Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@bella 2013 yılında 22 Nisan'da sonuçlar açıklanmış. 20 Mayıs'ta mülakatlar başlamış. Aynı yıl bir alım ilanı daha olmuş. Onu da kopyalayıp yapıştırıyorum.
Ulusal Ajans Giris Sinavi İlanı : 1 Ağustos 2013
Giriş Sınavı Başvuru Tarihleri: 26 Ağustos- 6 Eylül 2013
Sinava Gireceklerin Açıklanması : 24 Eylül 2013
Giriş Sınavı : 6 Ekim 2013
Sınav Soru ve Cevaplarının Açıklanmasi : 8 Ekim 2013
Giriş Sınavını Kazananların Açıklanması : 12 Kasım 2013
Mülakat Tarihlerinin Açıklanması : 28 Kasım 2013
Mülakat Tarihleri : 10-11-12-13 Aralık 2013
-
@carpe-vita çok teşekkürler
-
@izo Ankara olduğu icin istiyorum en cokta .hukuk okuyorum ayni zamanda .bittigi zaman hukukla ilgili hir birime gecme ihtimalim var mi dil puanimda var
-
@eymenn0618 normalde kurumlarda zaman zaman unvan değişikliği sınavı açılıyor ve örneğin hukuk okumuşsanız avukat unvanı alabiliyorsunuz. ancak bu kurum sözleşmeli personel oluyor ve bildiğim kadarıyla sözleşmeli personel unvan değişikliğinden yararlanamıyor. ama yüzde yüz emin değilim
-
@uluslarcıkız, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@abcde bunu da ekleyecek misiniz dilekçeye
eklemek istiyorum aslında ama sorunun doğru olduğunu söyleyenler olduğu için tereddüt ediyorum birlikte yazalım ki etkili olsun
-
@abcde ekledim onu da
-
@izo teşekkür ederim bilgileriniz icin.
-
Kimler itiraz etti
-
Hukukta puanlar kaçla kapatır acaba ilk 24?
-
@pomodoro sizin kaç netiniz var?
-
@dpercin 77
-
@pomodoro 76-79 arası aslında 80 olmadığı kesin.
-
@pomodoro benim de bu civarda umarım listeye gireriz
-
@dpercin umarım gireriz, ama seksenlerde kapatır gibime geliyor. alandan kaçırmayan genel kültürü yapan mutlaka vardır. malesef ben medeni hukuku, eşyayı hepten unutmuşum. genel kültürü de yapamadım.
-
acaba ekonomi maliye kaç ile kapatır?
-
@thecoronell 70-72 olarak bekliyorum
-
@aka-0 arkadaşlar sınav kaç binada yapıldı ? Ben teknoloji fakultesinde girdim burası hariç vir yerde girdiniz mi ?
-
@1kader fen fakültesinde girdim
-
@1kader fen fakültesi, herkes gelmiş gibiydi, fire yoktu sanki.
-
acaba açıklanma süresi önceki alımlar gibi 1 ayı geçer mi? Test sınavı sonuçta