Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021
-
@adanali01 hocam 100 soru değil mi ? Sanırım kpss farklı olarak belediye kanunları var . Biraz bilgi verebilirsiniz sevinirim
-
İlanı niye kaldırmışlar ki orda sınav konuları falan yazıyordu nereden bakacağız şimdi
-
Arkadaşlar sınav 100 soru her alandan 20 soru gelecek. Geçen sınavda böyle değildi 10 muhasebe sormuşlardı ama yönetmeliği düzenlemişler Artık her alan eşit. Bir de geçen sınavın zorluğu her alandan Soru gelmesiydi 5510, iş kanunu, ihale, imar hemen Hemen hepsinden soru geldi.
-
@umuthepvar memurlar.net te var hocam ilan
-
@michels27 kanunları çıkarırsak sınavın zorluğu KPSS’ye kıyasla nedir?
-
@mvulku Bir tık burası daha zordu desek daha doğru olur 12 kişi kalacaktı 7 kişi kalmıştı mülakata.
-
@ykps sınavın içeriği hakkında biraz bilgi verebilir misiniz sorular nasıl oluyor
-
Geçen yıl mülakatta elenenlerden biriyim fakat bu yıl puanim yetmesine rağmen başvuru yapmadım. (Listeye baktım Elenen 4 kişi arasından bir tek ben başvuru yapmamışim) Herhangi bir yere de atanamadim. Belli sebeplerden dolayı tekrar aynı şeylerle karşılaşmak istemedim. Yazımı okuyup kuruma söyleyen de olabilir fakat herhangi bir olumlu yada olumsuz bir beyan da bulunmadim. Yazılı sınavında hukuk kısmı belirleyici olmuştu o yüzden liste dolmadi. Sınav ve mülakat süreci hızlı ve düzenli bir şekilde ilerliyor. Görevliler gayet ılımlı hoş karşılıyorlar. Mülakat kısmı için de pek bir şey diyemiyorum diğer alımlar nasıl ilerliyorsa bu süreçte aynı şekilde ilerliyor. Yorum sizin artık.
Bu arada istanbullu arkadaşlar varsa mülakata kalabilirse "neden istanbul ne alaka " diye sorularla karşılaşabilirler hazırlıklı olsunlar Her anlamda maddi manevi şekilde hak eden kişilerin kazanmasi dileğiyle Allah yardımcınız olsun.. -
Arkadaşlar “tvs genel esaslar” derken ne kastediliyor?
-
Sınava giren arkadaşlar nasıldı sorular sizce ?
-
Arkadaşlar herhangi bir gelişme yok değil mi? Duyurulardan kaçırmış olamam galiba.
-
Arkadaşlarla herhangi bir gelişme yok değil mi ?
Duyurulardan kaçırmış olamam -
@mvulku yok hocam olacak gibide değil zaten