TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2643301
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Z
      zenginmemur Son düzenleyen:

İlgöç sınavında 400.adayın doğrusu 83 doğru ama aşırı kolaydı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        mvulku @Güneşşimsi Son düzenleyen:

@güneşşimsi teşekkür ederim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          ksünr @rabia89 Son düzenleyen:

Bende sadece 1 kere 4 ay önce bitirdim hocam kasmayın kendinizi aynıları sormuyorlar artık 2018 guy a da giren biri olarak sorular biraz kırılma yaşamış mühim olan konu çalışıp bol deneme çözmekti bu yakın zamanlarda, çıkmış sorularla ilgilenmek benim için çok büyük bir zaman kaybı olurdu şahsen rasyonel davrandığınızı düşüyorum başarılar hocam

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
          • Z
            ztrkrdvn Yasaklı @ksünr Son düzenleyen:

@ksünr hiç bi yıl sınav sorularında aynı sorular görmedim hocam . Belli başlı kalıp soruları sormuşlar kim ortaya attı aynı soruları diye anlamıyorum her yıl farklı soru sormuşlar en az 40 50 soru aynı geliyor diyorlardı biz mi farklı sorular çözdük anlamadım

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
            • K
              ksünr @ztrkrdvn Son düzenleyen:

@ztrkrdvn aslında birebir aynı olmadığı doğru konu başlığı aynı sadece mesela atıyorum ,bi sene borçlar hukukunda zamanaşımını kesen nedenlerden rehini sormuşsa diğer sene ipoteki sormuş tamamen örnek için söylüyorum bunu . Yani sen zaten çalışmışsan zamanaşımını kesen nedenlere hangi maddesini sorarsa sorsun yaparsın . Aynı sorulara bakmak tekrar tekrar çözmen çok büyük bi kayıp olduğunun inancındayım açıkçası spesifik sorular gelse yapılmaz konu çalışılmadı ise sadece çıkmışlar dönüp dönüp duruluyorsa tabi , büyük de sabır işi vallahi ben bir kere zor bitirdim o kitabı o da aralıklı zamanlarda çözerek bitirdim aslında . Hepimizin işi zor Allah kolaylık versin diyorum 👍

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • L
                lannisJk Son düzenleyen:

Şimdi en geç 9da kapıda olacağız dimi? Var mı sağlık bilimlerde girecek? Sanıyorum aşti yakın emek durağında iniyorduk

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • S
                  sokrates12 Son düzenleyen:

Herkes tutturmuş bir çok kolay guy sınavı diye söylüyor ama konu aralığı o kadar geniş ki bir derse odaklansan diğer derse geçmen için 1 ay vakit geçiyor konular unutuluyor.İlgöç gerçekten çok kolay sınav olmasına karşın puansal olarak 86 net olarak 83 le kapatmıştı 85 90 net iller için imkansız bence.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • M
                    merasim34 @sokrates12 Son düzenleyen:

Ben çok da düşük kapatacağını düşünmüyorum herkes son şansı oldıgunun farkında
                    Çogu kişi 2019 da puanlı ve hiç sınava giremeyen çok kişi var.
                    onun için herkes tam odaklı
                    Herkese başarılar

Kürşad’ın Gür Sesiyle
                    İndik Tanrı Dağından

S Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • S
                      sherlock @merasim34 Son düzenleyen:

Şu sınav için ne emekler veriyoruz Allah herkese gönlüne göre versin
                      Pandemi döneminde maddi imkansızlıklar mı dersin
                      Ankaraya covid olmadan ulaşmaya çalışmak mı dersin
                      Sınava sağ salim hasta olmadan girebilmek için bile dua eder olduk

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • E
                        elara Son düzenleyen:

benden size tavsiye burayı okumayı bırakın. moralinizi bozmaya uğraşan o kadar çok kişi var ki.. kimse nasıl kapatacağını soruları görmeden zaten tahmin edemez. önünüze bakın kalmış 2 gün son hazırlıklarınızı yapın o 90 la kapatır demiş diğeri 80le umursamayın güzel rakip eleme taktikleri bunlar..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                        • A
                          Ayhan ışık @lannisJk Son düzenleyen: Ayhan ışık

@lannisjk ben gireceğim hocam,il dışından geleceğim haritada baktım aştiye oldukça yakın.En yakın metro istasyonu emek.

Budur cihanda en beğendiğim meslek; sözün odun olsun hakikat olsun tek

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Z
                            ztrkrdvn Yasaklı @ksünr Son düzenleyen:

@ksünr kesinlikle hocam imzamı atıyorum dediklerinizin altına

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Z
                              ztrkrdvn Yasaklı @merasim34 Son düzenleyen:

@merasim34 hocam soruları gördünüz galiba ? Nerden biliyorsunuz yüksek kapatacağını ? Madem son şansı insanların ilan KPSS önce geldi oturup ders çalışsaydı millet 90 üstü alsaydı herkes artık sırf moral bozmak için yazdığınızı düşünüyorum

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • G
                                guyguy26 Son düzenleyen: guyguy26

Ben de sunu anlamiyorum buraya yazilan iki satir seyle nasil morelinizi bozuyosunuz .Ben sinavin kolay olacagina inaniyorsam burda sahsen tanimadigim biri ne derse desin oturup buna takilmam.Sen calismissan eminsen kendinden surda iki satira uzulup sinavimi kaybedeceksin? cocukmusunuz 😂

• L
                                  lannisJk @Ayhan ışık Son düzenleyen: lannisJk

@ayhan-ışık eyvallah hocam. başarılar. Kaçta orda sağlık bilimlerde olmayı planlıyorsunuz?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • L
                                    lannisJk Son düzenleyen: lannisJk

Arkadaşlar moral bozmak bilmem ne konuları komik geliyor bana. Yaşadığımız bunca şeyden sonra zaten moralimiz bozuk, ne bozulması allasen. Hiçbir alımın yaşamadığı sıkıntılar geldi başımıza o yüzden burda olumsuz bir yorum görünce pekte bişiy farketmiyor. Çalışmaya devam

• A
                                      atanamayan Son düzenleyen:

Arkadaşlar 3 yıldır gelir uzman yardımcısıym. Arada sizleri takıp ediyorum. Burada tartışmaya girmek, kafanızı bulandırmak yerine ders calısmanız sizin hayrınıza..

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • R
                                        rabia89 @atanamayan Son düzenleyen:

@atanamayan bu sinavdan sonra yakinda tekrar bir ilan gelir mi acaba hocam üstlerinizden konusuuyir mu bilginiz var mi yillarca bekledik 1000 kisilik ilan cok az insalah kpss den sonra hemen bi ilan daha gelir tekrar 3 sene bekletmezler bizi herhalde

A A A 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • A
                                          Ayhan ışık @lannisJk Son düzenleyen:

@lannisjk 1 saat önce yeterli olacaktır.

• A
                                            Ayhan ışık @rabia89 Son düzenleyen:

@rabia89 gelmez artık kpss a bitti denebilir.Kurum içi devri başladı.Onlara verirler kadroları.

• 1
                                            • 2
                                            • 706
                                            • 707
                                            • 708
                                            • 709
                                            • 710
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 708 / 780
                                            • İlk ileti