2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
- kişi kaç almış acaba
-
@fthdyngc 73.25yapip 496 olan var. Puanlar birbirine çok yakın anlaşılan
-
@fthdyngc 71.21 ile 806. Olan var
-
75.135 384 yazılmış
-
80.35 puan, 86 sıralama yazan var
-
@hüseyin0016 yok hocam 73.5 ile 530 lar 73.25 ile olmaz
-
Benim bu sene cevabını merakla beklediğim soru.
-
Doğru yaptığım soru boş, iktisatta boş bıraktığım soru yanlış görüküyor yok mu benim gibi bu durumda olan nereye nasıl itiraz edecez?
-
@saystowin idare mahkemesine gidilirse bence soru iptali kararı iptal edilir, eski düzene göre hesaplama yapılır ve ona göre yeni sıralama açıklanır, 2020 mülakatları devam ederken aynı durum yaşanmıştı
-
@seryaman hocam ne yazıldıysa onu yazdım. Kendi sonucun olmadığı için net olarak hangisi doğru birşey diyemem.
-
@oguzhan bende 6 soru da var bu mevzu. Şaşırdım. İtiraz da ise yaramaz
-
@emr 71.281 ile 801. Olmuşum iktisat doğru yaptığım soru iptal edilmiş IPTAL olmaması gereken bir soruydu o
-
@ceterissparibuss, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
70.19 gelmiş benim de. İptal olan sorum doğruydu. Hayırlısı buymuş, defteri kapatma zamanı gelmiş.
Hocam bu iptal olan soruya itiraz yapılamaz mı bu sorunun iptal olma gibi bir yanlışlığı yok ki
-
@og neye denk geldik biz böyle ya.. nasıl iş bu nasıl işe yaramaz hocam buna itirazı nereye etmemiz lazım kafam durdu resmen
-
@oguzhan hocam çok garip . Baska kimse de olmayınca sorun bende diye düşündüm
-
@og yemin ederim sorunu kendimde aradım ama bi insan emin olmaz mı eminim da ne yaptığımdan
-
@emr, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@saystowin idare mahkemesine gidilirse bence soru iptali kararı iptal edilir, eski düzene göre hesaplama yapılır ve ona göre yeni sıralama açıklanır, 2020 mülakatları devam ederken aynı durum yaşanmıştı
Süreç nasıl oluyor hocam itiraz vs için dava mi gerekiyor
-
@gökberk mülakata kaldınız mı hocam
-
@nittahales +1
-
@saystowin bildiğim kadarıyla idari yargı yoluna gidiliyor, 2020 yılındaki süreçte mahkeme mülakatlar bitmeden kararını vermişti.