1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
@ayhan-ışık Bende bunu merak ediyorum
-
@ayhan-ışık iyi de hocam a grubu puanlarının geçerlilik süresi bir yıl değil miydi?
-
ben ne yazık ki kaymakamlığa odaklandığım için a grubuna fazla ağırlık veremedim sadece kaymakamlıktan gelen idare hukuku anayasa hukuku+iktisat bir de son 20 gün içinde bakabildiğim ne varsa o yüzden pek ümitvar değilim
-
@tugceozdmr hocam benim baya bi geçmişim var sınavla ilgili ama şunu söyleyebilirim iktisatta en iyi temeli bilge beyaz hocanın videolarıyla ve analiz iktisat soru kitabıyla yaptım.
-
@gencbiraday bilmiyorum. Tahmin ediyorum. Sınav öncesi Facebook ta ve gruplarda soru paylaşımı çok az oldu. Sınav sonrası net paylaşımı çok az.
-
@tolgahan-ayyıldız 2 yıl.Son guy alımında 2019 ve 2020 istendi.
-
arkdslar tahmin alabilir miyim 95 net alan 70 net gkgy
-
@ayhan-ışık bu durum sadece guy için mi geçerli yoksa her alımda artık son iki yılın puanını mı istiyorlar?
-
@rabia89 geçen sene yüksek miydi hocam
-
Hocam yillardir ayni sekilde hesapliyorum tam puan cikio.alan netinizi 0.25le carpip 40 arti gk gy yuzde 20alip ekleyin.sonrada ortalama 0.500eklein ortalama puaniniz cikio
-
@mahalkme hocam anlamadm bunu benim netime kac gelir tahmini 95 alan 70 gkgy
-
@tolgahan-ayyıldız her alımda diye biliyorum.
-
@colebusthe10 gecen sene gk gy 55h netdi alan 80 geldi hocam bu sene 2 puanartirir mi acaba bilmiorm 82 olursa iyi olacak siralamada en azindan
-
@raxog39 ben 6 senedir giriyorum 4 senedir hazırlanıyorum mikroyu erdal hocadan komple çalışıp not falan çıkarmış biriyim zeynel,analiz iktisat hepsini de çözdüm ama bu iki senedir beklentimin çok altında ya çok ilginç bilge hocayı duydum çok ama denemedim hiç bi de ona bakıyım bi ara ya teşekkür ederim
-
@rabia89 geçen sene bana bu nete 83 geldi hocam
-
@rabia89 82-83 civarı
-
@tugceozdmr benim 7. kpss oldu hocam ama hiç erdal bakmadım kafamı yoracağını düşündüm hep. iktisat medresesi kanalını da tavsiye ederim. hem zamandan tasarruf hem de hoca hakkını vererek anlatıyor.
-
@gencbiraday insallah hocam hesaplama.netden baktm 82 83 arasi puan veriyor bakalim tutturacak mi
-
@raxog39 inşallah zorunluluktan girdiğimiz son kpss olur bundan sonraları denemek amaçlı fln olur teşekkür ederim diğer alternatifi de değerlendircem
-
@tugceozdmr kaç nete? Gy gk alan?