Ziraat Bank 2022 Uz.Yard. Sınavı
-
Sınava girecek arkadaşlar için; ben geçen seneki alımda Ziraat'e girdim. Sorularınız varsa veya sormak istediğiniz ön yargılarınız cevaplıyım.
-
@buzdevrisid ben geçen yıl mülakata kaldım fakat sunumu hazırlamayıp mülakata girmedim. Sunum işi zor mu nasıl değerlendiriyorlar?
-
@muddei-hususi baya önem veriyorlar sunuma, iyi hazırlandıysan, nerdeyse hiç soru sormuyorlar. Alandan nerdeyse hiç soru sormamışlar mülakatta. Ender kişilere sormuşlar genelde sohbetle geçmiş.
-
vay be soru soran çıkmadı, ben sınava girdiğimde aklımda bir sürü soru vardı sorucak biri yoktu, ondan dolayı açtım başlığı
-
@buzdevrisid ben sorayım hemen geçen yıl kaç puan almıştınız
-
@buzdevrisid bu sene puanlar nasıl olur sizce çoğunluk uzmanlığa girmiş gibi servis barajı kaç olur tahmini
-
@buzdevrisid forumu kullanan kalmadı hocam herkes telegramda o yüzden soru yok
-
Ben sordum bana da cevap vermedi
-
@adams bu konuda hiç bir fikrim yok. ama biraz alan dersleri temeli olanlar ziraat sınavını çok rahat geçiyorlar.
-
@adams yeni girebildim. Malum 9-18 mesai
-
müfettiş yardımcısı maaşları nasıl hocam bilginiz var mı ?
-
@tomjoad 15-20
-
@buzdevrisid harcırah dahil bu rakama dimi
-
@muddei-hususi dahil
-
@buzdevrisid hocam siz kaçla mülakata kalmıştınız geçen sene hatırlıyor musunuz
-
@adams puan açıklamadılar diye hatırlıyorum. net açıklamışlardı. Onuda hatırlamıyorum.
-
Arkadaşlar geçmiş olsun sınavdan aklında soru kalan arkadaşlar paylaşabilirse çok sevinirim iyi günler herkese
-
@bankasınavı55 geçen yıl bu başlık yıkılıyordu. Şuan kimseden ses yok. Sınava giren mi azdır nedir
-
@thekurt hayır sınava giren daha fazla bile olabilir herkes telegramda takılıyo ondan burda kimse yok
-
@muddei-hususi link var mı?