Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Arkadaşlar zoom için mailin tam halini paylaşıyorum bana da şimdi geldi.
4 Haziran 2021 Cuma günü 13:00-15:30 saatleri arasında uzaktan bağlantı ile Mülakata Hazırlık Eğitimi_Zoom 4.Grup etkinliği gerçekleştirilecektir.
Bu eğitim değerlendirmemizin bir parçası olup, katılım zorunludur. Ancak mücbir bir sebepten dolayı katılamayacak olanların en geç 3 Haziran 2021 tarihi saat 17.00'ye kadar natakara@ziraatbank.com.tr adresine mail atması gerekmektedir.
Faydalı olması dileğiyle,
Saygılarımızla,
Yetenek Yönetimi Bölüm BaşkanlığıEğitimle ilgili olarak;
-
Eğitiminiz Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Eğitim süresince uygulamalar yapılacağı için dikkatinizin dağılmayacağı sessiz ve sakin bir ortamda eğitime katılmanız uygun olacaktır.
-
Mobil cihazlarınızdan (cep telefonu, tablet) veya bilgisayarlarınızdan programa bağlanabilirsiniz. Mobil cihazlarınızdan programa bağlanmak için öncelikle Zoom uygulamasını cihazınıza yüklemeniz gerekmektedir. Uygulamayı yükledikten sonra üye olmanız gerekmemektedir. Daha sonra aşağıda belirtilen erişim linkini tıklayıp, programa giriş yapabilirsiniz. Zoom toplantısına bağlanırken eğitim yoklamasını eksiksiz ve doğru alabilmemiz için Adınızı ve Soyadınızı yazmanız gerekmektedir.
-
Eğitim interaktif olduğu için, eğitim sırasında kulaklık ve mikrofon kullanmanız, ayrıca kameranızı açık tutmanız gerekmektedir. Eğitimde dinleyici olduğunuz sürelerde mikrofonunuzu kapalı tutmanız sesteki yankılanma problemini engelleyecektir. Soru sormak istediğinizde mikrofonunuzu açabilirsiniz. Eğitimi daha rahat takip edebilmeniz için, mümkünse büyük ekranlı bir cihazdan (bilgisayar/tablet) eğitime bağlanmanızı öneririz.
-
Eğitim saat 13.00'de başlayacak olup, bağlantı, kulaklık, kamera ve mikrofon kontrolü için eğitimden 15 dakika önce sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Ayrıca eğitimden önce cihazınızın şarjını kontrol etmenizi ve eğitimden kopmamanız için şarjınızı mutlaka yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz.
-
Eğitim Erişim Linki, aşağıda yer almaktadır.
-
-
@potele Sağ olun hocam, biz de fikir edinmiş olduk. Eğitim interaktif olacağı için şimdiden heyecanlandım
-
@tomjoad Katılım'dan mail alanlar da varmış hocam. Karma şekilde ilerliyor.
-
@petecastiglione siz aldınız mı hocam
-
Siz de sağ olun asıl mülakat için güzel bir ısınma evresi olur umarım şimdiden kolaylıklar diliyorum
-
Benim tam halini attığım metin ziraat katılım uzmanlık içindi
-
Zıraat katılım ıcın henuz maıl almadım arkadaslar acaba yarına kadar gelmezse ıletısıme gecmek gerekır mı
-
@potele yarın benim de aynı saatte olacak.
-
Arkadaşlar benim vmy ile çakışıyor eğitim napmalıyım sizce bu durumu bildirsem sıkıntı olur mu acaba?
-
@potele hocam maili paylastiginiz icin tesekkur ederiz, henuz gelmeyenler icin ön bilgilendirme oldu. Süre olarak uzun olması egitim sirasinda araya bir vaka analizi yaptirip grup mulakatina dondurebilirlermis gibi bi izlenim olusturdu bende. Yanlis anlamis olabilirim ama yine de hazirlikli olmakta fayda var.
-
@roch değerlendirmenin bir parçası cümlesinden böyle bi çıkarım yapılabilir belki
-
davet maili gelmemesi gerdi beni birazcık bir de hafta içi eğitim olması uzun süre sürecek şekilde çalışıyoruz ofiste nasıl olacak ki bu iş cumartesi pazar ne gune duruyor
-
Davet maili almayan var mı arkadaşlar
-
@sokrates12 katılım grubundayım,henüz mail almadım
-
@sokrates12 bana da gelmedi henüz
-
@sokrates12 Finans grubundayım hocam bende henüz mail almadım. Mülakat sırasına göre eğitimleri böldüklerini düşünüyorum.
-
Maıl aldıgınızda haber verırsenız ıyı olur arkadaslar bır aksılıkle bıreysel olarak karsılasmamıs olalım
-
Arkadaşlar zoom eğitimine mülakata gider gibi mi girmeliyiz. Yani erkekler için takım elbise giyilip saç sakal tıraşı falan olunmalı mı?
-
@roch bu öngürünüz için ben de kendime adıma teşekkür ederim haklı olabilirsiniz grup mülakatına dönebilir hazırlıklı olalım
-
@asım-us grupta kaç kişi olacak bakalım