TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 hazine maliye uzman yardımcılığı
    444
    3413
    572763
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      Gittsman Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @pphmuy Son düzenleyen:

@pphmuy muvafakat yazıları atamadan sonra mionce mi gonderiliyor. Mesela bazı kurumlar muvafakat vermezse herkeso kişiyi mi bekleyecek bilemedim. Uygulama farklı olabilir veya bilen biri açıklayabilir

P M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        pphmuy Yasaklı @Gittsman Son düzenleyen:

@gittsman önce gönderiliyor. Üst kadrolar için kurumların muvafakat vermesi zorunlu. Kişinin özel bi durumu yoksa da uzatmazlar genelde. Ancak kurumlar arası yazışmalar falan derken bir kaç hafta alıyor tabii ki.
        Herkesi beraber başlatmak için beklemek veya bu durumu olmayanlarla muvafakati geleni hemen başlatmak konusunda tercih de hazinenin kararına bağlı. Bu konuda bakanlık nasıl bir yol izler bilemiyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          mm0660 @Gittsman Son düzenleyen: mm0660

@gittsman geçen seneki alımın başlığında yazdıklarına göre başka kurumdan geçenlerden bazıları diğerlerinden geç başlamış. İlk defa memuriyete atanacakları atandıktan sonra başlatırlar bence bekletmezler. Tabi keyiflerine kalmış.

• G
            Gittsman Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Geç olsun güç olmasın fakat burda 1 temmuz ve bayram tatilinin biraz etkili olduğunu düşünüyorum. Umarım en yakında başlatırlar çünkü heycanla bekleyen arkadaşların yaninda o maaşa fazlasıyla ihtiyacı olan arkadaşlar da vardır. Bayramı daha huzurlu gecirsek guzel olacaktı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • C
              Carpe Vita @babanınoglukemal Son düzenleyen: Carpe Vita

@babanınoglukemal sözleşmeli kariyer memurlukta da durum böyle mi acaba?

• D
                destroyerb11 Son düzenleyen:

ilk defa başlayacaklar başlar, benim gibi kurumda çalışanlar geç başlar. muvafakat kolay, genelde hemen verilir. sonra onay alınacak ve tebligat süreci var

• D
                  destroyerb11 Son düzenleyen:

farkındayım herkes aşırı sıkıldı, biraz daha sabır. büyük ihtimal bayramdan sonraya kalır

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • Muhalba
                    Muhalba Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben Defterdarlik uzman yardımcıligi kadrosuna atandım ancak bu istenilen belgelerde sizden diplomanin aslını mi istediler. Biz de nasıl olur merak ettiğimden soruyorum. İlla üniversiteye gidip almam mi gerekecek

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                    Cengiz Aytmatov

T M L 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • T
                      tommyvercetti @Muhalba Son düzenleyen:

@muhalba noterden aslı gibidir yaptırın ve onu gönderin. Hayırlı olsun.

• M
                        mvpk @Muhalba Son düzenleyen: mvpk

@muhalba Hocam ben e-devletten mezun belgesini gönderdim onu da kabul etmişlerdi. Bir arayıp teyit ettirin isterseniz ama kabul ederler büyük ihtimalle. Notere para vermeyin hiç. Hayırlı olsun ayrıca.

• L
                          lafz Hazine ve Maliye Bakanlığı @Muhalba Son düzenleyen:

@muhalba eğer okuldan ilk defa alacaksan diplomayı, öğrenci işlerinde fotokopi çektirip bedavaya aslı gibidir onayı alabilirsin. Gazi de öyle yapmışlardı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • Muhalba
                            Muhalba Son düzenleyen:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Gereksiz yere aktiflestirdim konuyu. Meslek hayatınızda başarılar.

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                            Cengiz Aytmatov

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                            • T
                              tommyvercetti Son düzenleyen:

2 ay olacak sonuçlar açıklanalı hala bir haber yok. Allah'ım bu Ortadoğu niye böyle niye?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                              • P
                                pphmuy Yasaklı Son düzenleyen:

Muvafakat için çalıştığı kuruma yazı gelen var mı?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • K
                                  KapitalDede Son düzenleyen:

Lisede hazırlık okuyup (4+1) bunu kademe atlaması için kullanan veya kullanacak olan var mı?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • S
                                    spartacusflash Yasaklı @KapitalDede Son düzenleyen:

@kapitaldede önce il ve atanılacak birimler belli olsun da:) o kolay

• S
                                      sagropa Son düzenleyen:

Bu hafta belli olur mu?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • H
                                        hattarihanzo @sagropa Son düzenleyen:

@sagropa arayıp sordum, en erken bayram sonrası olur dediler.

• G
                                          Gittsman Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Eylül e başlatırlar mı acaba?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • D
                                            denizcicek07 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba. Defterdarlık uzman yardımcılığı icin istenen belgelerde sağlık beyanı ile ilgili madde sizden istenen belgelerdeki madde ile aynı. Acaba bu beyanı hastahaneden mi aldınız yoksa kendiniz mi yazarak beyanda bulundunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler simdiden.

L P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 157
                                            • 158
                                            • 159
                                            • 160
                                            • 161
                                            • 170
                                            • 171
                                            • 159 / 171
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti