BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@blcmert ismi çok afilli duruyor ama genelde çalışanlar mutsuz beklentilerinin altında kalıyor mülakatlarda çok denk geldim btk da çalışana yaptığı işler genelde mevzuatsal ihaleler izinler vs yanlız içeriği aşırı teknik olduğu için sıkıcı olabilir.Geçen yıl sınava girdim çok elryici bir sınav değil gününde ve şanslı olmak gerekiyor Türkçe matematik coğrafya gibi 4 5 soru gelmişti mevzuat 2 3 tane gerisi alan dersleri ben bu yıl başvurmayacağım.Sınav süreci de hiç şeffaf değil hem yazılı hem sözlü sınav kazandınız/ kazanamadonız şeklinde..
-
@asımus çok sağolun bilgi için. Çok konuşulmayınca istenmeyen bir kurum mu dedim o yüzden merak ettim.
-
Geçen yıl girmiştim sınavına 50 soruluk test yanlış doğruyu götürüyor biraz kpss dışı bi format gibi gelmişti bana birinci olarak mülakata kalmıştım bunu mulakat günü listeyi görünce anladım puan sıralama gibi sey açıklanmıyor tahminim benim 50 sorudan en fazla 40 netim vardı mülakat da bir soru btk görevleri nedir sorulmuştu bir de fanus dan soru çekmiştim enflasyon büyüme ilişkisi nedir diye cevaplamaya başlamıştım bi uye tamam yeter dedi kesti komisyon başkanı kurum başkanı o soru sormuyor sadece izliyor sınav sonucu bararsiz olarak yazıyordu sadece ben bu yıl basvurmayacagim başvuranlara başarılar.
-
içim karardı Allah çarpsın
-
Uzman yardımcıları düz memurun bir tık ustu degil mi?Üst kurul uzmanlarının bir avantajı yok mu?
-
@zenginmemur arkadaşlar doğru söylüyor hocam. üst kurul diye bir ayrıcalık kalmadı. merkez uzmanlıklardan hiçbir farkı yok, banka murakkıplığı sadece farklı.
-
Başvuru formunun çıktısını alıp fotoğraf mı yapıştırcaz ?
-
Arkadaşlar merhaba, sistemde fotoğrafım yüklü ancak yaptığım yüklemeyi kabul etmediği için diğer sayfaya geçemiyorum. Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba? Bu şekilde başvuru formu eksik kalıyor.
-
@ankara19 ben o şekilde yaptım
-
kaç puana kadar düşer sizce arkadaşlar
-
Başvuru formunda zaten fotoğrafımız vardı. Yeniden fotoğraf yapıştırmaya gerek var mı acaba?
-
Benim de vardı. Kayıt yaparken sisteme yüklemiştim. Tekrardan fotoğraf yapıştırmadan gönderdim.
-
2018 de 100 kişi 90,4
2019 da 360 kişi 88le kapadı. Ben 89-90 bandında kapatacağını düşünüyorum -
@shirelı Daha küçük boyutlu fotoğraf ya da değişik formatta (pdf, jpeg gibi) fotoğrafla tekrar deneyin.
-
@asımus yine puan türleri bu şekilde p3 ve p48 miydi o senelerde de
-
@asımus yine puan türleri bu şekilde p3 ve p48 miydi o senelerde de
-
@lualua evet hocam
-
Sınava girecekler listesi açıklanmış. 89,56 ile kapamış.
-
Elektrik-elektronik 87,6 ile kapatmış. Listedeyim, hadi hayırlısı
-
İnşallah bu yıl okul gibi bir yerde ve MASA da sınavı çözebiliriz çok bir talebimiz yok