne kadrolar açıldı ne atamalar yapıldı 2 tanesine gözümle şahit oldum, 27 kişiden çok rahatsız olan arkadaşlara söylüyorum halkımız zaten yendi yeneceği kadar o zaman kimse ses çıkarmıyor da şimdi bu arkadaşların sınava dahil edilmesi neden bu kadar yoruyor sizi azıcık beyninizi ve vicdanınızı dinleyin yahu.
-
? O zaman tüm 70'i geçen herkes sınava girsin bence diğerleri niye dışarıda tutulsun ki? Zaten yönetmenlik ve ilan uyulmadıç Burada itiraz edenler diğer illere göre şans düştüğü belirtiyor. Güvenle alakalı olmadığı hala anlatamadım. 1 puanın önemli olduğu sınav bu. Umutları idarinin yanlış işlemden kaynaklı olduğu kendileri de biliyor.
Ayrıca bu bencillik değil. Eğer tercihler tekrar başlasaydı. Bir il 10 kişi alacak çağrılan 50 ama diğer il 10 kişi alacak çağrılan 52 kişidir. Tabi herkes realist(sonradan giren +27 kişi dahil) olarak az çağrılan tercih edecek. Eeee sizde şuan +27 giren haksız olduğu düşünen muhalefet ediyorsunuz. Siz muhalefet etmeyin o zaman. Ayrıca siz ne yapmayı biliyorsunuz?
Bazıları yanlışları itiraz etmeyip sadece şükür ettiği için İİBF bu durumdadır. Şükür kurtuluşa erince edilir.@elifnur24, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sonradan eklenen 27 kişi neden sizi bu kadar rahatsız ediyor, kendinize mi güvenmiyorsunuz ? Ya bırakın sınavın yapıldığına dua edin allah aşkına bu gözler neler gördü sınavın iptal edilmediğine şükredeceğinize hala abuk sabuk laflar ediliyor, ayrıca o sonradan eklenen arkadaşların yerine kendinizi koyup bi düşünün bakalım bir anda Umut edip umutlarınız elinizden alınsa ne olurdu. Bırakın bu bencil kafaları yeter artık. İşte İİBF mezunlarından o yüzden bi cacık olmuyor ancak muhalefet yapmayı biliyorsunuz başka bir şey bildiğiniz yok.
-
@elifnur24 35 yasa takilan kisilerin sinava alinmamasi ne kadar adil degil ise listeye sondan eklenen 27 kisinin sinava girmesi o kadar adaletsiz.
-
Kendim adıma konuşayım. Hem burada hem de diğer sosyal medyada Hatta dün yapılan etkinliklere katıldım. Ve twitter da o etkinliklere katılan bazı arkadaşlar bazı illerin fazladan aday çağrılmasına itiraz ediyorlardı. Yani ben ve twitter da tanıdığım birçok arkadaş kadro adil dağılmaması, kurumiçi vb birçok etkinliği hem cimer/tbmm dilekçe hem de sosyal medyada haksızlığa karşı çıkmıştı. Sizi burada pek tanımıyorum. Belki sizde ses çıkarmıyorsunuz diye haksızlığa karşı çıkanı karşı çıkmanız abes.
Yani ben ve benim tanıdığım birçok kişi haksızlığa karşı çıkıyor. Sizin haberiniz yok.
Daha önce yazdığım üzere diğer illerin çağılan oranları bakarsanız neden itiraz anlarsınız. Sizin mantığınızla vicdanla olarak bakarsak 70 geçen herkesi çağırması gerekiyordu.
''sizi azıcık beyninizi'' ifadeniz ne kadar doğru? Masallah ifadeleriniz tam memur adayın ifadeleri var....@elifnur24, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu ülkede zaten haberimiz olmadan gizli kapaklı ne kadrolar açıldı ne atamalar yapıldı 2 tanesine gözümle şahit oldum, 27 kişiden çok rahatsız olan arkadaşlara söylüyorum halkımız zaten yendi yeneceği kadar o zaman kimse ses çıkarmıyor da şimdi bu arkadaşların sınava dahil edilmesi neden bu kadar yoruyor sizi azıcık beyninizi ve vicdanınızı dinleyin yahu.