Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Puanı olan arkadaşlar başvursun bence. buradaki manipulasyonlara bakmayın. Sınavın işletme kısmındaki "Muhasebe ve Finansman" konusu hariç diğer tüm işletme konuları çalışma temponuza göre maks. 10 günde biter. Zaten sınavda klasik soruların bir kısmı çözülecek. İlgili tüm konulara çalışmanıza gerek yok. İngilizce için de baraj gözükmüyor ancak yeterlilik sonrasına yds istiyor. O zamana kadar yabancılı dili yetiştirme şansınız var. Covid sebebiyle sınavın ertelenmesi de yüksek ihtimal. Mb uzmanlığından sonra en prestijli uzmanlık rekabet kurumunundur. Puanınız varsa başvurun kaçırmayın.
-
@blackarc Çok doğru söylediniz.
-
merhaba başvuru sisteminde kpss sonucunu yüklerken hata ile karşılaşan var mı acaba? nasıl çözdünüz?
-
Arkadaşlar acaba 90,06 puana gelir mi? Şimdi işletme vs çalışacağım diye ziraatin sınavını da kaybetmek istemiyorum
-
@blackarc Manipülasyonluk bir durum olduğunu düşünmüyorum, aynı gün Ziraat'in Müfettişlik sınavı var. Öyle bir üslup kullanmışsınız ki şaşırdım açıkçası. Ziraatin sınavı olmasa evet konu elenerek hazırlanmak makul, Ankara'ya gidip gelmeye değer. Konu elenmesi durumunda yetisecegini bende düşünüyorum. Ayrıştığımız nokta ise insanlar kısmen hazır olacağı sınav yerine hazır oldukları ve üstüne üstlük 195 lira verdikleri sınava girmeleri daha makul geliyor bana. Diğer taraftan şunu eklemek istiyorum manipüle etmemin bana hiçbir faydası olmaz işletmesi iyi olmayanların sınava girmesi benim sınavda daha avantajlı olmamı sağlar. Esenlikler dilerim
-
@ilhannn00 hocam lider yayınlarını tavsiye ederim fena değildir, bunun dışında telegram gruplarına bakarsanız işinize yarar şeyler bulabilirsiniz
-
"Hakkınızda Bilgi Verebilecek Akraba Dışında 2 Kişi" kısmını doldurmadan kurum başvurularında ilerleyemiyoruz. Çok can sıkıcı gerçekten. Yoksa nasıl yaratalım akraba dışında? Muhtarı mı yazalım? Tükendim açıkçası şu sorular yüzünden.
-
@platypus yazdığınız kişiye bakmıyorlar arama durumu vs. Olmuyor. Arkadaşınızı bile yazabilirsiniz
-
Sınava katılmaya hak kazananlar ne zaman açıklanır acaba, bilgisi olan var mı?
-
bayanlar askerlik kısmında tecilli mi işaretlemeli yoksa muaf mı?
-
@tb Muaf işaretleyin hocam.
-
@tb Tecil asker yükümlülüğü altında bulunup, erteletenler için.
-
Başvurular 9 Nisan Cuma günü bitiyor, liste için herhangi bir tarih verilmemiş. Araya hafta sonu girdiği için salı veya çarşamba günü açıklanır diye düşünüyorum
-
İng baraj var mı yok mu arkadaşlar ilandan net birşey anlamadım
-
ilanda alan bilgisi ve ingilizce ayri olarak ele alinmis ve 65 baraji alan bilgisi icin ifade edilmis. ingilizcede baraj olduguna dair bir belirtec yok
-
İngilizce barajı yoksa neden İngilizce sınavı yapsınlar?
-
(0312) 291 4234 bu numaradan bilgi aldım, dil dahil hepsinden 65 barajı var ve ortalamada 70 olacak denildi. Teyit edebilirsiniz.
-
@dumspirospero ortalamaya etki edecegi icin olamaz miydi? yalnizca minimum kosullari saglamaya mi odakli kurumlar?
-
@filyasyoncu bu durumda ilani olusturan kisinin dil becerilerinde ciddi problemler oldugu sonucuna varmaktayim. ote yandan, bilgilendirmeniz icin tesekkurler
-
@gugukkusu1 Rekabet hukuku yerel karakterli bir hukuk alanı değil. Uygulaması içerisinde bulunan herkesin yabancı dildeki kaynaklardan yararlanarak çalışması gerekiyor