2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yelloww geçmiş yılları hiç mi çözmediniz yahu, her sene 4 tane babalar gibi icra iflas geliyor arkadaşlar 4’ün altına düştüğünü görmedim soru sayısının.
-
@hellsing cozmemistim hocam. Tesekkur ederim
-
@hellsing babalar gibi o kadarda değil çok basit gelmis
-
@earth11 zorluğunu kastetmedim, en az 6 senedir her sene sormuşlar en az 4 soru. Herkes bir sorunun hesabını yapıyor, bu ders atlanmamalı kanımca.
-
Ya bi de herkese tavsiye çıkmış sorulara abanip kalmayın 4 dersten konu tekrarı yapmak daha mantıklı o 1-2 puan yukarda alanlar sadece çıkmış soruları çözmedi farklı bi soru geldiğinde hazırlıklı olmak lazim.ya ben çok yazdım bugün hee bi de forumda takılmayın çok benim gibi :))
-
@hellsing doğru da ama temel şeyler soruyor icra iflastan
-
@earth11 kpss sen belli bir puan almış insanlarız daha ne kadar farklı soru çözebiliriz bilmiyorum:) kalmış bir hafta soru çözümü mü yapılır konu çalışıp gireceksin sınava işte. Neyse herkese başarılar.
-
@yenikeynes çok doğru teşhisler bu sınava 2.kez girecek biri olaraktan bende öyle düşünüyorum kolaylık bazen kaybettiriyor hatta. Ben kolay sorulardan şüphe edip de yanlış yapmıştım geçemedik çok minik bi farkla ama hayırlısı herkes için bi zaman var kısmet ne zamansa o zaman olacak elbette başarılar diliyorum hocam , en çok bekleyen ve en çok emek veren kazansın umarım
-
@swezy başarılar hocam
-
@ksünr ben de bddk dilden kaybettim ilgocu bir soruyla kacirdim, duy icin sectigim ile bir puanla giremedim tek guy kaldi elimde 80+ puanlarla yillarca bekledik gele gele 1000 kisilik kadro geldi ustune sinav olsun diye de bi bucuk sene bekledik kazanamazsak ola ki kim bilir diger ilan ne zmn gelicek , 4000 kisi uzulecek en nihayetinde ..sinavdan sonra hemen ozel sektore yonelmek lazm burayi beklemekle omur gecmez kpss seruvenime baslayali 4 sene olcak nerdeyse. hakkimizdan hayirlisi calisip tevekkul ediyoruz umarim bu sefer basarili olurum ,bir de kimse bilemez yaristigi ilin kac netle kapatacagini denemede su kdr net yapiorm ben kazanirim bu sinavi da diyemez cunku onemli olan rakiplerinden iyi yapmis olman tamamen nasip işi , herkese basarilar dilerim dostlar.umarim bir gun ataniriz ^-^
-
arkadaşlar tevfik ileri anadolu imam hatip lisesi yakınlarında kalacak yer önerisi olan var mı ?
-
@tupacshakur hocam ben gib Misafirhanesinde kalacagim taksi ile 4-5 dk gosteriyor. Toplu tasima ile 25-30dk. Fiyati 75₺
-
Bu sene eşi benzeri olmayan puanlarla kapattı guy. neden herşey benim hazırlandığım döneme denk geliyor diye sinirleniyorum. Eskişehir var mı? Sizce kaçla kapatacak? Pişman oldum seçtiğime be.
-
@lannisjk iller arasında 1 2 puan oynuyo hocam zaten eskişehiri seçtiğinize niye pişmansınız
-
Bu sene her yer 90 la kapatacakmış öyle bi söylenti var yandık valla
-
@hellsing 2018 Guyda gelmiş mi?
-
@sherlock hocam şu; eses 85 ile kapatır. İstanbul 82 ile. Ben bunların arasında bir puan alırım gibi korkular. Umarım üzülmem.
-
Daha soruları görmeden kaçla kapatacağını öngörmek baya usta işi gibi:)
İl göçte sınav öncesi 70i geçsek yeter diyorlardı, 85i gördü
-
@marmarauzman
HANGİ MİSAFİRHANE ACABA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ -
@lannisjk hocam soruları görmedik fakat bi çok kişinin iyi çalıştığını baz alarak söylüyorum ki bi çok il 85 civarı kapatacak soruların kolaylığından ziyade rakipler artık ciddi iyi