Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
Arkadaşlar sınava necatibey ve Balgat 1.salon da girenler sınıflarında toplam kaç kişi vardı yazabilirler mi?
-
Sorulara itiraz etmeyi düşünen var mı ?
Ben salon 1 deydim balgatta .
Sınav ortamı sakindi . -
@karar hocammm giren sayısı kaçtı listede 1. Salonda .
-
@semihylc inşlh olumlu sonuçlanır sınavın hakkında hayırlısı olsun , tahminim 30 35 kişi eğer salona nmara 1 den başladıysa 35 üzeri ama emin olamıyorum .
-
@karar sağolun hakkımız da hayırlısı , bilgi için teşekkürler
-
@semihylc amin , kalabalık yoktu , göze batan boşlukta ama sayıdan emin değilim. Artı eksi .
-
@karar Balgat tarafı fazla fire vermemiş diğer yerler vermiş hocam ortalama 150 kişi giren yok belki daha fazla . Bakalım değişik bir sınav oldu umalım düşük kapar
-
@semihylc evet öyleymiş:) ilk 200 de görürüz ismini inşlh:) iyi bir şans .
-
Orta vadeli mali plan ile ilgili itiraz edecek var mı arkadaşlar. Mali plan kalktı mali programa atıf yapıldı malumunuz.
-
Tek kişilk şirket kararı onayı mıydı neydi o sorunun cevabı geçerlilik şartı mıydı sorulan ? Neydi o:) @Semihylc
-
@onuktekin Benim girdiğim salonda her şey normaldi, kamera vardı. Sizin bir itirazınız varsa kameraya bakılır.Kendi adıma bulunduğum salonda bir yanlış görmedim.
-
Koskoca bina kamerasiz olmaz. Sinav bittikten sonra isaretleme yapani belirle sinavlarini iptal et.. biraz da abartiliyor gibi geldi. Ama haklı bir haykırış bisey de diyemiyorum
-
@karar "yazili olmasi" idi cevap. Ben de balgatta girdim
-
@sedatinho kamu iktisadi tesebbusler sorusu dusuk taban fiyat vardi oncullerde o soru neydi, bide dernekler sorusu normalde mulki amire verilince tuzel kisilik kazanir ama şıklarda onaylandiklari yaziyodu, ama birde iki yilda bir yaziyodu genel kurul o da yanlis gibi. En gec 3 yilda bir yapilir hangisi dogruki bunlarin yaa
-
@ayseymen kitlere getirilen eleştirilerdi soru ben üçü dedim ama taban fiyat kafamı karıştırdı, derneklerde olağan genel kurul 3 yılda bir yanlıştı o seçenek, kamu tüzel kişilikte mülki amirlikle kazanmıyor diye biliyorum kuruluş serbest çünkü, ben e olani yaptım sulh hukuk mhk. toplanması çok ayrıntı soruydu ama çoğu tuhaftı soruların inşallah güzel sonuçlar elde ederiz.
@ayseymen, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@sedatinho kamu iktisadi tesebbusler sorusu dusuk taban fiyat vardi oncullerde o soru neydi, bide dernekler sorusu normalde mulki amire verilince tuzel kisilik kazanir ama şıklarda onaylandiklari yaziyodu, ama birde iki yilda bir yaziyodu genel kurul o da yanlis gibi. En gec 3 yilda bir yapilir hangisi dogruki bunlarin yaa
-
@gizem33 arz yanlı iktisat cewabı neydi bi de Ltd şti sorusu vardı ben müdür tüzel kişi olabilecektir yanlış dedim ama
-
@srpp arz yanlı iktisatta vergilerin artırılması dedim hocam,LTD de sizin dediğiniz gibi tüzel kişilik dedim ama o sorudan emin değilim,bilmediğimden o şıkkı işaretledim
-
@sedatinho üstat affetmemişsin:) ben de d şıkkıydı b kitapçığı doğru yapmışız o vakit.
Biz kaleyi koruduk balgatta ama eryamanda sıkıntı oluşmuş muhtemel itiraz / şikayet edilir bu durum . Açıklanma süresini uzatır . -
@gizem33 teşekkürler hocam, genisletici etki yaratır diyordu soru sanki ben mi yanlış okudum acaba ya nerden tutsak elde kalıyor yaktı bizi saçma sorular.
-
@srpp arz yanlı iktisat politikası gereği önerilmemektedir soru buydu sanırım . Bi de ltd şirkette müdür her işi yapar vardı şık olarak ben onu işaretledim . Yanlış mıymış .