Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@bella arkadaslar mal bildirim beyannanesini nasil yaptiniz e devlette bisey çıkmıyor uzerime bisey olmadigi ici
-
@bella bende pasaportu çok merak ediyorum ya
-
@marvelous yeşil pasaportumuz 15 yıllık hizmette oluyor ama sözleşmeli olduğumuz için fark yaratır mı bilmem. Eğer görevle ilgili seyahatler olursa gri pasaport alabiliriz.
-
Pasaport ile ilgili durum kadrolu memurluklarla aynı arkadaşlar
-
15 ekime kadar işlemleriniz tamamlanırsa ilk maaşınız peşin olarak yatar arkadaşlar @eymenn0618
-
Uzman yardımcısı için o civarda olur arkadaşım @diamond15
-
@yetkilibirabi teşekkürler peki buro maaslari nasil.
-
4500 5000 arası olur arkadaşım@eymenn0618
-
@pomodoro sözleşmeli de kanuna sıkı sıkıya bağlı ama
-
Kurumun pek çok semte ücretsiz servisi var tavsiyem mümkün olduğunca ana caddelere yakın yerlerden ev tutmanız olur sene başında güzergahlar revize edilir arkadaşlar
-
@yetkilibirabi sozlesmeli personel oldugumuz icin unvan degisikligi kurumda olabiliyor mu,bu mumkun mu
-
@yetkilibirabi kurumda yurt dışı görevleri de oluyor mu acaba?
-
@bella oluyordur ama uzmanlar gidiyordur bence buro ve duz memura yoktur bence .hepsini ogrencez
-
Arkadaslar şu başka kurumda mecburi hizmet yükümlülüğü olmadığına dair beyan olayını nasıl yapacağız bilgisi olan var mı?
-
@ledger kendimiz dilekce seklinde yazcaz galiba
-
Arkadaşlar yüksek lisansa devam etmek istiyorum. Ajansın böyle bir duruma izin verme gibi ihtimal var mı? Bilgisi olan var mı?
-
@marvelous ben de bu soruyu merak ediyorum. Yüksek lisans ve doktoraya izin var mı diye. Yurtdışı yüksek imkanı yokmuş onu duymuştum.
-
Bir de Servis Dikmen vadisinin oraya çıkar mı acaba yoksa bulvar üzerinde mi olur sadece güzergah
-
@twopod hocam nerden duydunuz, ben yurtdışı ve yurtiçi yüksek lisans imkanı sağlıyor diye biliyorum.
-
@birbilinmeyen yönetmelikte iki yıl + bir yıl şeklinde ücretsiz izin veriliyor yurtdışı için diye biliyorum.